Zatoichi
  • Zatoichi
  • Advanced Member Topic Starter
2021-06-13T15:51:24Z
Malo sam razocaran no nisam nesto vise ni ocekivao nakon prvih 10 minuta,izgledalo je sve nekako neorganizovano,ofensivno veliko nista i na sve to enklezi glumacki padaju kad ih malo dodirnes,ko maksim kad tuce po diviziji......pogledao prvu polovinu i odustao,otisao u spavacu i poceo gledati neki film,zena ostala sa rodicom da navijaju(i piju alkohol).....razumijem da englezi imaju vrhunski tim no ovo danas sto se tice hrvatske nije bilo ni 20% sto se pokazalo na svjetskom 😢
It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.
Sponsor
The Last Emperor
2021-06-14T05:42:29Z
Trening utakmica. Najgore od svega je sto je bilo rezultatski bolje izgubiti nego pobijediti jer pobjednik ide na nekoga iz skupine smrti, a porazeni na svedsku ili poljsku. Tako da ovu utakmicu ne uzmimam previse k srcu. Mislim da cemo Cehe razmontirat.
Black Arrow
2021-06-14T19:35:31Z
Originally Posted by: Zatoichi 

Malo sam razocaran no nisam nesto vise ni ocekivao nakon prvih 10 minuta,izgledalo je sve nekako neorganizovano,ofensivno veliko nista i na sve to enklezi glumacki padaju kad ih malo dodirnes,ko maksim kad tuce po diviziji......pogledao prvu polovinu i odustao,otisao u spavacu i poceo gledati neki film,zena ostala sa rodicom da navijaju(i piju alkohol).....razumijem da englezi imaju vrhunski tim no ovo danas sto se tice hrvatske nije bilo ni 20% sto se pokazalo na svjetskom 😢

Biceo bolje...;-)) Igrali su sa Englezima nije to bas neka ekipa za koju se ocekivalo da ce ih hrvatska razbit sa 3:0 . Nije to bilo toliko lose u defanzivi, nakon primljenog gola se po nesto i pokusalo ali nije to bilo sa nekim intenzitetom i odlucnoscu.
Mislim da je taktika bila da se ne ide u preveliki rizik da se stoji u odbrani sto bolje, a naprijed kako bude moguce i u idealnom slucaju nerjeseno protiv engleza.Mislim da to nije bilo kukavicki i da je bilo pametno teziti takvom ishodu.
Treba isto tako i ove nove igrace u prvoj postavi uigrati.Mislim da se sad treba vise ocekivati od Perisica,Rebica ,Kovacica,Kramarica,Brozovica i Vrsaljka.Oni su ti koji trebaju imati jos puno vatre i entuzijazma i to trebaju nastavit...
Luka je motor i srce tima ,ali tesko je procjeniti koliko jos moze pruziti.