Mate 2
  • Mate 2
  • Advanced Member Topic Starter
2021-02-22T07:34:57Z

Fight card

Weight class Method Round Time Notes
Light Heavyweight Jan Błachowicz (c) vs. Israel Adesanya 🅰
Women’s Featherweight Amanda Nunes (c) vs. Megan Anderson 🅱
Bantamweight Petr Yan (c) vs. Aljamain Sterling [c]
Light Heavyweight Aleksandar Rakić vs. Thiago Santos

Preliminary card (ESPN / ESPN+)
Bantamweight Dominick Cruz vs. Casey Kenney
Bantamweight Song Yadong vs. Kyler Phillips
Early preliminary card (ESPN+ / UFC Fight Pass)
Light Heavyweight Kennedy Nzechukwu vs. Carlos Ulberg
Welterweight Sean Brady vs. Jake Matthews
Flyweight Rogério Bontorin vs. Kai Kara-France

For the UFC Light Heavyweight Championship.
For the UFC Women’s Featherweight Championship.
For the UFC Bantamweight Championship.
Sponsor
balkanbomber
2021-02-22T14:30:01Z
Main:
pogledao sam prva 4 mmaprospick za main event i mislim da barem u dva od njih nema ni jedan pro koji je dao prednost Janu.
mislim da grijese posto uzimaju Izzijevu borbu protiv Coste kao mjerilo, a valjda se nitko ne sjeca borbe sa Gastellumom.
Da, Jan nije brz kao Kevin, ali udara jace i ocekivam da moze vise primiti nego Kevin i Costa, tako da mislim da ga svi podcjenjuju, isto kao kod Reyesa i mislim da ce ta borba biti daleko od one-sided-beatdown i da bi i Izzy mogao zaspat ako ne bude ultra oprezan.

osobno sam neutralan, ako Jan pobijedi bit ce mi drago sa njega i Polish Power, ako Izzy uzme cekaju nas nove zaniljive borbe i tko zna sta (mozda onda ide u HW? na JBJ?)

Co-Main:
Nunes protiv Anderson, kako ici protiv lavice?

Co-Co-Main:
Yan protiv Aljeya, navijam za Alja iako mislim da Yan ima malo vece sanse, ali eto citam da neki misle da Aljayov stil Yanu mozda i nece odgovarat, ne znam sad zasto ali ok.

1. Main Card Fight:
Rakic protiv Santosa, tesko, Rakic ga moze dominirat iz clincha i na podu posto Santos nije bas poznat po dobrom TDD, a isto tako ga Santos moze gadno uhvatit na kontru ili neki dobar one punch. navijam za Rakica i nadam se da ce bit jos jaci nego u prosle borbe ali eto ne bi me cudilo ako ga Santos ugasi.

On je čovjek jako dobar momak!