meni je ovaj brawl + afterreactions bio zanimljiv i evo ponovo malo drame na regionalnoj borilackoj sceni (osim Hrge i Babe)
nazalost je Jurisic izgubio, nepotrebno posto je mogao pobijediti da je se drzao dobrog gameplana, i za sad je to prcanje potencialne borbe izmedu njega i Soldica zavrsilo.
Soldic mi je od prvog sukoba ispao jako bahat posto je tad vec pricao kako je Uros level ispod njega, a to je bilo kad jos nije bio KSW prvak itd nego je samo naredao neke
pojase iz nepoznatih organizacija protiv losih protivnika, a kasnije je Jurisic bio naporan i nerealan kad je nastavljao prozivat Soldica koji ga je ocigledo prestigao i daleko otisao sa uspesima itd.
uglavnom, zanimljivo i proslo je bez ozlijeda itd tako da je ok.
dodatno, Soldic mi se cini nekako nesiguran, vidno je bolji borac i ima bolje resultate i on bi vjerovatno volio da ispadne cool tipa "sta brine vuka sta ovce misle" a na kraju je kao papiga ili svraka koja uz svaki zvuk Jurisica uzvrati bez da razmislja, samo da bi njegova bila zadnja. bolje bi bilo da ga cisto ignorise a sad onako srat kao da ga je Musajev razbio i deklasirao je smijesno i zapravo on ispada kao coban, iako to cijelo vrijeme pise za Urosa.
EDIT: Nesiguran zato sto on ide po instagramu i odgovara na postove od nepoznatih ljudi sa zatvorenim profilima. on je KSW sampion, profi mma borac, ima preko 100k followera i ide se svadat sa trollovima.
Edited by user
2021-02-01T13:17:36Z
|
Reason: Not specified
On je čovjek jako dobar momak!