Svensson
2020-10-18T17:59:59Z
Originally Posted by: Seded 

Originally Posted by: Svensson 

Originally Posted by: DugoVecCitam 

Gledajuci statistiku (nisam gledao borbu) Gamrot je trebao pobijediti.

ja sam bodovo 29:28, Gamrot treću uzeo samo

Treću je dobio, drugu izgubio... a prva li la. Mogla je borba na obje strane, teško da se može reći da je netko tu oštećen. Vidjet ćemo još Gamrota, odličan je borac.

Svaka čast Ortegi, boks mu je baš vidno napredovao. Očekivao sam da će ga baš na boks Zombie dobiti na odluku, ali Ortega staložen otpočetka do kraja, odlično je odradio. Almeida očito cementira poziciju gatekeepera, ne bih se čudio da ode u Bellator uskoro. Šteta, ono vrijeme kad je harao ga je bio baš užitak gledati.

Krause s ozlijeđenim koljenom također školski odradio borbu. Andrade mašina, baš je atomska stanica u tih 156 cm i 50-ak kg.

Od prelimsa... Antigulov vjerojatno ide van iz UFC-a, makar je i ovaj Grishin truba. U prvoj borbi ga je Tybura dobio na snagu, ali nije ni ovdje u LHW pokazao nešto previše.

Crute je sila, baš agresivni nokauter. Dao bi mu pobjednika meča Cutelaba vs Ankalaev
DugoVecCitam
2020-10-21T00:32:50Z
Originally Posted by: balkanbomber 

ovaj sam video jucer snimio i htjeo ga staviti pred main card, nazalost internet mi je bio ultra-spor pa nisam mogao + sto sam imao probleme radi jedne pjesme pa sam je morao editirati, nista, uzivajte u Balkanbomber Vlogu pred UFC FN Ortega VS KZ iz Argentina:

Naprosto ne mogu vjerovati da inteligentan i nacitan covjek poput tebe slusa ovu mjuzu. :)21
DRAGI PRIJATELJI...
Bronson0
2020-10-21T12:04:16Z

Originally Posted by: balkanbomber 

ovaj sam video jucer snimio i htjeo ga staviti pred main card, nazalost internet mi je bio ultra-spor pa nisam mogao + sto sam imao probleme radi jedne pjesme pa sam je morao editirati, nista, uzivajte u Balkanbomber Vlogu pred UFC FN Ortega VS KZ iz Argentina:

Naprosto ne mogu vjerovati da inteligentan i nacitan covjek poput tebe slusa ovu mjuzu. :)21

Ne mogu vjerovati da inteligentan i nacitan covjek poput tebe ne slusa ovu mjuzu
balkanbomber
2020-10-21T12:52:45Z

kod muzike sam liberal 100%, stara Dragana je odlicna, kao i Brena, bas po mom ukusu, a dijeli si playlist sa raznim interpretima, volim Disturbed (down with the sickness je jedan od omiljenih albuma), Nirvana je bomba, Bijelo Dugme su najjaci, Tupaca obozavam, Plavi Orkestar zna znanje, Little Big su mi predobri, austrijske klasike, sevdah je nekad taman, volim 80s i 90s one-hit-wonders poput Spin Doktorsa, Deep Blue something, ali isto tako Ed Sheerana, Sabana Saulica starog, Zdravka Colica, Halida Beslica, Michael Jacksona, Lenny Kranvitza, itd... nema sta ne mogu i volim slusati.

muzika je jedan nacin da kanaliziras emocije i svatko ima svoj portal, ja se eto mogu naci u raznim stilovima, jezicima, instrumentima itd... zato mi je super posto se mogu svugdje uklopiti i uzivati u raznim stvarima
On je čovjek jako dobar momak!
dr jupidu
2020-10-21T21:36:25Z
Nazvao sam jednog američkog pravnika u usa i rekao mi je da američki sustav pravno štiti firme ovu godinu tako da će teško delije uspit uć u ufc

tako da misim da će ipak pfl ante pokupit milion dolara 2021
Users browsing this topic