https://fightsite.hr/fightsite/regija/analiza-igora-pokrajca-stipe-je-sam-ovo-dopustio-jer-zapravo-nije-radio-nista-15061734
Nije baš tako, onaj sprawl u prvoj rundi ga je raznio, a način kako Francis udara ljude kad im dođe s leđa je nevjerovatan...
I u drugj je napravio što nije smio, al vjerovatno iz očaja...
Vjerujem da ga može dobiti u revanšu, al o tom potom..
Ne znam, ali treba znati da je ovo sve entertainment industry, business and money, gdje je sve samo interes, tako da vidjet ćemo. Mislim, i prije je UFC i MMA imao u najmanju ruku rečeno vrlo nepravedne odnose prema nekim borcima, dok se druge tetošilo, guralo i promoviralo na sve moguće načine, ali sada kada je UFC i službeno potpao pod WME, treba jednostavno shvatiti da je ovo sve još dodatno potvrđeno jedan veliki modernizirani rimski cirkus i ništa više, a može se ići i puno dublje i dalje, ali onda bi se to proglasilo teorijama zavjere i onda bih skupio ban, a ovo NIJE NIKAKVA PROVOKACIJA (ovo naglašavam da se ne bi shvatilo kao provokaciju).
Evo primjer: Lesnar sa omjer 2-1 napada UFC titulu, sa pobjedom nad Min Soo Kimom i Heath Herringom, i porazom od Mira u prvoj rundi prve borbe, i on dobiva izravan napad na UFC titulu, sve na osnovu toga što je postigao u WWE-u i onda kao WWE i UFC kao nisu povezani, pa o čemu govorimo, evo i kad se vraćao, dali su mu Hunta, stilski najpovoljniji meč, i kako mu onda ne idu na ruku?
Edited by user
2021-03-29T18:49:59Z
|
Reason: Not specified