nekper
  • nekper
  • Advanced Member Topic Starter
2009-08-28T20:20:09Z
članak u zadarskom listu:

UserPostedImage
JEDINI ZADARSKI UFC BORAC GORAN RELJIĆ NAKON PAUZE ZBOG OZLJEDE LEĐA NAJAVIO POVRATAK NA BORILIŠTE

Goran reljič vrača se u UFC, vjest je to koju su svi ljubitelji borilačkih sportova isčekivali gotovo godinu dana. Nakon sto je u svibnju prošle godine u svom UFC debiju pobjedio jakog brazilca Wilsona Gouveiu, Reljić se nekoliko mjeseci kasnije trebao boriti protiv još jednog Brazilca, Thalesa Leitesa. Ipak, dva tjedna prije tog meča došlo je do neočekivanih zdravstvenih problema zadarskog borca zbog kojih je završio na operaciskom stolu i mnogi su tada kazali da je njegov povratak u UFC nemoguča misija. Ipak, nakon operacije leđa Reljić se polako oporavljao u svom rodnom gradu gdje je nedavno otvorio prvu skolu brazilskog Jiu jitsua a prije otprilike dva tjedna donio je i jednu od važnijih odluka u svom životu, onu o povratku u najjaču svjetsku organizaciju borilačkih sportova.

- Ovu sam odluku donio prije dva tjedna i moram priznati da nije bilo lako. Želja za povratkom nije bhila upitna ali problem je bio u tome hoču li se fizički moči vratiti, odnosno hoče li taj povratak ugroziti moje zdravlje ili ne. Nakon operacije lječnici su mi rekli da ču do kraja života šepati na ljevu nogu koja mi je bila oduzeta, ali ja sam osposobio taj živac koji mi je bio oštečen i sada normalno hodam. Prema tome, mislim da u mom slučaju lječnici nisu imali pravo i zato je najbolje da slušam samog sebe. Dok se god osječam dobro i vidim da se mogu boriti to ču i raditi - kaže Reljić.

i sad ukratko
osječa se odlično..počea sa pripremama sa Milanom Žerjalom idući tjedan ide u London kod Rogera a uoči borbe pripremat če se u SAD-u polako več skida kile i očekuje da če se boriti krajem ove godine.....

:)1
Sponsor
ive
  • ive
  • Advanced Member
2009-08-28T20:51:46Z
svaka cast na hrabrosti, zelim mu puno srece :)36 , trebat ce mu

Seded
2009-08-28T21:26:36Z
Puno sreće Reljiću i drago mi je zbog ove vijesti.
"It's not checkmate. The king has one more move."
overdose!
2009-08-28T21:44:48Z
shogun
2009-08-28T22:18:34Z
najbolja vijest danas!!!

slobodan***
2009-08-28T22:26:34Z
Napred Gorane!
Reptile
2009-08-28T22:42:21Z
Uf, pa grda je bila to ozljeda onda. Ae baš mi je drago da ide na bolje.
T-Sranje = stoka monopolistička bez morala
mrcinna
2009-08-29T09:12:06Z
svaka čast majstore,idi u ameriku i razvali konkurenciju.

ps.bispinga za prvog suparnika u londonu,a onda repka još naguzi one pederčiće na wembleyu,ma ko to more platit?!
Sudac Pravde
2009-08-29T11:27:01Z
Reptile wrote:

Uf, pa grda je bila to ozljeda onda. Ae baš mi je drago da ide na bolje.

imao je diskusherniju 12mm
Mir u sudnici!!!

dRAGO40
2009-08-29T11:31:17Z
Svaka čast!
Još jednom pokazuje svoj pravi borbeni stav!

Ali mislim da je odluka pogrešna iz više razloga.
Dali se sa tako opasnom ozljedom uopće može vratiti na nivo iz posljednje borbe?
A da ne kažem da bi ondašnji nivo trebao dalje podizati!
Ekipa ga je snimila i više nije tolika enigma. A on se ovime vratio 3 g. unatrag.
Trebalo bi dugo vremena i puno sreće sa leđima, jer nikada prije nije imao niti slićne stanke.
A kamoli da bi se vratio do kraja godine!
Mislim da ne bi trebao brzati prvo radi zdravlja, drugo radi odlične reputacije koju je stekao i prikazanim, ali i svojim istinskim borbenim "Never give up" stavom!

Goran,
stvarno te svi izuzetno cijenimo!
Stvarno si pokazao da si mozak (Roger+Extreme Couture+težinska skupina)!
Stvarno si pokazao da si predan (znam točno o čemu pišem)!
A i rijetki imaju tvoju fiziku!
Nemoj brzati, nemoj si stvoriti još veće probleme i polako se vraćaj godinu dana ako treba. Tijelo ti više nije isto kao onda kada si u kontinuitetu luđački trenirao godinama, na najboljim mjestima i sa najboljim pojedincima i timovima!

Budi pametan i odigraj pametno!
Čuvaj što imaš i što si stekao!
Sretno i pametno!
Matek
2009-08-29T12:09:21Z
DoKoske
2009-08-29T12:17:37Z
ajmo relja!!!! tri hrvata u ufc-u, pa mi smo jebena sila :)1
wash your feminine side clean off
brzi
  • brzi
  • Advanced Member
2009-08-29T13:20:15Z
to te ja pitam! za njegov fajt protiv gouveie sam bio nabrijaniji nego na mirkove fajtove u zadnje vrijeme
Quod non audit Vuco, penis non elevare.
akvic
2009-08-29T13:53:06Z
dRAGO40 wrote:

Svaka čast!

Dali se sa tako opasnom ozljedom uopće može vratiti na nivo iz posljednje borbe?
Ekipa ga je snimila i više nije tolika enigma. A on se ovime vratio 3 g. unatrag.
Trebalo bi dugo vremena i puno sreće sa leđima, jer nikada prije nije imao niti slićne stanke.
Mislim da ne bi trebao brzati prvo radi zdravlja, drugo radi odlične reputacije koju je stekao i prikazanim, ali i svojim istinskim borbenim "Never give up" stavom!

Goran,
Nemoj brzati, nemoj si stvoriti još veće probleme i polako se vraćaj godinu dana ako treba. Tijelo ti više nije isto kao onda kada si u kontinuitetu luđački trenirao godinama, na najboljim mjestima i sa najboljim pojedincima i timovima!

Sretno i pametno!

+1
JEBIVJETAR
2009-08-29T15:37:14Z
ODLIČNA VIJEST,SAMO NEK MU BOG DA ZDRAVLJA
Referee
2009-08-29T17:27:38Z
Odlična vijest, želim ti puno zdravlja i pobjeda u UFC-u!
Dobro veli Dokoske- Hr-velesila
djoli8
2009-08-29T20:57:20Z
Stvarno velesila...Za zemlju poput nas 3 borca je jebena reputacija. Samo naprijed Gorane i pogazi konkurenciju. Stvarno bi volio da dobije Bispina 🙂. Kako bi ga razvalio...
Jupidu.
2009-08-31T08:39:59Z
nekper wrote:

članak u zadarskom listu:

UserPostedImage
JEDINI ZADARSKI UFC BORAC GORAN RELJIĆ NAKON PAUZE ZBOG OZLJEDE LEĐA NAJAVIO POVRATAK NA BORILIŠTE

Goran reljič vrača se u UFC, vjest je to koju su svi ljubitelji borilačkih sportova isčekivali gotovo godinu dana. Nakon sto je u svibnju prošle godine u svom UFC debiju pobjedio jakog brazilca Wilsona Gouveiu, Reljić se nekoliko mjeseci kasnije trebao boriti protiv još jednog Brazilca, Thalesa Leitesa. Ipak, dva tjedna prije tog meča došlo je do neočekivanih zdravstvenih problema zadarskog borca zbog kojih je završio na operaciskom stolu i mnogi su tada kazali da je njegov povratak u UFC nemoguča misija. Ipak, nakon operacije leđa Reljić se polako oporavljao u svom rodnom gradu gdje je nedavno otvorio prvu skolu brazilskog Jiu jitsua a prije otprilike dva tjedna donio je i jednu od važnijih odluka u svom životu, onu o povratku u najjaču svjetsku organizaciju borilačkih sportova.

- Ovu sam odluku donio prije dva tjedna i moram priznati da nije bilo lako. Želja za povratkom nije bhila upitna ali problem je bio u tome hoču li se fizički moči vratiti, odnosno hoče li taj povratak ugroziti moje zdravlje ili ne. Nakon operacije lječnici su mi rekli da ču do kraja života šepati na ljevu nogu koja mi je bila oduzeta, ali ja sam osposobio taj živac koji mi je bio oštečen i sada normalno hodam. Prema tome, mislim da u mom slučaju lječnici nisu imali pravo i zato je najbolje da slušam samog sebe. Dok se god osječam dobro i vidim da se mogu boriti to ču i raditi - kaže Reljić.

i sad ukratko
osječa se odlično..počea sa pripremama sa Milanom Žerjalom idući tjedan ide u London kod Rogera a uoči borbe pripremat če se u SAD-u polako več skida kile i očekuje da če se boriti krajem ove godine.....

:)1

tooooooooooooooooooooo!

dobrodošao budući prvak do 93 kg i do 84......................
ova vijest mi je uljepšala dan..ovo sam jako čekao...jako vjerujem u njega..................
REPUBLIKA HRVATSKA: MMA DIPLOMA: DR JUPIDU
OVOM DIPLOMOM SE POTVRĐUJE DA DR JUPIDU OVLAŠTENI MMA PROCJENITELJ I TRENER
OVA DIPLOMA ODNOSI SE ISKLJUČIVO ZA MMA I SPECIFIČNE MMA FIZIČKE PRIPREME

SPLIT: 21.7.2007 GOD

hamush-prvak wc mma organizacije
Jupidu.
2009-08-31T08:47:53Z
dRAGO40 wrote:

Svaka čast!

Goran,

Sretno i pametno!

svaka čast na oprezu,,,,,,,,

no goran baš zbog svoje pameti tj zna kako biti 100 % spreman............ i što nebi bio opet isto spreman.... ... ako je osposobio nogu i bit će u max treningu nevidim razloga da nebude stari...

nisam za predugo vraćanje...sad nek trenira kako treba i vrati se za par mjeseci....... ili će to štimat il ne.....
REPUBLIKA HRVATSKA: MMA DIPLOMA: DR JUPIDU
OVOM DIPLOMOM SE POTVRĐUJE DA DR JUPIDU OVLAŠTENI MMA PROCJENITELJ I TRENER
OVA DIPLOMA ODNOSI SE ISKLJUČIVO ZA MMA I SPECIFIČNE MMA FIZIČKE PRIPREME

SPLIT: 21.7.2007 GOD

hamush-prvak wc mma organizacije
loreia
2009-08-31T08:52:38Z
Jel moze netko moderitati visak slova "o" kod stupidua, tako da ne moram horizontalno skrolat? :)11
dr. Jupidu wrote: diskusting