ksian
  • ksian
  • Advanced Member Topic Starter
2021-02-02T23:01:55Z
Samo bi rekao par riječi o novom dizajnu foruma:

Ne mislim da sam nešto izbirljiv što se tiče dizajna foruma na kojima čitam i pišem, ali nisam vidio ništa gore od najnovijeg dizajna ovog foruma u svojih preko 20 godina staža na internetskim forumima. Ovaj dizajn je očajan, izuzetno nepregledan, pretraživanje ne radi, i on može nekome biti dobar samo ako je taj neko mislio otjerati ekipu sa foruma. Osobno, niti mi se čita ovakav forum, niti mi se piše na njemu. Mislim, mijenjao se dizajn već nekoliko puta, ali, bilo se lako naviknuti na nešto bolje, ovo je puno gore, i zato pozivam nadležne da što prije promjene ovu verziju foruma u nešto slično zadnjoj verziji.

Sponsor
hamush
2021-02-03T02:04:29Z
Nisi jedini. Ovaj GUI je ocajno los i nije nesto na sto bi se itko trebao privikavati. Tehnicka sluzba je vec obavijestena jos krajem januara.
dr jupidu
2021-02-03T06:16:25Z
Originally Posted by: hamush 

Nisi jedini. Ovaj GUI je ocajno los i nije nesto na sto bi se itko trebao privikavati. Tehnicka sluzba je vec obavijestena jos krajem januara.

za ovako nešto se podnosi ostavka 🤣loše si krenuo žuti.....rejting i algoritmi padaju

da...forum je katastrofalnog izgleda.....
DjomlaKS
2021-02-03T09:01:19Z
Bolesno koliko je ova verzija losa. Ovo je prvi put da sam razmišljao o napustanju forumu. Pod hitno nam vratite staru verziju, ili neku novu koja ce biti slična staroj., s onim upečatljivim PFS bojama i logom.
dr jupidu
2021-02-03T09:36:45Z
Originally Posted by: DjomlaKS 

Bolesno koliko je ova verzija losa. Ovo je prvi put da sam razmišljao o napustanju forumu. Pod hitno nam vratite staru verziju, ili neku novu koja ce biti slična staroj., s onim upečatljivim PFS bojama i logom.

polako

hamush je poslao radni nalog tehničkoj službi

šef teničke službe je na godišnjem pa nema tko potpisat preuzimanje naloga

hamush
2021-02-03T14:39:32Z
Dajte mi top listu prijedloga sta bi se trebalo izmijeniti.

Po meni je slijedece:

1. Velicina Fonta.. ovo je glomazno i nepregledno.

2. Boja? nesto malo tamnije / sivo?

3. Pretrazivanje meni radi. nije super brzo ali fercera.

dajte mi jos preporuka da mogu proslijediti Miranu i Srecku.
Svensson
2021-02-03T15:27:45Z
Originally Posted by: ksian 

Samo bi rekao par riječi o novom dizajnu foruma:

Ne mislim da sam nešto izbirljiv što se tiče dizajna foruma na kojima čitam i pišem, ali nisam vidio ništa gore od najnovijeg dizajna ovog foruma u svojih preko 20 godina staža na internetskim forumima. Ovaj dizajn je očajan, izuzetno nepregledan, pretraživanje ne radi, i on može nekome biti dobar samo ako je taj neko mislio otjerati ekipu sa foruma. Osobno, niti mi se čita ovakav forum, niti mi se piše na njemu. Mislim, mijenjao se dizajn već nekoliko puta, ali, bilo se lako naviknuti na nešto bolje, ovo je puno gore, i zato pozivam nadležne da što prije promjene ovu verziju foruma u nešto slično zadnjoj verziji.

preširoko, presvijetlo, jedva da išta vidim
hamush
2021-02-03T15:40:01Z
Ok sto se boja tice, ima dostupno nekoliko opcija koje ja mogu mijenjati. Probat cu malo eksperimentirati
hamush
2021-02-03T15:43:52Z
Trenutno je "dark" theme postavljen. Mislim da treba nekima da izgase browser da bi se vidjelo. Meni je na chrome sve isto, ali na Edge je tamna tema.

Javite utiske.

Edit- Dark theme je jos veca koma... Ima nekoliko tih paleta boja sa kojima treba eksperimentirati. Izgleda da svaki user ponaosob moze ici u vlastiti profil pod "my settings" i tamo promijeniti "theme" u sta god oce. Trenutno je sada za cijeli forum aktivna "cyborg" theme.

Edit #2 - Probajte na osobnom profilu "Solar" ili "Slate" teme. Po meni su najbolje za sada..
Zatoichi
2021-02-03T17:17:18Z
Apokalipsa 😁
It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.
Bronson0
2021-02-03T17:27:55Z
Ma nije stvar boje nego je bolja bili prije. Vratite ono pa da tamo mijenjamo boje
Zatoichi
2021-02-03T18:04:20Z
Spacelab je jos najblize prijasnjem izgledu....cyborg treba odmah smaknuti kao default,katastrofa..
It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.
hamush
2021-02-03T18:07:15Z
Originally Posted by: Bronson0 

Ma nije stvar boje nego je bolja bili prije. Vratite ono pa da tamo mijenjamo boje

Da, nazalost to je stvar foruma. Skroz te kuzim. Ovaj dizajn je puno veci i nezgrapan. No, to nemogu mijenjati. Jedino te jebene boje.. novi dizajn je dosao sa novom verzijom foruma. neznam zasto je uopce forum updejtan . Stipe je spominjao nesto prije mjesec dana..
Svensson
2021-02-03T18:18:02Z
stavio sam "yeti" temu i to je čak podnošljivo
Users browsing this topic