JDS
  • JDS
  • Advanced Member
2021-02-01T19:47:30Z
Originally Posted by: doog_kool 

Originally Posted by: JDS 

Meni osobno je Soldić puno draži od Jurišića. Iako moram priznati da je kod Robe vidljiva poprilična doza krkanluka,ali ne može mu se osporiti da je što se MMA sporta tiče puno uspješniji od Jurišića. Dečko je osvojio 5-6 titula po raznim europskim organizacijama, nikada nije (bar ja nisam primijetio,nemam fejs i Instagram pa mi je možda promaknulo) prozivao i pljucao prvake organizacija u koje je došao boriti se. Kad proziva nakon borbe uradi to gospodski(kao zadnji put Mameda) dok ovaj s druge strane već godinama sere po svakom podcastu i intervjuu da je puno bolji borac od Soldića,da će ga on prebit...bla bla...pa što nisi Musaeva sinoć prebio? Soldić nije baš omiljen u ATT krugovima,čini mi se. Dobro Uroš više nije ATT,ali to je taj đir. I Drobac je svojevremeno kod Petraka pričao nešto u stilu da je protiv Soldića trebao on dobiti odluku tako da...

Uglavnom,nadam se da će doći do meča Soldić-Jurišić i da će ga Robo ubit od batina. Priča me malo podsjeća na Hrga-Babić.

Nadam se da nisam uvrijedio liberalno demokratične fanove Uroša Jurišića,iako sam u ovom slučaju fan Roberta Soldića trudio sam se ne uvrijediti nikoga.

Da vidi se da si propustio puno toga, inace je Soldic prvi poceo sa ismijavanjem i vrijedjanjem Urosa, samo zato sto je ovaj bio rekao u nekom intervju da bi se volio boriti sa Soldicem, da misli da bi ga pobjedio, znaci nista ruzno nije tada bio rekao, da bi ga zbog toga vrijedjao i omalovazavao, tek nakon toga i ovaj njega pocima tako prozivati, i medjusobno se podjebavaju u svakom intervju-u, Soldic se kao ne zeli boriti sa njim jer nije njegov level, ali zato bez problema prihvati i losije borce od Urosa. Ovo za Drobca nisam siguran da je rekao da je trebao pobjediti, nego da je bilo blizu.

U svakom slučaju Uroš je kvalitetan borac i nadam se da će doći do te borbe što prije. Znaš li oko čega su posvađani Dijaković i Mihajlović? Nema više ufd gyma na SBC-u??

Samo steta sto je sad daleko ta borba, jer je Uros izgubio, mislim naravno da bi Soldic bio favorit, ali mislim da bi bila dobra borba, da bi mu dobar otpor Uros pruzio. Nemam pojma sto je bilo izmedju Dijakovica i Mihajlovica.
doog_kool
2021-02-01T20:12:24Z
Originally Posted by: DjomlaKS 

Soldic je kao borac odličan, i vjerojatno nesto najbolje s nasih prostora.
Al kao čovjek on je teska seljačina! I to nije vrijeđanje niti omalovažavanje, nego jednostavno činjenica. Da nije seljačina, ne bi se plijenio na svakoga tko je suprotnog mišljenja, niti bi vrijeđao protivnike, vec bi im dostojanstveno spustio(ala Jon Jones). Dodajmo tome da je i dosta nepismen, jer kad vidim neke njegove postove, bas podsjeća na neke mrgalje koji zbog prevelikih prstiju nisu na TI s gramatikom. Jos kad se sjetim onih njegovih izjava "sta ba ovaj prica". Bas seljačina. Eno sad "ismijava" ovaj novi Fight Room.

Ne zaboravimo da je prvo nosao bosansku zastavu, pa mix s hrvatskom, i na kraju kad je skuzio gdje je marketing postao prava Hrvatina! Sad kad je postao regionalna zvijezda postao i egotriper, a zbog nedostatka stila, oper dolazimo do spomenutog naziva, seljačina!

Meni je Robo drag,al činjenica je da je krkan. Davno sam govorio,ako je Dijaković pravi manager i ako želiš od Roberta pravit neku zvijezdu uplati mu brate tečaj engleskog jezika i sve šta je potrebno da čovjek zna složit dvije rečenice. Usprkos tomu svemu uvijek će mi bit draži od Uroša.
doog_kool
2021-02-01T20:13:57Z

Meni osobno je Soldić puno draži od Jurišića. Iako moram priznati da je kod Robe vidljiva poprilična doza krkanluka,ali ne može mu se osporiti da je što se MMA sporta tiče puno uspješniji od Jurišića. Dečko je osvojio 5-6 titula po raznim europskim organizacijama, nikada nije (bar ja nisam primijetio,nemam fejs i Instagram pa mi je možda promaknulo) prozivao i pljucao prvake organizacija u koje je došao boriti se. Kad proziva nakon borbe uradi to gospodski(kao zadnji put Mameda) dok ovaj s druge strane već godinama sere po svakom podcastu i intervjuu da je puno bolji borac od Soldića,da će ga on prebit...bla bla...pa što nisi Musaeva sinoć prebio? Soldić nije baš omiljen u ATT krugovima,čini mi se. Dobro Uroš više nije ATT,ali to je taj đir. I Drobac je svojevremeno kod Petraka pričao nešto u stilu da je protiv Soldića trebao on dobiti odluku tako da...

Uglavnom,nadam se da će doći do meča Soldić-Jurišić i da će ga Robo ubit od batina. Priča me malo podsjeća na Hrga-Babić.

Nadam se da nisam uvrijedio liberalno demokratične fanove Uroša Jurišića,iako sam u ovom slučaju fan Roberta Soldića trudio sam se ne uvrijediti nikoga.

Da vidi se da si propustio puno toga, inace je Soldic prvi poceo sa ismijavanjem i vrijedjanjem Urosa, samo zato sto je ovaj bio rekao u nekom intervju da bi se volio boriti sa Soldicem, da misli da bi ga pobjedio, znaci nista ruzno nije tada bio rekao, da bi ga zbog toga vrijedjao i omalovazavao, tek nakon toga i ovaj njega pocima tako prozivati, i medjusobno se podjebavaju u svakom intervju-u, Soldic se kao ne zeli boriti sa njim jer nije njegov level, ali zato bez problema prihvati i losije borce od Urosa. Ovo za Drobca nisam siguran da je rekao da je trebao pobjediti, nego da je bilo blizu.

U svakom slučaju Uroš je kvalitetan borac i nadam se da će doći do te borbe što prije. Znaš li oko čega su posvađani Dijaković i Mihajlović? Nema više ufd gyma na SBC-u??

Samo steta sto je sad daleko ta borba, jer je Uros izgubio, mislim naravno da bi Soldic bio favorit, ali mislim da bi bila dobra borba, da bi mu dobar otpor Uros pruzio. Nemam pojma sto je bilo izmedju Dijakovica i Mihajlovica.

Ako će Soldić raditi potencijalni ksw Zagreb, ne vidim drugu opciju za Robu osim Uroša.
JDS
  • JDS
  • Advanced Member
2021-02-01T20:19:43Z
Originally Posted by: cayman 

UserPostedImage

Iskreno se nadam da se radi o fejk profilu

Nije fejk, njegov je profil
cayman
2021-02-01T20:42:48Z
Jedina čobančina u čitavoj priči je ispao on. Vrhunski borac, mali čovjek. I čitava njegova ''bruda'' Dijaković sekta
dr jupidu
2021-02-01T20:44:34Z

UserPostedImage

čovjek je iskren..........

dr jupidu
2021-02-01T20:47:44Z

Jedina čobančina u čitavoj priči je ispao on. Vrhunski borac, mali čovjek. I čitava njegova ''bruda'' Dijaković sekta

nekom je dijaković prvi počeo jer šta on ima pokazivat urošu da šuti prstom :))))

al to je sve dio mma

lagana podjebavanja su u duhu nekad slavnog kw-a ili pride dana kad vanderlei luta po hotelu i mrko gleda okolo....to je sve dio spektakla dok god se nekrene fizički

dr jupidu
2021-02-01T20:51:15Z
ajmo realno ..nije musaev jurišića ništa specijalno pobjedio.....više mi je ovo ličili na pride days kad dogovore meč nerješenim ako nema prekida......

ovaj je imao kontrolu....al uroš je išao više naprijed a ovaj čekao grešku da ga baci

i sad je kao musaev pobjednik.... zašto nebi rekli da je uroši imao više loptu u posjedu nogometno rečeno a ovaj pkoju šansu više al završilo je 0 0
pecho
2021-02-01T21:17:37Z
Originally Posted by: dr jupidu 

lagana podjebavanja su u duhu nekad slavnog kw-a

Da je bilo laganog podjebavanja onda bi ti dan danas tema bila živa, vi ste svi to pretvorili u SEPTIČKU JAMU osobnih uvreda.

There isnt a hard time invented that i cannot handle.
DjomlaKS
2021-02-01T21:40:02Z

UserPostedImage

Ne bas, kazu svi da je fejk. Robo ima svoju sluzbenu stranicu, na fejsu i instagramu gdje pise iste objave.
Ovaj profil sto je komentirao bas liči na fejk
balkanbomber
2021-02-01T21:43:07Z
da vidimo sta nas ceka u KWS WW kategoriji. Shamil se vratio u Rusiji i ekipa mu vec prognozira da iduci napada pojas, a kao sto svi znamo taj pojas mu drzi bruda Soldic.

hoce ipak ispostovat brata i nece trazit title shot ili pak postoji razlika izmedu bruda iz dagestana i bruda iz hr/bih to ce vrijeme pokazati.

ipak ne vjerujem da ce Robert permanentno ici u MW, jedino za superfight protiv Kalidova, tako da ce Shamil i Dijakovic morat donijet odluku kak dalje snjim.
On je čovjek jako dobar momak!
dr jupidu
2021-02-01T21:50:19Z
Originally Posted by: pecho 

Da je bilo laganog podjebavanja onda bi ti dan danas tema bila živa, vi ste svi to pretvorili u SEPTIČKU JAMU osobnih uvreda.

gospodine oprostite ovo je tema o ksw-u........promašili ste temu

pecho
2021-02-01T22:35:48Z

gospodine oprostite ovo je tema o ksw-u........promašili ste temu

Onda ne spominji to sranje u svakoj temi.

There isnt a hard time invented that i cannot handle.
JDS
  • JDS
  • Advanced Member
2021-02-01T22:42:34Z

UserPostedImage

Ne bas, kazu svi da je fejk. Robo ima svoju sluzbenu stranicu, na fejsu i instagramu gdje pise iste objave.
Ovaj profil sto je komentirao bas liči na fejk

Nije istina, njegov je profil, pogledaj malo bolje, sa tog profila se je prije već prepirao na fight siteu sa nekim borcima.
dr jupidu
2021-02-02T04:02:40Z
kad neki naši borci nevaljaju to se nesmije kazati...to je fighter bashing tj vrijedjanje

a kad valjaju onda su pohvale ok

ovo postaje yes man forum
DjomlaKS
2021-02-02T07:31:36Z

Nije istina, njegov je profil, pogledaj malo bolje, sa tog profila se je prije već prepirao na fight siteu sa nekim borcima.

Nekako sam se nadao da je ipak fejk 😒
Jbg, ocito da tom tipu nema spasa. Sad znam da navijam protiv još jednog domaceg borca 😌
plates1989
2021-02-02T10:50:35Z
Ispao je kreten.Doduse jos uvijek manji nego Uros koji zapocinje frkicu gura covjeka za lice pa se pravi nevinasce i plače
JDS
  • JDS
  • Advanced Member
2021-02-02T21:50:05Z

Nekako sam se nadao da je ipak fejk 😒
Jbg, ocito da tom tipu nema spasa. Sad znam da navijam protiv još jednog domaceg borca 😌

To mu je privatni profil, ono mu je stranica za pratitelje. Kazu da je ovo napisao jer je Bazant nesto protiv onog Dagestanca rekao nakon sukoba sa Urosem, kao stao je na Urosevu stranu u tom sukobu, uglavnom glupost.
Ivan CRO Cop
2021-02-03T08:20:08Z
Originally Posted by: balkanbomber 

Borci se oblikuju i bruse sa borbama.

ne, nisi u pravu, dali ce borci uspjeti ili ne zavisili jedinstveno o tome dali imaju "ono nesto" i dali su "mekani ili ne", barem sto se Jupija tice.... LOL

Oblikuju se na trening kroz sparinge
A u suprotnom dobijaju batine u borbi

"Pravda bez snage je prazna, a snaga bez pravde je samo nasilje ."
dr jupidu
2021-02-03T11:56:19Z
https://fightsite.hr/fig...dovrsenog-posla-15047564 

hm

prije bi da revanira onaj poraz kad je prihvatio short notice

tu nije nadigran već je bilo ili ili

a ovaj ga je ipak nadigrao.....