Poll Question : Ko ce pobijediti ?  (Poll is closed)

Total: 15

Svensson
2021-03-29T13:41:52Z
Ivan CRO Cop
2021-03-29T16:49:48Z
Originally Posted by: Mate 2 

https://fightsite.hr/fightsite/regija/analiza-igora-pokrajca-stipe-je-sam-ovo-dopustio-jer-zapravo-nije-radio-nista-15061734

Nije baš tako, onaj sprawl u prvoj rundi ga je raznio, a način kako Francis udara ljude kad im dođe s leđa je nevjerovatan...

I u drugj je napravio što nije smio, al vjerovatno iz očaja...

Vjerujem da ga može dobiti u revanšu, al o tom potom..
"Pravda bez snage je prazna, a snaga bez pravde je samo nasilje ."
DjomlaKS
2021-03-29T17:16:52Z
https://fightsite.hr/fig...ije-radio-nista-15061734 

Najodvratnija pojava na hrvatskoj pa čak i regionalnoj sceni, mi je uvijek bio Igor Pokrajac! Nula od čovjeka, nula od borca, i teška nula od nekog znalca!!
DjomlaKS
Black Arrow
2021-03-29T18:31:19Z
Originally Posted by: DjomlaKS 

https://fightsite.hr/fightsite/regija/analiza-igora-pokrajca-stipe-je-sam-ovo-dopustio-jer-zapravo-nije-radio-nista-15061734

Najodvratnija pojava na hrvatskoj pa čak i regionalnoj sceni, mi je uvijek bio Igor Pokrajac! Nula od čovjeka, nula od borca, i teška nula od nekog znalca!!

I to si ti izvukao iz ovog teksta? 😂
Sto se tice vrijedjanja,psovanja i omalovazavanja boraca a i drugih osoba... Upravo si ti najveci pacijent na forumu!!!
Nema kome nisi sve poj... 😂
Na normalnim forumima bi za to trajno bio uklonjen, ovdje ti se to u velikim razmjerima dozvoljava... 👏👏👏

Odkako si se vratio,ovo je vec drugi ili treci put kako pokusavas da navuces DjomlaKS na svadju ,ako ti njegovi postovi smetaju stavi ga na ignore,ako DjomaKS napise nesto sto nebi trebao bice opomenut kroz PM ili direktno na forumu od strane moderatora,tvoji postovi u vezi njega nisu potrebni.Opet,zamoljavam te da ne provociras njega ili bilo kog drugog na forumu,ovo je zadnja opomena!!!
Moderator-
Mate 2
2021-03-29T18:45:12Z
Originally Posted by: Ivan CRO Cop 

Originally Posted by: Mate 2 

Nije baš tako, onaj sprawl u prvoj rundi ga je raznio, a način kako Francis udara ljude kad im dođe s leđa je nevjerovatan...

I u drugj je napravio što nije smio, al vjerovatno iz očaja...

Vjerujem da ga može dobiti u revanšu, al o tom potom..

Ne znam, ali treba znati da je ovo sve entertainment industry, business and money, gdje je sve samo interes, tako da vidjet ćemo. Mislim, i prije je UFC i MMA imao u najmanju ruku rečeno vrlo nepravedne odnose prema nekim borcima, dok se druge tetošilo, guralo i promoviralo na sve moguće načine, ali sada kada je UFC i službeno potpao pod WME, treba jednostavno shvatiti da je ovo sve još dodatno potvrđeno jedan veliki modernizirani rimski cirkus i ništa više, a može se ići i puno dublje i dalje, ali onda bi se to proglasilo teorijama zavjere i onda bih skupio ban, a ovo NIJE NIKAKVA PROVOKACIJA (ovo naglašavam da se ne bi shvatilo kao provokaciju).

Evo primjer: Lesnar sa omjer 2-1 napada UFC titulu, sa pobjedom nad Min Soo Kimom i Heath Herringom, i porazom od Mira u prvoj rundi prve borbe, i on dobiva izravan napad na UFC titulu, sve na osnovu toga što je postigao u WWE-u i onda kao WWE i UFC kao nisu povezani, pa o čemu govorimo, evo i kad se vraćao, dali su mu Hunta, stilski najpovoljniji meč, i kako mu onda ne idu na ruku?
Ivan CRO Cop
2021-03-29T19:55:30Z
Da ne bude zabune, nisam reko da ga je neregularno udarao s leđe, nego da nevjerojatno dobro to radi

A jasno je da je ovo privatna firma i rade šta oće, u boksu bi imao zagarantovan revanš...
Mislim da mu nije ni dobro odma revanš, nije imao lakog protivnika pa možda i nikad, možda je i vrijeme da pobijedi nekog lakšeg, ako takvih uopšte ima, pa da odradi zasluženi revanš...
A i bilo bi baš ružno ne daj bože povezati 2 poraza za redom... Može de desiti i protiv slabijeg protivnika ali u tom slučaju tu je kraj svakako....

Teška situacija ali da je učinio dovoljno, i uljepšao nam mnoge godine slobodne borbe, je, pa šta bog dade i sreća junačka💪🏻
GSP
  • GSP
  • Advanced Member
2021-03-29T20:56:04Z
Stipe - Lewis ali tko nam kaže da se Ngannu i Joint Jones neć boriti 2-3x🙄
Zatoichi
  • Zatoichi
  • Advanced Member Topic Starter
2021-03-29T21:12:42Z
Originally Posted by: Svensson 

UserPostedImage

To sa koljenom me malo podsjeca na gonzaga- crocop,i mirko je tako nekako lego na svoju nogu,bas nenormalno izgledalo

It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.
balkanbomber
2021-03-29T21:55:58Z
Originally Posted by: GSP 

meni izgleda kao da je se Jones sam izbacio iz igre...

Da glumin malo Nostradamusa, mislim da ide Lewis na Stenu a Stipe na Curtisa.

Isto tako mislim da ce Stena pun samopouzdanja navalit na Lewisa isto kao sto je na Rozenstruika ali vjerujem da ce Lewis bas to pripremat i zakucat Stenu jebenom desnicom i vidjet vemo Stenu prvi put nokautiranog.

Stipe ce pobijedit Curtisa i onda ponovo napada pojas i osvaja ga po 3i put...

LOL koja trash fantazija ali sve je moguce!
On je čovjek jako dobar momak!
dr jupidu
2021-03-29T22:11:55Z
Originally Posted by: Zatoichi 

UserPostedImage

To sa koljenom me malo podsjeca na gonzaga- crocop,i mirko je tako nekako lego na svoju nogu,bas nenormalno izgledalo

zamalo je uništio acl.meniskuse....ovo je bilo na ivici pucanja uf

hamush
2021-03-30T00:31:20Z

bez obzira na Strijelinu repliku, ovo se takodjer moze klasificirati kao fighter bashing. Molim te da malo pripazis na rijecnik, bez obzira slagao se ti sa Igorom i njegovim analizama ili ne...

Ivan CRO Cop
2021-03-30T07:07:05Z
Originally Posted by: balkanbomber 

Originally Posted by: GSP 

meni izgleda kao da je se Jones sam izbacio iz igre...

Da glumin malo Nostradamusa, mislim da ide Lewis na Stenu a Stipe na Curtisa.

Isto tako mislim da ce Stena pun samopouzdanja navalit na Lewisa isto kao sto je na Rozenstruika ali vjerujem da ce Lewis bas to pripremat i zakucat Stenu jebenom desnicom i vidjet vemo Stenu prvi put nokautiranog.

Stipe ce pobijedit Curtisa i onda ponovo napada pojas i osvaja ga po 3i put...

LOL koja trash fantazija ali sve je moguce!

Neće neće, nije se ni prvi put zaletio neće ni sad, pogotovo kad vidi kako je Blaydes prošao...
To bi bio sličan meč kao prvi nažalost
Al svakako bih volio vidjeti, a i Lewis je zaslužio revanš ako iko
DjomlaKS
2021-03-30T08:26:39Z
Originally Posted by: hamush 

bez obzira na Strijelinu repliku, ovo se takodjer moze klasificirati kao fighter bashing. Molim te da malo pripazis na rijecnik, bez obzira slagao se ti sa Igorom i njegovim analizama ili ne...

Isprika, necu više(valjda). Al ne podnosim Pokrajca, pogotovo kad je onako seljački maltretirao Petraka u PI-u.
Svensson
2021-03-30T08:31:37Z
Jon Jones u zgradi UFC-a

DjomlaKS
2021-03-30T09:25:08Z

Jon Jones u zgradi UFC-a

HAHAHAHHAHAHAH

https://fightsite.hr/fig...o-sam-uvrijeden-15061782 
Black Arrow
2021-03-30T20:44:21Z
Originally Posted by: hamush 

Ja priznajem da moj nacin ukazivanja na to nije bas prikladan ali je upravo bio prvenstveno iz tog razloga koji navodis.On to vec godinama tako slobodno radi bez nekih sankcija.
Ja vam se definitivno necu vise u tome mijesati.Ali mislim da forum po tom pitanju mora i treba imati jedan stroziji stav.
dr jupidu
2021-03-30T22:01:16Z
čekamo saopštenje ksianovog pr-a........... i izvinjenje napaćenom narodu

a zelg se propisno osramoto...kiksa kad je najvažnje:)

a sad samo da kažem da će mc gregor ugasiti poirera

Mate 2
2021-03-31T11:12:23Z
Originally Posted by: dr jupidu 

čekamo saopštenje ksianovog pr-a........... i izvinjenje napaćenom narodu

a zelg se propisno osramoto...kiksa kad je najvažnje:)

a sad samo da kažem da će mc gregor ugasiti poirera

A to je kad se gleda subjektivno, pristrano, neobjektivno, bahato i puno podcjenjivanja. A gledajte tek ovo:

Isto mislim da ovo McGregor dobiva.