DjomlaKS
2021-05-20T20:11:35Z
Originally Posted by: Svensson 

Originally Posted by: thelovacluka 

neporaženost je važna samo amaterima. tj. za marketing

svako zna da to ne određuje najveće.

Khabib 🐐

Neporaženost ili dugogodišnja dominacija je jako bitan faktor.
Jones je neporažen i to je jedan od razloga GOAT statusa.
GSP je revanširao poraze i onda nastavio dominirat bez poraza, te i on nosi GOAT status.
Khabib samo u LW, al ne moze s ovima u istu rečenicu.
Anderson Silva i Fesor odlični primjeri koliko je neporaženost bitna. Kad se ono njih zadnji put spominjalo kao GOAT-ove??

Neporaženost igra marketinšku ulogu možda samo u debitantskim borbama, al kasnije igra sasvim drugu ulogu.

P. S.
Za kozu 😂😂😂😂😂

thelovacluka
2021-05-21T19:34:20Z
Googlaj "Fedor goat" i "anderson silva goat" pa vidi.

UFC i Danicu nikad ne gledam kao izvor nečeg objektivnog. To je firma kojoj je cilj prodati svoj proizvod a spustiti vrijednost proizvoda konkurencije.

Osobno mislim da je nemoguće staviti jednog borca na prvo mjesto, pogotovo P4P.

GSP, SIlva, Fedor, Jones,. sve tu negde.

Za popust na IHERB.COM upišite code: WZK091
karl anal
2021-05-22T03:08:15Z
znam većinu članova par godina i znam da ima umova joooj meni ali

nisam ni pomislio da je situacija this grimm

lanced fakin armstrong, jednom uhvaćen, samo jednom, nema razgovora, oduzeezte sve titule toura

nije mi jasno kako bilo tko sa imalo zdravog razuma može vidit JJ kao mogućeg, uopće kandidata, za GOAT

čoviku koji je tokom cile njegove karijere u skoro pravilnim razmacima bio pozitivan na neke

enhancere, mydickistoobigpillse itd.

Jesam ja lud šta vako razmišljam ili drugi šta ne razmišljaju na isti način
When you walk around pretending to be crazy, eventually you are going to walk into someone who is pretending to be sane.
DjomlaKS
2021-05-22T06:16:58Z
Originally Posted by: karl anal 

znam većinu članova par godina i znam da ima umova joooj meni ali

nisam ni pomislio da je situacija this grimm

lanced fakin armstrong, jednom uhvaćen, samo jednom, nema razgovora, oduzeezte sve titule toura

nije mi jasno kako bilo tko sa imalo zdravog razuma može vidit JJ kao mogućeg, uopće kandidata, za GOAT

čoviku koji je tokom cile njegove karijere u skoro pravilnim razmacima bio pozitivan na neke

enhancere, mydickistoobigpillse itd.

Jesam ja lud šta vako razmišljam ili drugi šta ne razmišljaju na isti način

Nisi lud, o ovome smo već jednom raspravljali. Al eto, zbog silnih rupa u zakonu, sve te afere s dopingom mu nekako prolaze ispod radara. Jbg, tako je to u ovom sportu.

Zapravo je tragikomično koliko je Jones loš otkad nema šprice. Zadnju borbu po mnogima izgubio, predzadnju protiv srednjaša izgubio u očima jednog sudca te mnogih fanova, a borbu prije toga slinio po srednjašu kojeg bi prije rastavio na proste faktore.
Nije onda ni čudno sto u zadnje vrijeme toliko biježi od borbi, i kao da traži taj posljednji megafight u HW.