doog_kool
2021-03-21T10:17:08Z
Čemu služi ovaj Pudzianowski? Jel on regularan borac teške kategorije ili služi samo za ove freak show borbe? Bas bi volio da mu daju Stošića da ga ispegla pa da vidim kako ćeš se hvata za ogradu! Odvratan lik.
Svensson
2021-03-21T10:17:10Z
Originally Posted by: Slash 

KSW ima problema s time da je undercard kriminalno loš. Stvarno nezanimljive borbe sve do Stošića, a baš kvalitetne borbe svega dvije - tri na cijelom eventu.

da, ovo je problem

pola eventa mi je bilo na mute na drugom ekranu dok sa strane radim nešto bitnije. Većinom je to bilo ko šta je nekoć nečiji stari prokomentirao (možda Sededov, ne sjećam se) - "ova dvojica nemogu pobijedit jedan drugoga, idem spavat" 😀
dr jupidu
2021-03-21T12:02:16Z

pohvale voditelju za jeans hlače:)
doog_kool
2021-03-21T16:27:46Z
Ksw Hrvatska oćemo revanš Forgač vs Delija 😀😀
Zatoichi
2021-03-21T19:14:40Z
Originally Posted by: Svensson 

KSW ima problema s time da je undercard kriminalno loš. Stvarno nezanimljive borbe sve do Stošića, a baš kvalitetne borbe svega dvije - tri na cijelom eventu.

da, ovo je problem

pola eventa mi je bilo na mute na drugom ekranu dok sa strane radim nešto bitnije. Većinom je to bilo ko šta je nekoć nečiji stari prokomentirao (možda Sededov, ne sjećam se) - "ova dvojica nemogu pobijedit jedan drugoga, idem spavat" 😀

😁

https://giphy.com/gifs/fap-eTr0c0aJORsWI 

It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.
Svensson
2021-03-21T20:01:38Z
Originally Posted by: Zatoichi 

Originally Posted by: Svensson 

da, ovo je problem

😁

https://giphy.com/gifs/fap-eTr0c0aJORsWI 

UserPostedImage