Nego ajmo jos jednom ponovit gradivo o GOAT temi:
-Jones.
Po postignućima on bez sumnje nema nikakvu konkurenciju po tom pitanju. Doslovce je u svemu naj, i nije nikakav problem u njegovom privatnom životu, nego to sto je vise puta roknio na dopingu. A da stvar bude gora, roknio je bas dva puta pred najtežu borbu karijere.
Zbog tog je malo teško raspravljat oko njega jer su obje ekipe u pravu, i evo ja osobno ne znam sta bih rekao. Ostavit cemo upitnik iznad njegova imena.
-GSP.
Kad sve zbrojimo, ipak mi je on dobro koplje ispred Kahiba. Osvetio je poraze, duze trajao, vise obrana, jaču i raznovrsniju konkurenciju tukao... Ako ostavimo Jona na sekund postrani, onda je GSP broj 1.
-Keba.
Mozemo o njemu pričati sta hocemo, al lik je najdominantnij borac ikad u LW kategoriji, prvak, najduži niz pobjeda, prebio sam vrh kategorije, i neporažen se povukao u mirovinu. Doo netko drugi ne dođe, on definitivno zaslužuje svoje mjesto iz GSP-a.
-Mighty Mouse.
On je definitivno bio na dobrom putu da stoji na vrhu ove ljestvice. Jos bi mu čovjek i oprostio 2 poraza iz kategorije izmad, al on je nakon poraza od Cejuda doslovce nestao iz UFCa, i samim time ne moze biti ispred ovih gore momaka.
Jel pokraden ili ne, ne zanima me. Ako želiš biti GOAT, onda dohvati taj revans!
Zmamo da mu UFC nije bio sklon, i da on jadnik nije ni imao izbora, al opet mu je scor dovoljno okaljan da ispadne iz top 3.
-Silva i Fedor.
Obojica su imali svoje vrijeme, al s obzirom koliko su u zadnje vrijeme dobili po pički, za njih vise nema mjesta u GOAT priči. Karijera se računa dok god se boris, a oni jos uvijek nisu u mirovini.
-Adesanya i Usman
Oni su 2 trenutno najveća potencijala za GOAT teme. Jos im treba malo vremena i skalpova, al od novih imena oni se najviše ističu.
-Miočić.
Miočić je bez sumnje najveci teskas ikad, al od statusa GOATa je malo daleko. Ne moze povezati pobjednički niz kao neki od ovih gore, niti je toliko dominantan, i zbog tog treba bar jos 2-3 velike pobjede da bi dosao među najveće.
Dobra vijest je da je revansirao dva poraza(onaj protiv Struvea nije ni bitan), i ako bi slučajno prebio Stenu i Jona, to bi bilo dovoljno.