Stipe
  • Stipe
  • Advanced Member Topic Starter
2021-01-18T19:14:05Z
Jedna mala promjena - od danas više nisam glavni admin na PFS forumu ja, nego kormilo preuzima Hamush.

Vjerojatno ne treba puno predstavljanja, gotovo svi ga znate, dobar dio i uživo, i svi ga s razlogom volite.

Dobrodošao na to mjesto, Hamushe! :)20

-Stipe
Sponsor
dr jupidu
2021-01-18T19:48:38Z
Originally Posted by: Stipe 

Jedna mala promjena - od danas više nisam glavni admin na PFS forumu ja, nego kormilo preuzima Hamush.

Vjerojatno ne treba puno predstavljanja, gotovo svi ga znate, dobar dio i uživo, i svi ga s razlogom volite.

Dobrodošao na to mjesto, Hamushe! :)20

-Stipe

Reaktivac
2021-01-18T20:10:49Z
Vrijeme će pokazati je li promjena pozitivna, ali svakako je bila potrebna.
Hamush je "lak na okidaču" i sklon subjektivnom protežiranju.

Vidjeti ćemo što će biti s KW temom, što će pokazati stupanj demokracije i programske politike pfs foruma ?
Nadajmo se da promjena neće biti samo kozmetička u previranju čija će biti zadnja, odnosno tko ima veći utjecaj na vlasnika foruma...

Ne treba tjerati inat i samovoljno, zamjerati se napaćenom narodu.
Opozvan prethodnik, a ustoličen hamush.

Čestitke žućkarošu na preciznom torpedu. :)1

DjomlaKS
2021-01-18T21:05:41Z
Pa zar se Hamush nije umirovio? :)1

Čestitke obojici. Stipe, kao forumas si odličan, al kao admin očito da nesto ne štima. Sad lagano s tamo seri po temama.
Hamush pak ima potencijala za to mjesto, a vrijeme ce pokazati.

Nadam se jos da se bero, fist i ostali vracaju.
m&m
  • m&m
  • Advanced Member
2021-01-18T21:10:00Z
dr jupidu
2021-01-19T03:08:07Z
1 zadatak hamusha treba bit otključavanje teme kw...jer je bit foruma da gledamo meč forumaša koji si nisu simpa

2 zadatak baniranje na mjese dana tko kome vrijedje žene cure itd...... ostale prijetlje nasiljem u kavezu su ok...prijetnje van kaveza nisu ok...

vrlo jednostavno

3 a i sješite s tim vjerskim netrepeljivostima.................kao da se nezna da 90 % forumaša nije oduševjeno da mu u susjedstvu živi većina druge vjere ali to je ok suživot.......... ja osobno nebi oženio ni kineskinju ni crnkinju jer želim djecu bijelce...pa.....to je sve normalno:)1 al poštujem svih i sve vjere

niti mi se gledaju susjedi homići kako se drže za ruke niti lezbe ..... to su ukusi al naravno da ih poštujem al da ih uživam gledat ne:)1

itd itd

tali govor vjerski mržnje odmah treba sasjeć

no govor mržnje forumaša spram forumaša na kw temi je sasvim nešto normalno i poželjno i to se ne sankionira

sankcionira se samo prijetnje van kaveza

u kavezu nek ga maltretira
hamush
2021-01-19T14:33:19Z
Jupidu, KW ostaje zakljucan do daljnjega.
dr jupidu
2021-01-19T18:12:43Z
Originally Posted by: hamush 

Jupidu, KW ostaje zakljucan do daljnjega.

samo jedan post: pridruži se krampusu iz dubrave jer vi ste osobe od riječi i kad kažete da odlazite vi odete......

hvala

Stipe
  • Stipe
  • Advanced Member Topic Starter
2021-01-21T20:04:14Z
Zaboravio sam spomenuti, ja više otkad je otvorena ova tema (otprije 3-4 dana) ne moderiram; još temu s nagradnom igrom treba riješiti (tj. trebat će je zatvoriti kad istekne rok za slanje pokušaja), ali ništa drugo, pa će se tada i pokliknuti što treba po tom pitanju.

Samo forumašenje za mene. :)

-Stipe
hamush
2021-01-21T20:30:36Z
mali update:

Modovi na forumu su

Zatoichi, Pecho, Balkanbomber.
DjomlaKS
2021-01-23T15:32:11Z
Mali update:
1. Čestitam Bomberu na moderatorskom mjestu. Prije par dana sam rekao da on treba biti mod, i zaslužio je 👍🏼

2. Nakon večerašnje Conorove borbe i ja napuštam forum. Ne zbog forumasa, vec zbog ovog novog izgleda koji mi je toliko odbojan i nepregledan, da nemam ni 2% volje ulaziti, a kamoli pisato nesto.
dr jupidu
2021-01-24T06:26:39Z
novi izgled foruma je ravan potresu u glini

katastrofalan