Svensson
2020-11-14T21:29:09Z
Originally Posted by: JDS 

Originally Posted by: shogo 

Nitro je narastao...Nitro na "sređenoj" prehrani...neka, nema bez toga u kswu

Meni fizički izgleda isto, ali jbg sad je brzinski pobjedio pa odmah komentari na društvenim mrežama o nekom spricanju, "sredjenoj ishrani" itd :)

prije 3 god kad sam grapplao s njim je bio na cca 74 kg u full kampu , sad je bio na 76 prije skidanja kg na short notice

nema neke značajne razlike
banky
2020-11-14T21:39:05Z
Prva bi trebala biti za Erslana. Koje bombe baca, jedino se bojim malo za cardio ako ga ne KO.
Train by day Joe Rogan Podcast by night, all day!
cayman
2020-11-14T21:43:34Z
Erslan u zraku zaspao
Svensson
2020-11-14T21:51:35Z
opasnosti bacanja nepripremljenih (pojedinačnih) kickova

šteta za Erslana, još je mlad nadamo se da će se vratit jači
nofrx
2020-11-14T21:54:25Z
Šteta da je izgubio.
Nije bio lošiji.
Čak bih rekao da je bolji.
KW CHAMPION
balkanbomber
2020-11-14T22:01:26Z
idemo robocop! covjek je masina, unistio je materlu!

na kraju je izazvao Kalidova.
On je čovjek jako dobar momak!
doog_kool
2020-11-14T22:03:13Z
Originally Posted by: balkanbomber 

idemo robocop! covjek je masina, unistio je materlu !

I najavio Khalidova!!!
Joeseph Jones
2020-11-14T22:03:28Z
Koje prebijanje jbte
shogo
2020-11-14T22:21:34Z
Originally Posted by: Svensson 

Meni fizički izgleda isto, ali jbg sad je brzinski pobjedio pa odmah komentari na društvenim mrežama o nekom spricanju, "sredjenoj ishrani" itd :)

prije 3 god kad sam grapplao s njim je bio na cca 74 kg u full kampu , sad je bio na 76 prije skidanja kg na short notice

Nema, osim građe tada i sada...uglavnom, tko zna, znat ce

forpfs
2020-11-14T22:23:03Z
BRAVO SOLDIĆ!!!

Dominantan u svim segmentima borbe, mudra taktika i brzina.

Čak ga je u jednom trenutku namještao na high kick ali ga nije forsirao da ga ovaj ne sruši

Čovjek može ladno birat kad i pod kojim uvjetima ce preci u UFC
cayman
2020-11-14T22:26:31Z
Ovdje ima maksimalan ugovor, hrpu sponzora i dozvoljenu iglu. I 25 godina. Ne ide još on nikud
DjomlaKS
2020-11-14T22:38:19Z
Soldic brutalan, al kao da se malo zapuhao. Mozda ipak bolje da se drzi weltera, il da se jos ne zalijeće na bolje protivnike u MW.

Erslana mi full žao. Prva odlično, i ovaj ga u drugoj mudro dočekao. Al nema veze, velik je talent i mislim da se moze vratiti.

Pejicu odlično sjelo. Iskreno, i meni je prvo upalo u oči kako je "porastao". Pogotovo prsa.

Croata se mora disciplinirati s kilama, ili nek se drzi Vase Bakočevica i ekipe.
DjomlaKS
2020-11-14T22:38:54Z
Jel netko zna kakve su ovo tetovaže po svima??
cayman
2020-11-14T22:47:14Z
A vjerojatno bodypaintevi sponzora, reklame
forpfs
2020-11-14T22:48:07Z
Originally Posted by: DjomlaKS 

Jel netko zna kakve su ovo tetovaže po svima??

pa jednokratne sponzorske

Kao kad bi se borili jupi i vepar pa plate sponzori da na njima piše Galeb i Čingač
forpfs
2020-11-14T22:49:20Z
Originally Posted by: cayman 

Ovdje ima maksimalan ugovor, hrpu sponzora i dozvoljenu iglu. I 25 godina. Ne ide još on nikud

kakva igla na ovoj kilaži? Nema šanse
Svensson
2020-11-14T22:58:42Z

Nema, osim građe tada i sada...uglavnom, tko zna, znat ce

ako je jednako suh bio tada i sada što jest, onda je to tipa 2 kg mišića u 3 godine

možeš promijenit trening snage pa forsirat neke mišićne skupine manje ili više, ali ako nemaš više od 11-12% masti ko ti borci u malim kategorijama, nema se gdje ta masa sakriti.:-s
dr jupidu
2020-11-14T23:04:34Z

Barrio je nešto ko regionalni Gastelum, talentiran borac koji se zbog nediscipline u prehrani bori protiv puno većih od sebe i onda bude premalen i prekratak za ozbiljniji uspjeh

nevidim ja tu nikakav veliki talent..ono..može bit solidan al ništa specijalno.... nema prirodno tijelo za ozbijniji mma

pejić očekivano... bar za mene jer sam gledao protivnika...al svaka čast naravno

narkun je bog mma............................................svaka čast...................ima sve i vica u igri

soldić zvijer i bome ide na khalidova....nadamo se

i da se ne zaboravi a tog se sjeća i soldić kad sam mu mislim nakon 1 meča u posušju na arti fn rekao da je na njemu sve i da on može bit prvak svijeta jer to je prirodni dar fizikale šta ajka rjetko rađa

a samo kalkulator i dr jupidu ne griješi

dr jupidu
2020-11-14T23:07:35Z
jupidu tv & ksw co production post interwiew

DjomlaKS
2020-11-14T23:10:07Z
Originally Posted by: dr jupidu 

nevidim ja tu nikakav veliki talent..ono..može bit solidan al ništa specijalno.... nema prirodno tijelo za ozbijniji mma

pejić očekivano... bar za mene jer sam gledao protivnika...al svaka čast naravno

narkun je bog mma............................................svaka čast...................ima sve i vica u igri

soldić zvijer i bome ide na khalidova....nadamo se

i da se ne zaboravi a tog se sjeća i soldić kad sam mu mislim nakon 1 meča u posušju na arti fn rekao da je na njemu sve i da on može bit prvak svijeta jer to je prirodni dar fizikale šta ajka rjetko rađa

a samo kalkulator i dr jupidu ne griješi

U Ljubuškom jbg ti. Ja se s tribina cijelo vrijeme pitao tko je onaj lik sto se vrti po kavezu s nekakvom kamerom., kad ono doktor glavom i bradom :)1