balkanbomber
2021-03-03T13:39:08Z
Main card
Jan Błachowicz (c) vs. Israel Adesanya
Amanda Nunes (c) vs. Megan Anderson
Petr Yan (c) vs. Aljamain Sterling
Islam Makhachev vs. Drew Dober
Thiago Santos vs. Aleksandar Rakić

Preliminary card
Dominick Cruz vs. Casey Kenney
Song Yadong vs. Kyler Phillips
Joseph Benavidez vs. Askar Askarov
Rogério Bontorin vs. Kai Kara-France

Early preliminary card
Tim Elliott vs. Jordan Espinosa
Kennedy Nzechukwu vs. Carlos Ulberg
Sean Brady vs. Jake Matthews
Lívia Renata Souza vs. Amanda Lemos
Uroš Medić vs. Aalon Cruz
Mario Bautista vs. Trevin Jones

Ovaj vikend nam stize mozda jedan od najboljih UFC eventa u 2021, idemo na prvi (i mozda jedini) superfight u 2021oj, izmedu Jana i Izzyja.
Mislim da mnogi podcjenjuju Jana u ovom dvoboju, pogotovo profesionalci, isto kao sto su ga podcijenili protiv Reyesa. Da, Izzy je brzi i daleko bolji tehnicar, ali jan zna primiti udarac i u istom trenutku uzvratiti jos jace. Izzy je dosta primio udaraca protiv Gastelluma i ako ga Jan i pola samo pogodi kao Kevin onda vidim tesku borbu za mladog sampiona srednje kategorije. sa druge strane ako Izzy moze provit svoj stil i postat dupli sampion imamo mogucnost da gledamo potencijalnog GOAT kandidata "in the making".

Ostale borbe su isto dobre, Nunes je ogroman favorit i ovo je jedna od rijetkih WMMA borbi koje ocekujem. Yan je dosta kenjao protiv Sterlinga, neke stvari su cak i na rubu rasizma tako da ima bad blood i nadam se dobrom fightu, Mahacheve se konacno vraca u octagon pa da vidimo dali ce moc zamijeniti Kabiba. Rakic ide protiv Santosa, mislim da Raketa moze pobijediti ali ne bi me cudilo da ga Santos ugasi.
On je čovjek jako dobar momak!
Sponsor
hamush
2021-03-03T14:27:49Z
Originally Posted by: balkanbomber 

Main card
Jan Błachowicz (c) vs. Israel Adesanya
Amanda Nunes (c) vs. Megan Anderson
Petr Yan (c) vs. Aljamain Sterling
Islam Makhachev vs. Drew Dober
Thiago Santos vs. Aleksandar Rakić

Preliminary card
Dominick Cruz vs. Casey Kenney
Song Yadong vs. Kyler Phillips
Joseph Benavidez vs. Askar Askarov
Rogério Bontorin vs. Kai Kara-France

Early preliminary card
Tim Elliott vs. Jordan Espinosa
Kennedy Nzechukwu vs. Carlos Ulberg
Sean Brady vs. Jake Matthews
Lívia Renata Souza vs. Amanda Lemos
Uroš Medić vs. Aalon Cruz
Mario Bautista vs. Trevin Jones

Ovaj vikend nam stize mozda jedan od najboljih UFC eventa u 2021, idemo na prvi (i mozda jedini) superfight u 2021oj, izmedu Jana i Izzyja.
Mislim da mnogi podcjenjuju Jana u ovom dvoboju, pogotovo profesionalci, isto kao sto su ga podcijenili protiv Reyesa. Da, Izzy je brzi i daleko bolji tehnicar, ali jan zna primiti udarac i u istom trenutku uzvratiti jos jace. Izzy je dosta primio udaraca protiv Gastelluma i ako ga Jan i pola samo pogodi kao Kevin onda vidim tesku borbu za mladog sampiona srednje kategorije. sa druge strane ako Izzy moze provit svoj stil i postat dupli sampion imamo mogucnost da gledamo potencijalnog GOAT kandidata "in the making".

Ostale borbe su isto dobre, Nunes je ogroman favorit i ovo je jedna od rijetkih WMMA borbi koje ocekujem. Yan je dosta kenjao protiv Sterlinga, neke stvari su cak i na rubu rasizma tako da ima bad blood i nadam se dobrom fightu, Mahacheve se konacno vraca u octagon pa da vidimo dali ce moc zamijeniti Kabiba. Rakic ide protiv Santosa, mislim da Raketa moze pobijediti ali ne bi me cudilo da ga Santos ugasi.

najvise se Rakicu veselim.Bojim se doduse jer je santos zivotinja... nadam se da ce leg kickovi radit ko vs Smith.

balkanbomber
2021-03-03T15:50:23Z
Originally Posted by: hamush 

najvise se Rakicu veselim.Bojim se doduse jer je santos zivotinja... nadam se da ce leg kickovi radit ko vs Smith.

Santos je veoma opasan, od 13 ufc pobjeda je 12 nokautom, to je jedan od najboljih finishing rateova u ufc-u. sa druge strane rakic je protiv clarka primio udarac koji ga je kratko poslao na pod, iako ja osobno nisam vidio da je bio out ni sekundu nego da je to vise posljednica opse situatije, pozicije itd. a protiv oezdemira nije bio ugrozen.

mislim da ce kljuc bit preassure + kickovi, zica, rusenje i onda top control i moze laganini pobijediti, ali eto mora se paziti u stojci ali me i ne bi iznenadilo da i u stojci bude bolji.

Medica vjerovatno nisam ni jednom gledao niti to sad planiram do ufca, kakav ti je on?
dr jupidu
2021-03-04T08:12:36Z
nije mi win win situacija ovaj put

jer nije dobro da jan izgubi a nije dobro i da izzyeva besmrtnost stane

rakić će demontirat santosa

ovaj event zaslužuje budjenje
cayman
2021-03-04T08:56:03Z
Top event

Rakić se striktno mora držati taktike i recepta protiv Smitha, nikakve divlje razmjene. Vjerojatno on može nadmudriti Santosa u stand upu, ali lik ima ''touch of death''. Yan i Sterling bude baš sukob stilova. Vjerujem da je Sterling dosta lošiji boksač i općenito stojkaš ali nevjerojatno kvalitetan dolje. Adesanya je najbolji taktičar današnjice i ne vjerujem da bude radio ko s Gastelumom. Distanca i pointovi. Al najsretniji bih bio da Jan dobije jer bi to bila točka na I jedne fenomenalne MMA priče
DjomlaKS
2021-03-04T13:10:42Z
Navija se za Santosa i Jana ovaj vikend!
JDS
  • JDS
  • Advanced Member
2021-03-04T15:44:12Z
Volio bi da Jan pobjedi, ali nazalost mislim da ce ga Adesanya lagano rjesiti, nebi on ni isao gore po titulu da nije Jan prvak, dok je Jones držao pojas rekao je za 2 godine, dok ga je Jan uzeo evo ga ipak odmah. Rakic ce Santosa držati 3 runde dole kao Smitha, ovaj mu se neće moći pomaknuti.
balkanbomber
2021-03-04T16:53:16Z
ja ne znam za koga da navijam izmedu Adesanje i Jana, stvarno, sa jedne strane je Jan vec skoro legenda, "pratim" ga jos odkad je submitao Peraka, to smo na UFu komentirali, ono kao to je samo zato jer je Petraku oduzeto najjace oruzije - soccer kickovi 😀 pa bi mi bilo drago da pobijedi jer ima bas neobican put do titule.

sa druge strane, Israel je neporazen, prvak srednje, talent (i potencijal) i ako pobijedi ceka nas garant neki superfight, ili protiv Jonesa ili tko zna sta, mozda cak i ode u Welter, mrsav je i nije nabio neke kile za ovaj fight, sto god volio bih vidjeti.

bero
  • bero
  • Advanced Member
2021-03-05T11:00:48Z
gledam video najavu, Blachowicz priča kako je prilikom šetnje šumom naišao na obješenog čovjeka (samoubojica), i da je pozvao policiju, koja mu je onda dala dio užeta da nosi sa sobom za sreću.
i pokazuje uže novinarima, svugdje ga nosi sa sobom.

čini mi se da su ti poljaci veći degenerici od balkanaca 😃
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
thelovacluka
2021-03-05T12:42:58Z
pa ono, slična smo pasmina 😃
Za popust na IHERB.COM upišite code: WZK091
balkanbomber
2021-03-05T13:12:41Z
Originally Posted by: bero 

gledam video najavu, Blachowicz priča kako je prilikom šetnje šumom naišao na obješenog čovjeka (samoubojica), i da je pozvao policiju, koja mu je onda dala dio užeta da nosi sa sobom za sreću.
i pokazuje uže novinarima, svugdje ga nosi sa sobom.

čini mi se da su ti poljaci veći degenerici od balkanaca :D

da ne bi uzeta ne bi bilo ni pojasa, polish superstition beats power power!

brzi
  • brzi
  • Advanced Member
2021-03-05T23:49:37Z
1. Adesanya dobiva, jednostavno je bolji borac.
2. Amanda bi zbombala i Miočića, tu je sve jasno. Ona mi je baš faca.
3. Yan dobiva, al na knap. Nekak navijam za Sterlinga.
4. Makhachev, odlukom.
5. Santos ovo dobiva, al nadam se da se varam.

Cruz je preliminary?! Mislim da je vrijeme da se on i Bisping konačno potuku 😉
Quod non audit Vuco, penis non elevare.
Becks
2021-03-05T23:55:54Z
Jan na iskustvo i strpljenje, a rakic na tehniku.

pozdrav velikom švedskom somelieru i keyboard ratniku Senadu koji nas sada prati kao gost (denis hanofer)
DjomlaKS
2021-03-06T11:28:01Z
Nadam se da ce ga Jan uspavati, ali nekako sam misljenja da ovaj šupak nebi ni došao u LHW da sa svojim timom nije ugledao pravi zicer. Nesto ala Bisping-GSP, ili kad je DC skužio kako nokautirati Stipu.
Jos je odmah najavio povratak u MW. Nadam se da ce nas Jan opet oduševiti.
karl anal
2021-03-06T15:09:04Z
šta je bliže borba nekako sam sve sigurniji da jan ovo uzima, ne znam zašto ali gut feeling mi tako kaže
a ova amanda u klompama mi se zgadila nakon šta nije dala revanš cyborgici, ako ona nije zaslužila onda stvarno
jeben borac ali.....
When you walk around pretending to be crazy, eventually you are going to walk into someone who is pretending to be sane.
Zatoichi
2021-03-06T17:02:19Z
Originally Posted by: karl anal 

šta je bliže borba nekako sam sve sigurniji da jan ovo uzima, ne znam zašto ali gut feeling mi tako kaže
a ova amanda u klompama mi se zgadila nakon šta nije dala revanš cyborgici, ako ona nije zaslužila onda stvarno
jeben borac ali.....

😁😁

It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.
Reaktivac
2021-03-06T20:27:44Z
Adesanya će Blachowicza dominantno pobijediti.
Prebrz, preokretan s nevjerojatnim vještinama u stand-up segmentu.

Klasa više.
karl anal
2021-03-07T02:29:21Z
onaj osjećaj kad se sjetiš dobrih starih vremena pa sa suzom u oku čekam u niskom startu u nadi

da ipak netko pita za link, a prije par godina se nisi moga branit

a najzanimljiviji su mi likovi koji su došli na forum a nikad nisu pogledali nijedan event
When you walk around pretending to be crazy, eventually you are going to walk into someone who is pretending to be sane.
dr jupidu
2021-03-07T03:13:02Z
idemooooooo

rakiću pokazi znanje
dr jupidu
2021-03-07T03:54:45Z
pametno odradjena borba...

bravo rakiću..... nije u uao u zonu...ow kickovi 3 puta zica i to j e to

boje tuć haubicama izdaleka nego glumit pješadiju i poginut za ideale
Users browsing this topic