kakav god da bio, White je svetac u usporedbi s japanskim kolegama.zna se kakvih je sve muljaža bilo u prideu i k-1, da ti pamet stane...
kakav god da bio, White je svetac u usporedbi s japanskim kolegama.zna se kakvih je sve muljaža bilo u prideu i k-1, da ti pamet stane...Kakvih je muljaza bilo :)23
kakav god da bio, White je svetac u usporedbi s japanskim kolegama.zna se kakvih je sve muljaža bilo u prideu i k-1, da ti pamet stane...Kakvih je muljaza bilo :)23 yakuza prala novce preko njihovih evenata, namještanje borbi itd itd...
Cudno mi je da Dana tako mlako reagira prema Mirku, ipak je on znao govoriti ulicarski o svim mogucim i nemogucim borcima :)11
Ne zeli Mirku kazat u facu neke stvari, pa sad izmislja "japance".Isto tako mu je slao poruke po Kevinu Iole-u.Cudno mi je da Dana tako mlako reagira prema Mirku, ipak je on znao govoriti ulicarski o svim mogucim i nemogucim borcima :)11 Bilo kako bilo, samo neka Mirko potpise taj ugovor sa UFCom
Ne zeli Mirku kazat u facu neke stvari, pa sad izmislja "japance".Isto tako mu je slao poruke po Kevinu Iole-u.Cudno mi je da Dana tako mlako reagira prema Mirku, ipak je on znao govoriti ulicarski o svim mogucim i nemogucim borcima :)11 Bilo kako bilo, samo neka Mirko potpise taj ugovor sa UFComWhite je skužio da stara imena ipak nešto vrijede, pogotovo u europi i aziji kuda se planira širitipogledaj UFC-ovu konkurenciju, osim Fedora nema poznatih i dobrih (možda imaju jedno od toga ali oboje ne!) boraca koji bi preživjeli u UFC-u, a opet te organizacije održavaju evente i potencijalna su prijetnja
Cudno mi je da Dana tako mlako reagira prema Mirku, ipak je on znao govoriti ulicarski o svim mogucim i nemogucim borcima :)11 znaš da pred Balkanom svi drhte :)20
Ne zeli Mirku kazat u facu neke stvari, pa sad izmislja "japance".Isto tako mu je slao poruke po Kevinu Iole-u.Cudno mi je da Dana tako mlako reagira prema Mirku, ipak je on znao govoriti ulicarski o svim mogucim i nemogucim borcima :)11 Bilo kako bilo, samo neka Mirko potpise taj ugovor sa UFComWhite je skužio da stara imena ipak nešto vrijede, pogotovo u europi i aziji kuda se planira širitipogledaj UFC-ovu konkurenciju, osim Fedora nema poznatih i dobrih (možda imaju jedno od toga ali oboje ne!) boraca koji bi preživjeli u UFC-u, a opet te organizacije održavaju evente i potencijalna su prijetnjaOvereem, arlovski, barnett..........
Ne zeli Mirku kazat u facu neke stvari, pa sad izmislja "japance".Isto tako mu je slao poruke po Kevinu Iole-u.Cudno mi je da Dana tako mlako reagira prema Mirku, ipak je on znao govoriti ulicarski o svim mogucim i nemogucim borcima :)11 Bilo kako bilo, samo neka Mirko potpise taj ugovor sa UFComWhite je skužio da stara imena ipak nešto vrijede, pogotovo u europi i aziji kuda se planira širitipogledaj UFC-ovu konkurenciju, osim Fedora nema poznatih i dobrih (možda imaju jedno od toga ali oboje ne!) boraca koji bi preživjeli u UFC-u, a opet te organizacije održavaju evente i potencijalna su prijetnjaTo sto je intervenirao Lorenzo po meni govori da je Dana stvarno htio sutnuti Mirka.Ovo je bio risky business za Mirka, al mu se ocito isplatilo. Hoce li se isplatiti UFC-u to cemo tek vidjeti
The Profightstore Forum uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our use of cookies. More Details Close