Main cardJan Błachowicz (c) vs. Israel Adesanya
Amanda Nunes (c) vs. Megan Anderson
Petr Yan (c) vs. Aljamain Sterling
Islam Makhachev vs. Drew Dober
Thiago Santos vs. Aleksandar Rakić
Preliminary card Dominick Cruz vs. Casey Kenney
Song Yadong vs. Kyler Phillips
Joseph Benavidez vs. Askar Askarov
Rogério Bontorin vs. Kai Kara-France
Early preliminary card Tim Elliott vs. Jordan Espinosa
Kennedy Nzechukwu vs. Carlos Ulberg
Sean Brady vs. Jake Matthews
Lívia Renata Souza vs. Amanda Lemos
Uroš Medić vs. Aalon Cruz
Mario Bautista vs. Trevin Jones
Ovaj vikend nam stize mozda jedan od najboljih UFC eventa u 2021, idemo na prvi (i mozda jedini) superfight u 2021oj, izmedu Jana i Izzyja.
Mislim da mnogi podcjenjuju Jana u ovom dvoboju, pogotovo profesionalci, isto kao sto su ga podcijenili protiv Reyesa. Da, Izzy je brzi i daleko bolji tehnicar, ali jan zna primiti udarac i u istom trenutku uzvratiti jos jace. Izzy je dosta primio udaraca protiv Gastelluma i ako ga Jan i pola samo pogodi kao Kevin onda vidim tesku borbu za mladog sampiona srednje kategorije. sa druge strane ako Izzy moze provit svoj stil i postat dupli sampion imamo mogucnost da gledamo potencijalnog GOAT kandidata "in the making".
Ostale borbe su isto dobre, Nunes je ogroman favorit i ovo je jedna od rijetkih WMMA borbi koje ocekujem. Yan je dosta kenjao protiv Sterlinga, neke stvari su cak i na rubu rasizma tako da ima bad blood i nadam se dobrom fightu, Mahacheve se konacno vraca u octagon pa da vidimo dali ce moc zamijeniti Kabiba. Rakic ide protiv Santosa, mislim da Raketa moze pobijediti ali ne bi me cudilo da ga Santos ugasi.
Edited by moderator
2021-03-03T15:41:22Z
|
Reason: Not specified
On je čovjek jako dobar momak!