Poll Question : Ko ce pobijediti?  (Poll is closed)

Total: 6

brzi
  • brzi
  • Advanced Member
2021-01-25T16:19:13Z
Ovo je trenutno poredak LW, još nije uračunat ovaj evenat
1 Justin Gaethje
2 Dustin Poirier
3 Charles Oliveira
4 Conor McGregor
5 Tony Ferguson
6 Dan Hooker
7 Rafael Dos Anjos
8 Paul Felder
9 Diego Ferreira
10 Al Iaquinta

Realno, Poirier je sad 1. Hooker će past za barem jedno mjesto, a Chandler bi po meni trebao na njegovo 6. mjesto. Zaopravo, Konrad bi mogao pasti na 6., a Chandler na 5.
Ovo što Emperor kaže mi ima smisla (Poirier - Oliveira za titulu, Gaethje - Chandler za izazivača), ali i Fergusona se tu isto treba nešto pitat. Možda ipak Ferguson vs Chandler, ali kud onda sa Gaethjeom? I njemu i Fergusonu treba bar jedna pobjeda prije borbe za titulu.

Quod non audit Vuco, penis non elevare.
balkanbomber
2021-01-25T16:31:12Z
Originally Posted by: brzi 

ali i Fergusona se tu isto treba nešto pitat. Možda ipak Ferguson vs Chandler, ali kud onda sa Gaethjeom? I njemu i Fergusonu treba bar jedna pobjeda prije borbe za titulu.

na kraju ce Ferguson konacno dobit Conora ali nece biti "red panties night" nego obicna placa jer je Conor izgubio i nije vise toliki draw... to bi bilo ono bas visnja na slagu kad govorimo kako UFC tretira Toniya...
On je čovjek jako dobar momak!
Svensson
2021-01-25T16:44:04Z
Originally Posted by: pecho 

Originally Posted by: Svensson 

Originally Posted by: doog_kool 

Nikako mi nisu jasne ove Poirierove izjave o Chandleru. Kao neće se on s njim boriti sigurno,pogledajte koga sam ja pobjedio,a on je tek došao i odma bi na mene. Pa jbt nije Chandler došao iz DWCS nego iz druge najjače promocije,imao je čovjek ratova u kavezu. A siguran sam, s druge strane, da mu ponude nekog YouTube levata ili nešto takvo da bi odmah prihvatio pod izlikom popularizacije MMA sporta i sl. Tu nebi bilo bitno prethodno iskustvo. Da sam ja Dana White Borio bi se ti decko s kim ti ja kažem ili se nećeš boriti nikako i zdravo!

udarilo malo Poirieru u glavu

Chandler došo u UFC nakon borbe u kojoj je nokautirao bivšeg UFC prvaka i odmah sad nokautirao #6 u kategoriji. Jasno je da nema šta drugo nego top 5 borbu

Vjerojatno mu nema smisla zato jer je on borbu prije dobio Hookera i sad na bazi jednog meča u UFCU protiv Hookera koji ima dva poraza, Chandler dobiva priliku za pojas. Tri borbe prije je nokautiran od Freirre. Šta je sa Oliverom? Gaethjeom?

Bilo bi super super da naprave turnir:

Gaethje/Chanlder
Poirer/Oliveira

ne kažem da bi se Chandler trebao boriti za pojas ali treba mu top 5 borba, sve ostalo nema smisla

Oliveira vs Poirier za pojas,

Chandler vs Gaethje za izazivača

Conor vs Nate 3 za zajebanciju

Dos Anjosu dat šansu protiv nekog s vrha jer ipak je bivši prvak, Gaethje bi bio super test ali možda ga sad sa Fergusonom uparit
Zatoichi
  • Zatoichi
  • Advanced Member Topic Starter
2021-01-25T17:04:35Z
Chandler za pojas odmah!!! 😁......
UserPostedImage 
It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.