Mate
  • Mate
  • Advanced Member
2020-11-15T14:22:47Z
Soldić i Pejić svaka čast, Croata i Erslan su pružili dobre borbe, ali nemaju se čega sramiti, trebaju biti ponosni, Croata je izgubio odlukom i dobio treću, a Erslan je izgubio od ksw-ovog poluteškaškog prvaka sa 4 obrane naslova. Zašto bi Soldić trebao ići u UFC ako je prvak i dobro zarađuje, već je UFC izgubio Badera, Davis, Mousasija, Cyborg i druge borce zbog svog nepoštenog tretmana prema njima (naravno, bilo je i onih koji su izašli zbog niza poraza). Bilo bi dobro da se Soldić okuša i u Bellatoru pa da možda i tamo osvoji titulu, to bi bilo odlično, pa malo ONE, pa možda rizin i odlično.

Mir Vama.
dr jupidu
2020-11-15T15:02:28Z
https://www.24sata.hr/sp...ga-sad-zelim-vasu-728239 

:)1 :)1 :)1 :)1 :)1 :)1 :)1 :)1

jesam ja gledao neki krivi meč ili je prtivnik u više navrata skoro završio barria i imao kontrolu dok je barrio u 3 rundi više neku kontrolu imao i nikakve šanse za završetak

:)1 :)1 :)1 :)1 :)1

argetinjo neseseri:)1 :)1 :)1 :)1
Seded
2020-11-15T15:14:06Z
Originally Posted by: dr jupidu 

https://www.24sata.hr/sport/croata-veci-je-za-glavu-i-jaci-a-unistio-sam-ga-sad-zelim-vasu-728239

jesam ja gledao neki krivi meč ili je prtivnik u više navrata skoro završio barria i imao kontrolu dok je barrio u 3 rundi više neku kontrolu imao i nikakve šanse za završetak

Kakve to ima veze ako je 10-point must način bodovanja borbe u KSW-u? Taj argument ti je besmislen. Kao da npr. ja napišem da je Poljak riknuo u trećoj i da je bila još jedna runda Barrio bi ga izgrindao do kraja.

KSW nije Pride FC... iako se mogu složiti da je Pride način bodovanja najbolji za MMA.

"It's not checkmate. The king has one more move."
bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2020-11-15T15:34:36Z
Originally Posted by: Seded 

Originally Posted by: dr jupidu 

https://www.24sata.hr/sport/croata-veci-je-za-glavu-i-jaci-a-unistio-sam-ga-sad-zelim-vasu-728239

Kakve to ima veze ako je 10-point must način bodovanja borbe u KSW-u? Taj argument ti je besmislen. Kao da npr. ja napišem da je Poljak riknuo u trećoj i da je bila još jedna runda Barrio bi ga izgrindao do kraja.

KSW nije Pride FC... iako se mogu složiti da je Pride način bodovanja najbolji za MMA.

Pride nacin, znaci bodovanje po opcem dojmu, je neprecizan i podlozan muljanju.

pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
bero
  • bero
2020-11-15T15:36:06Z
Originally Posted by: Mate 

Soldić i Pejić svaka čast, Croata i Erslan su pružili dobre borbe, ali nemaju se čega sramiti, trebaju biti ponosni, Croata je izgubio odlukom i dobio treću, a Erslan je izgubio od ksw-ovog poluteškaškog prvaka sa 4 obrane naslova. Zašto bi Soldić trebao ići u UFC ako je prvak i dobro zarađuje, već je UFC izgubio Badera, Davis, Mousasija, Cyborg i druge borce zbog svog nepoštenog tretmana prema njima (naravno, bilo je i onih koji su izašli zbog niza poraza). Bilo bi dobro da se Soldić okuša i u Bellatoru pa da možda i tamo osvoji titulu, to bi bilo odlično, pa malo ONE, pa možda rizin i odlično.

Mir Vama.

Bellator je USA, tamo testiraju :)
A Rizin prakticki ne postoji.

- dr jupidu
Seded
2020-11-15T16:19:13Z
Originally Posted by: bero 

A je, ali meni je ovaj 10 point must isto bezveze. Milijardu puta bi se dogodilo da borac za nijansu dobije prve dvije, u trećoj na jedvite jade preživi i dobije borbu... nijedan sistem nije savršen. Možda bi ovaj trenutni sistem bio i bolji da ima više 10-10 rundi ili 10-8.

"It's not checkmate. The king has one more move."
Mark1988
2020-11-15T16:53:41Z

A je, ali meni je ovaj 10 point must isto bezveze. Milijardu puta bi se dogodilo da borac za nijansu dobije prve dvije, u trećoj na jedvite jade preživi i dobije borbu... nijedan sistem nije savršen. Možda bi ovaj trenutni sistem bio i bolji da ima više 10-10 rundi ili 10-8.

Po meni je ok sistem. Isto kao u tenisu, stolnom tenisu, Odbojci.
Ovdje imas runde, tamo setove i gemove.
Netko u tenisu moze prva dva seta izgubiti 6-0, 6-0, zadnja 3 dobije7-6 i na kraju dobio mec.
Slicno kao u mma.

Pozzz
Slash
2020-11-15T17:16:42Z

Meni je sustav ok, ali je problem da je teško doći do 10 - 8 runde.
Nema jasnih kriterija kako sve to.

Znači, jedva čekam idući KSW. Borba su odlične... U usporedbi s često mlitavim UFC-om ovo je next level od showa do fajtova.
Nije to ta razina kvalitete, ali ponekad ni to nije sve:)1

Mate
  • Mate
  • Advanced Member
2020-11-15T17:16:57Z

Originally Posted by: Mate 

Mir Vama.

Bellator je USA, tamo testiraju :)
A Rizin prakticki ne postoji.

Što je sad i Rizin propao, kao i PRIDE FC i DREAM? A bome, skoro svi mu prvaci otišli ili u UFC ili se umirovili. Žalosno, bilo bi dobro da postoji neki ring-pandan UFC-u na istoku, ONE Championship je isto kavez, možda ću zvučati kao DayHR, ali njega izuzetno poštujem, on brani svoje stavove, ovo sa konopcima, iako mislim da je gore od kaveza jer ovi znaju glavom izletiti da ih se više ne tuče, ipak ima neku nostalgiju u sebi, a ovaj kavez je sterilan i beživotan.

Mir Vama.
Slash
2020-11-15T17:37:17Z
Ako stvarno ima 100k po borbi, bio bi lud da ide u UFC, osim ako mu nebi ponudili puno bolji ugovor... Mislim da Khalidov nije htio u UFC jer je u KSW-u imao super novce u usporedbi s onim što su ponudili za puno veći rizik i teže borbe.
Tu su i sponzorstva, Soldić je podosta popularan u Poljskoj koliko sam shvatio, sigurno da može računati i na sponzorske ugovore, dok u UFC-u dobije reebok kupon i dva monster energy drinka.

Nema žurbe, može on u KSW-u super karijeru napraviti i dobro si dići cijenu...
doog_kool
2020-11-15T19:17:59Z
Originally Posted by: Slash 

Ako stvarno ima 100k po borbi, bio bi lud da ide u UFC, osim ako mu nebi ponudili puno bolji ugovor... Mislim da Khalidov nije htio u UFC jer je u KSW-u imao super novce u usporedbi s onim što su ponudili za puno veći rizik i teže borbe.
Tu su i sponzorstva, Soldić je podosta popularan u Poljskoj koliko sam shvatio, sigurno da može računati i na sponzorske ugovore, dok u UFC-u dobije reebok kupon i dva monster energy drinka.

Odakle ti to da ima 100k po borbi? Pa ako je to istina onda treba odradit taj ksw ugovor do kraja jos 4-5 borbi i moze u penziju. Kakav ufc kakvi bakraci.
The Last Emperor
2020-11-15T19:23:34Z
Pitanje je sto mu je prioritet, slava i sportski uspijeh ili iskljucivo novac. Ako zeli uspjeti i postati jedan od najboljih boraca na svijetu onda mora ici u UFC. Ako mu je najvazniji novac, onda neka ostane u KSW-u i mlati osrednje borce za odlicnu lovu.
JDS
  • JDS
  • Advanced Member
2020-11-15T19:37:08Z
Originally Posted by: Mark1988 

Originally Posted by: JDS 

Originally Posted by: Mark1988 

Originally Posted by: Svensson 

Originally Posted by: GSP 

Zamislite Soldića pored Coste, Romera i Withakera:)18 Taman kad se očisti će mu kategorija biti 77kg ali bez unošenja sranja u tijelo bit će to lošiji borac nego sada. Volio bi ga vidjeti sa Dustinom.

kakav Dustin on je bivši -66 borac koji se digo u -70

Soldić kad počisti i bez infuzije će morat bit na 84-5 kg max i skidat u 77

ima zanimljivih matchupova za njega Emeev,Jingliang, Matthews, Salikhov, Neal , Luque, pa onaj Kosketov krvnik Tony Martin:)18

to su borbe koje bi pokazale gdje zapravo stoji

Na kraju krajeva covjek ima 100000 € po borbi. Nema puno boraca u Ufcu vise. Da je pametan ne bi isao nikako u Ufc. Ko jebe Ufc i Danu White. Ako to izgubi koju borbu odbavit ce ga ko staru krpu.

Od kud ti to da zaradjuje 100000 tisuća, citao gdje ljudi pisu kako zaradjuje 30 tisuća, pa onda neko napise da zaradjuje 50, pa 80, eto ti dosao do 100, na kraju ce biti milion, neznam od kud vama ti podaci koliko on zaradjuje :)

Ajmo rec insajderske informacije :)

U podcastu su on i Dijakovic pricali da su imali priliku u Rusiji protiv Shlemenka se boriti za 100 tisuća, ali da je nazalost to propalo, o tome na način kako su pricali o tih 100 tisuća, doslovno kao da je to vrh svijeta, mi je izgledalo kao da je u KSW-u ipak daleko ispod toga. Tako da nisam siguran da je to točno o zaradi u KSW-u, sjecam se i kad je bila prica da se on i Daley bore, poslije su rekli da nista od toga jer KSW nema para za njega Daleya platiti.
bero
  • bero
2020-11-15T19:51:11Z
100k po borbi? Nekako mi je to ludo prevelika brojka. Ali ako ima i pola pd toga, kuzim zasto ne forsa UFC. Realno tamo bi tesko dogurao do top 10, a sve ispod toga je sica od love.
- dr jupidu
forpfs
2020-11-15T20:29:38Z

Ako je za stotku onda još 5 borbi i u penziju sa 28 g očuvanog zdravlja
Slash
2020-11-15T20:35:49Z
Originally Posted by: doog_kool 

Originally Posted by: Slash 

Odakle ti to da ima 100k po borbi? Pa ako je to istina onda treba odradit taj ksw ugovor do kraja jos 4-5 borbi i moze u penziju. Kakav ufc kakvi bakraci.

Netko napisao par redaka prije mene, kao insajderska informacija.

dr jupidu
2020-11-16T06:22:41Z
Neće soldić u ufc krenut kao ostalo tipa 20 i 20 000 pobjeda.on je rrazena roba i gradu i odmah od ufc dobija veći ugovor.ufc mu daje priliku da postane milioner pa ako vjeruje u sebe .....a u ksw mu treba nekoliko godina za milion.itd itd. Pejić proziva onog zadnjeg protivnika ..no ne proziva predzadnjeg.....ima i razloga..onaj predzadnji ga je nadigrao....a onaj na short notice ne
dr jupidu
2020-11-16T23:55:43Z
Becks
2020-11-17T16:42:17Z
Imam ja insajdersku info da ga ne placaju 100k po borbi

Pitanje za ove sto seru po erslanovom parteru. Kako ste tocno zakljucili iz ove borbe da mu je parter los?
pozdrav velikom švedskom somelieru i keyboard ratniku Senadu koji nas sada prati kao gost (denis hanofer)
doog_kool
2020-11-17T19:22:19Z
Kako se Robo gospodski ponasao u kavezu nakon prekida,svaka cast. Puno mi je dojmljivije to vidjeti nego kad borci skacu ko majmuni u kavezu nakon pobjede.