bero
  • bero
  • Advanced Member
2020-10-28T06:01:19Z
Originally Posted by: Mate 

Originally Posted by: DjomlaKS 

Jbg sad Bomberu, ti i kad zelis napisat post o Kebi bez hejta, opet taj hejt prevlada :D

Kažeš pogledajte njegov UFC početak i protivnike, a ja radije kazem pogledaj njegove zadnje 8-9 borbi, točnije od 2013-e. Nisu njega mazili za protivnicima, al jedino je mana ono sto smo neki dan zaključili., da LW nema kvalitetnih hrvača koji bi pružili dobar meč.

Kebabu je najveća mana sto je ružan ko majmun s onom bradom i frizurom, te njegova dominacija kojom on sve svoje protivnike učini pravim amaterima. Kad se sjetim sta se sve pisalo o Anjosu, Poirieru, Gaethjeu kao jebenoj sili.. .al kad degestanski stroj prijeđe preko njih, onda su odjednom prosječni, ili čak bezveznjaci.

Također i ovaj machizam u MMA je teška glupost. Nije Khabib pizda jer ne ide u vecu kategoriju, nego je itekako pametan i zbog tog se o njemu sad raspravlja u GOAT smislu.
A jedan Max Holloway je za mene teski luzer jer je prihvatio meč s prvakom iznad par dana prije borbe, iako se radi o vrhunskom borcu. Narod takve neće pamtiti, kao sto se i Bj Penn često omalovažava jer je lose karijeru vodio.

Znate li možda kako se mijenja naslov neke teme?
Mir Vama.

Mozes mijenjat samo teme koje si ti otvorio. Editiras prvi post i onda mijenjas naslov.

pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Mate
  • Mate
  • Advanced Member
2020-10-28T07:21:36Z
Originally Posted by: bero 

Originally Posted by: Mate 

Jbg sad Bomberu, ti i kad zelis napisat post o Kebi bez hejta, opet taj hejt prevlada :D

Kažeš pogledajte njegov UFC početak i protivnike, a ja radije kazem pogledaj njegove zadnje 8-9 borbi, točnije od 2013-e. Nisu njega mazili za protivnicima, al jedino je mana ono sto smo neki dan zaključili., da LW nema kvalitetnih hrvača koji bi pružili dobar meč.

Kebabu je najveća mana sto je ružan ko majmun s onom bradom i frizurom, te njegova dominacija kojom on sve svoje protivnike učini pravim amaterima. Kad se sjetim sta se sve pisalo o Anjosu, Poirieru, Gaethjeu kao jebenoj sili.. .al kad degestanski stroj prijeđe preko njih, onda su odjednom prosječni, ili čak bezveznjaci.

Također i ovaj machizam u MMA je teška glupost. Nije Khabib pizda jer ne ide u vecu kategoriju, nego je itekako pametan i zbog tog se o njemu sad raspravlja u GOAT smislu.
A jedan Max Holloway je za mene teski luzer jer je prihvatio meč s prvakom iznad par dana prije borbe, iako se radi o vrhunskom borcu. Narod takve neće pamtiti, kao sto se i Bj Penn često omalovažava jer je lose karijeru vodio.

Znate li možda kako se mijenja naslov neke teme?
Mir Vama.

Mozes mijenjat samo teme koje si ti otvorio. Editiras prvi post i onda mijenjas naslov.

Mnogo Vam hvala.

Mir Vama.

rikimartin
2020-10-28T07:28:53Z
Svi seru kako je Khabib pametno birao protivnike . Vjerujem da je bio proračunat , ali mislim da je glavni razlog ipak odluka UFC-a . 2012. kad je potpisao , još nije bilo toliko Dagestanaca , i ljudi nisu znali za njih i njihov skill . UFC nije želio gurati da im zvijezda bude bradati Rus , musliman , koji nije nokauter . To prosječni Amerikanac mrzi gledati . Osim toga Conor bez borbi u lakoj kategoriji je dobio priliku za napad na naslov prije Khabiba koji je tad imao tipa 8 pobjeda . Pametnom dosta .
thelovacluka
2020-10-28T07:52:51Z
Originally Posted by: bero 

Originally Posted by: thelovacluka 

Pa da, lijek, tako dugo dok ameri ne vele da je doping. A ameri napucani ko zveri isto. Preworkouti su im puni svega, a kamo još ostale fine stvari.

https://vitamincic.com/d...l-dhea-25-mg-60-tablete/ 

WADA nije američka organizacija, već međunarodna sa sjedištem u Kanadi.

https://dopinglinkki.fi/...ydroepiandrosterone-dhea 

Misliš da je to nepristrana organizacija? A da je u Rusiji bi isto mislio?

a kaj se tiče DHEA, staviti u kategoriju "doping" u isti rang s recimo anabolicima je stvarno pretjerano..

Šteta kaj nismo vidjeli Khabib vs GSP.
Možda ima još šanse kroz pol godine. Ako ga kebabova mama natjera, radi starog koji je htio 30-0 i to protiv GSPa :))
Za popust na IHERB.COM upišite code: WZK091
balkanbomber
2020-10-28T11:33:16Z
Originally Posted by: rikimartin 

Osim toga Conor bez borbi u lakoj kategoriji je dobio priliku za napad na naslov prije Khabiba koji je tad imao tipa 8 pobjeda . Pametnom dosta .

zato jer je Conor bio aktivan i uz to FW-Champ i otisao kategoriju gore da izazove prvaka. I DCu su dali odma shot protiv Stipe, ili kao sto sad razmisljaju dati jonesu odma hw-title-shot bez da odradi ijednu HW borbu, dok je Kabib u tom periodu bio pune 2 godine ozlijeden i tek se tu godinu vratio i to protiv Horchera, za kojeg ni prije ni poslje nismo culi, i na osnovi toga htjeo odma title shot. dobio je shot odmah nakon sto je dobio prvgog normalnog protivnika, michael johnsona. opet, necu da branim conora, definitivno je dobivao vise nego svi ostali, ali u ovoj situaciji bi vjerovatno i aldo dobio isto tako shot prije kebe da je pobijedio conora i htjeo ici up.

ali opet hejtam :)1

On je čovjek jako dobar momak!
balkanbomber
2020-10-28T12:16:34Z

Vec sam rekao, Khabib, Jones, i GSP su jedini koji zaslužuju, i sve ovisi kakve tko kriterije ima.
Khabib je neporazen i najdominantnij, Jones ima afere s dopingom, a GSP nije neporažen(iako je revansirao).
Premalo obrana da, slažem se, al nije bas da ime neke konkurencije za tu tituli osim gore spomenute dvojice.

ne znam kako mozes navest top 5 GOAT ufc listu bez Andersona Silve i Mighty Mousa, ali ok, tvoj izbor.

A sto se hejta tiče., pa evo jbmu sad spominjes njegove borbe po brdima koje nisu nikome bitne.

po meni jesu, jedan od tvoja dva naj argumenta je njegov score od 29-0 i s obzirom da je u UFC imao samo 13 borbi moras i pogledati protiv koga je se prije borio, nisu sve RUS sampioni kavkaz masine i m1, acb i akhmat prvaci ili barem nadolazece nade, kao sto velicina misli pa automatski uzima njhegov 16-0 kao argument, nego osim 2 su svi ono....

Dakle, prvih 5 borbi je sasvim ok, i koliko vidim svi su bili u nekom dobrom nizu. Onda dolazi prvo poznato ime, Anjos! Da sad ne duzim previse, reci su samo da su Anjos, Barboza, Johnson, Conor, Poirier, Gaethje...sama elita LW, i nesto najbolje sto ta kategorija ima

znam da su svi navedeni dobri borci ali mislim da su osim Conora i Anjosa svi standardni top10 contenderi kao sto u velicini kategorija imas i ne vidim zasto bi se isticali od ostalih contendera koje svaki nadolazeci sampion pobijediti da bi dosao do titule, bio to Kabib, Usman, Izrael, Stipe itd.
The Last Emperor
2020-10-28T13:36:03Z
Ako cemo tako onda i Israel vec sad ili ubrzo moze u kategoriju GOAT-a, neporazen, nekoliko puta obranio titulu, porazio sve top borce kategorije Whittakera, Romera, Costu pa i Gasteluma. Prije toga se poigrao sa Andersonom. Koja je razlika njega i Khabiba? Khabib ima jednu obranu vise i nekoliko borbi ukupno vise, podjednako su dominantni u kavezu samo sto Khabib ubija hrvanjem a ova nokautima. Znaci da Israel dobije jos borbu dvije i povuce se on je goat?
balkanbomber
2020-10-28T13:52:54Z
Originally Posted by: The Last Emperor 

Ako cemo tako onda i Israel vec sad ili ubrzo moze u kategoriju GOAT-a, neporazen, nekoliko puta obranio titulu, porazio sve top borce kategorije Whittakera, Romera, Costu pa i Gasteluma. Prije toga se poigrao sa Andersonom. Koja je razlika njega i Khabiba? Khabib ima jednu obranu vise i nekoliko borbi ukupno vise, podjednako su dominantni u kavezu samo sto Khabib ubija hrvanjem a ova nokautima. Znaci da Israel dobije jos borbu dvije i povuce se on je goat?

pa i usman isto tako, ima poraz ali ocigledno za goat nije vazno sto je bilo prije ufca! covjek je 12-0 u ufcu i ima 2 obrane, jos jedna i on je tu sa Kabibom na jednoj razini, jos 2 obrane i onda ga moramo staviti kao all-time-GOAT prije Kabiba, Jonesa, GSPa, Silve i MMa, kad ocigledno to sad tako ide :)18

bero
  • bero
  • Advanced Member
2020-10-28T13:58:16Z
Anderson Silva je 7 godina drzao ufc mw naslov. To mnogi zaboravljaju.
- dr jupidu
balkanbomber
2020-10-28T15:01:21Z
da ali Anderson Silva je pobjedivao samo "bums", neces valjda brojati Rich Franklina, Dan Hendersona, Vitor Belforta, Damiana Maiu ili LHW Forrest Griffina kao dobre pobjede, mislim, tko su ti ljudi? sam je kriv sto se nije specializirao na jednu vrstu borca, ne, Anderson se pravio pametan i kao striker isao se tuci sa drugim strikerima, sa hrvacima, sa jitserima, otisao u kategoriju vise i tukao bivseg prvaka, tko mu je kriv za to...
DjomlaKS
2020-10-28T15:40:29Z
Originally Posted by: The Last Emperor 

Yep. Kratko je na sceni, al nek obrani jos koji put pojas i također upada u konkurenciju za GOAT ekipu. Pogotovo ako ostane neporažen jos 3-4 godine.

@bero, nitko to ne zaboravlja al Anderson je ima 6 poraza u zadnjih 8 mečeva. Zato ispada iz te ekipe, kao i Fedor.

P.S.
Khabibu također ide u prilog sto je skinuo Conora, a to nije mala stvar. Zamislite da Stipe uz Cormiera i Ngannoua doda jos skalp Jonesa. Pa te tri borbe bi vise vrijedile nego Fedorovih 10 godina vladanja.

balkanbomber
2020-10-28T16:32:06Z
Bryce Mitchell je mozda buduci GOAT, covjek je vec 13-0 (4 u UFCu) i ako jos odradi 2-3 borbe i pobijedi mozemo laganini krenuti sa GOAT talks...

Stipe je vec odpao, sa 3 poraza nema sto tu traziti, pa i da pobijedi Ngannoua jos jednom i onda Jonesa i uz to ostane jos 3 godine na vrhu, jbg, sorry stiopcic
Mate
  • Mate
  • Advanced Member
2020-10-28T17:21:37Z
Originally Posted by: balkanbomber 

Bryce Mitchell je mozda buduci GOAT, covjek je vec 13-0 (4 u UFCu) i ako jos odradi 2-3 borbe i pobijedi mozemo laganini krenuti sa GOAT talks...

Stipe je vec odpao, sa 3 poraza nema sto tu traziti, pa i da pobijedi Ngannoua jos jednom i onda Jonesa i uz to ostane jos 3 godine na vrhu, jbg, sorry stiopcic

Nigdje veze, bitno je s kim se boriš i kako si koga pobijedio, koliko titula imaš, koliko si puta obranio, koliko imaš top 3, top 5 i top 10 pobjeda, ali kad se Khabib uspoređuje sa Jonesom, GSP-om, Jose Aldom, Demetriousom Johnson pa čak i Matt Hughesom on ima veliki problem da nema dovoljno obrana naslova (tj. titula) niti dovoljno top 10 i top 5 pobjeda, i to mu je ogroman problem. Neporaženost svakako je veliki faktor, ali u ovim ostalima jako zaostaje za GSP-om, Jon Jonesom, Demetrious Johnsonom, Jose Aldom, Matt Hughesom, Coutureom itd itd.

Mir Vama.

Black Arrow
2020-10-28T19:12:45Z
Ne moze se Khabib nikako uporedjivati sa Jonesom .Jones je daleko ispred njega u svemu.
Puno duze je na vrhu, takodje ima puno jacu listu boraca koje je dobio.A o talentu i atraktivnoscu i da ne pricamo.
Jedino sto kvari sliku je njegov izliv mozga privatno...
DugoVecCitam
2020-10-28T22:55:30Z
Od 2002.sam clan raznih foruma po netu i jos nikad nisam vidio toliku patolosku opsjednutost kao sto BB ima s Khabibom. Ovo pomalo postaje zrelo za psihijatrijsko promatranje.
DRAGI PRIJATELJI...
DjomlaKS
2020-10-28T22:59:57Z
Originally Posted by: DugoVecCitam 

Od 2002.sam clan raznih foruma po netu i jos nikad nisam vidio toliku patolosku opsjednutost kao sto BB ima s Khabibom. Ovo pomalo postaje zrelo za psihijatrijsko promatranje.

Ne bit grub jbg ti :)1
Ima čovjek svoje mišljenje, i neke stvari je upravu a neke ne.
DjomlaKS
2020-10-28T23:20:16Z
Nego ajmo jos jednom ponovit gradivo o GOAT temi:

-Jones.
Po postignućima on bez sumnje nema nikakvu konkurenciju po tom pitanju. Doslovce je u svemu naj, i nije nikakav problem u njegovom privatnom životu, nego to sto je vise puta roknio na dopingu. A da stvar bude gora, roknio je bas dva puta pred najtežu borbu karijere.
Zbog tog je malo teško raspravljat oko njega jer su obje ekipe u pravu, i evo ja osobno ne znam sta bih rekao. Ostavit cemo upitnik iznad njegova imena.

-GSP.
Kad sve zbrojimo, ipak mi je on dobro koplje ispred Kahiba. Osvetio je poraze, duze trajao, vise obrana, jaču i raznovrsniju konkurenciju tukao... Ako ostavimo Jona na sekund postrani, onda je GSP broj 1.

-Keba.
Mozemo o njemu pričati sta hocemo, al lik je najdominantnij borac ikad u LW kategoriji, prvak, najduži niz pobjeda, prebio sam vrh kategorije, i neporažen se povukao u mirovinu. Doo netko drugi ne dođe, on definitivno zaslužuje svoje mjesto iz GSP-a.

-Mighty Mouse.
On je definitivno bio na dobrom putu da stoji na vrhu ove ljestvice. Jos bi mu čovjek i oprostio 2 poraza iz kategorije izmad, al on je nakon poraza od Cejuda doslovce nestao iz UFCa, i samim time ne moze biti ispred ovih gore momaka.
Jel pokraden ili ne, ne zanima me. Ako želiš biti GOAT, onda dohvati taj revans!
Zmamo da mu UFC nije bio sklon, i da on jadnik nije ni imao izbora, al opet mu je scor dovoljno okaljan da ispadne iz top 3.

-Silva i Fedor.
Obojica su imali svoje vrijeme, al s obzirom koliko su u zadnje vrijeme dobili po pički, za njih vise nema mjesta u GOAT priči. Karijera se računa dok god se boris, a oni jos uvijek nisu u mirovini.

-Adesanya i Usman
Oni su 2 trenutno najveća potencijala za GOAT teme. Jos im treba malo vremena i skalpova, al od novih imena oni se najviše ističu.

-Miočić.
Miočić je bez sumnje najveci teskas ikad, al od statusa GOATa je malo daleko. Ne moze povezati pobjednički niz kao neki od ovih gore, niti je toliko dominantan, i zbog tog treba bar jos 2-3 velike pobjede da bi dosao među najveće.
Dobra vijest je da je revansirao dva poraza(onaj protiv Struvea nije ni bitan), i ako bi slučajno prebio Stenu i Jona, to bi bilo dovoljno.
DugoVecCitam
2020-10-29T11:19:05Z

Ne bit grub jbg ti :)1
Ima čovjek svoje mišljenje, i neke stvari je upravu a neke ne.

Evo ja Colbya ne mogu smisliti, ali je top borac, i sigurno necu o njemu opsjednuto pisati non stop.
Ali eto, njegovo pravo je da pise, samo kazem da postaje opsesija.
DRAGI PRIJATELJI...
bero
  • bero
  • Advanced Member
2020-10-29T11:45:53Z

@bero, nitko to ne zaboravlja al Anderson je ima 6 poraza u zadnjih 8 mečeva. Zato ispada iz te ekipe, kao i Fedor.

gledaju se postignuća i rekordi, ne porazi na zalasku karijere.

Khabib se eventualno može smatrati LW GOAT-om, ali ne sveukupno, ni u ludilu.

- dr jupidu
balkanbomber
2020-10-29T12:12:05Z

a sad, mogli bi i tebe pitati zasto se ti bas iskljucivo palis i skaces na moje upise o Kebi?

pljuju se i drugi borci, pogotovo kad je rijec o hrvatskim borcima se rado pridruzis, mirka, soldica, pokrajca, pejica itd si vise puta ogovarao i druge takve postove lajkao, dok si se kod mojih upisa o Kebi bukvalno kod prvog negativnog posta zakacio i kritizirao ali i par put vrijedao...

zapravo, koliko mene optuzujes za patalostku opsjednost s Kabibbom toliko si ti opsjednut mojim postovima o Kebi.
Users browsing this topic