članak u zadarskom listu:
JEDINI ZADARSKI UFC BORAC GORAN RELJIĆ NAKON PAUZE ZBOG OZLJEDE LEĐA NAJAVIO POVRATAK NA BORILIŠTE
Goran reljič vrača se u UFC, vjest je to koju su svi ljubitelji borilačkih sportova isčekivali gotovo godinu dana. Nakon sto je u svibnju prošle godine u svom UFC debiju pobjedio jakog brazilca Wilsona Gouveiu, Reljić se nekoliko mjeseci kasnije trebao boriti protiv još jednog Brazilca, Thalesa Leitesa. Ipak, dva tjedna prije tog meča došlo je do neočekivanih zdravstvenih problema zadarskog borca zbog kojih je završio na operaciskom stolu i mnogi su tada kazali da je njegov povratak u UFC nemoguča misija. Ipak, nakon operacije leđa Reljić se polako oporavljao u svom rodnom gradu gdje je nedavno otvorio prvu skolu brazilskog Jiu jitsua a prije otprilike dva tjedna donio je i jednu od važnijih odluka u svom životu, onu o povratku u najjaču svjetsku organizaciju borilačkih sportova.
- Ovu sam odluku donio prije dva tjedna i moram priznati da nije bilo lako. Želja za povratkom nije bhila upitna ali problem je bio u tome hoču li se fizički moči vratiti, odnosno hoče li taj povratak ugroziti moje zdravlje ili ne. Nakon operacije lječnici su mi rekli da ču do kraja života šepati na ljevu nogu koja mi je bila oduzeta, ali ja sam osposobio taj živac koji mi je bio oštečen i sada normalno hodam. Prema tome, mislim da u mom slučaju lječnici nisu imali pravo i zato je najbolje da slušam samog sebe. Dok se god osječam dobro i vidim da se mogu boriti to ču i raditi - kaže Reljić.
i sad ukratko
osječa se odlično..počea sa pripremama sa Milanom Žerjalom idući tjedan ide u London kod Rogera a uoči borbe pripremat če se u SAD-u polako več skida kile i očekuje da če se boriti krajem ove godine.....
:)1
Edited by user
2009-08-28T20:46:21Z
|
Reason: Not specified