Main:pogledao sam prva 4 mmaprospick za main event i mislim da barem u dva od njih nema ni jedan pro koji je dao prednost Janu.
mislim da grijese posto uzimaju Izzijevu borbu protiv Coste kao mjerilo, a valjda se nitko ne sjeca borbe sa Gastellumom.
Da, Jan nije brz kao Kevin, ali udara jace i ocekivam da moze vise primiti nego Kevin i Costa, tako da mislim da ga svi podcjenjuju, isto kao kod Reyesa i mislim da ce ta borba biti daleko od one-sided-beatdown i da bi i Izzy mogao zaspat ako ne bude ultra oprezan.
osobno sam neutralan, ako Jan pobijedi bit ce mi drago sa njega i Polish Power, ako Izzy uzme cekaju nas nove zaniljive borbe i tko zna sta (mozda onda ide u HW? na JBJ?)
Co-Main:Nunes protiv Anderson, kako ici protiv lavice?
Co-Co-Main:Yan protiv Aljeya, navijam za Alja iako mislim da Yan ima malo vece sanse, ali eto citam da neki misle da Aljayov stil Yanu mozda i nece odgovarat, ne znam sad zasto ali ok.
1. Main Card Fight:Rakic protiv Santosa, tesko, Rakic ga moze dominirat iz clincha i na podu posto Santos nije bas poznat po dobrom TDD, a isto tako ga Santos moze gadno uhvatit na kontru ili neki dobar one punch. navijam za Rakica i nadam se da ce bit jos jaci nego u prosle borbe ali eto ne bi me cudilo ako ga Santos ugasi.
On je čovjek jako dobar momak!