cayman
2020-10-09T05:19:47Z
Ogromno podcjenjivanje Delije, čak 4,15 kvota na njega dok je Gane na 1,15
The Last Emperor
2020-10-09T06:04:52Z
Originally Posted by: cayman 

Stipeb ima priliku zaraditi ogromne pare. Izgleda da nitko na svijetu ne zna koliko je Delija u biti dobar.

P.S. i ja planiram neke sitne novce na Deliju pa ako prode, prode 😉
dr jupidu
2020-10-09T06:27:38Z

javi u kojoj kladionici..idem odma lupit 200

cayman
2020-10-09T06:35:32Z
Ko se kladi online, ima kvota preko 5. Na Unibetu je čak 5,25
Ove naše će to vjerojatno spustiti na 4, al vjerujem da će se tu i održati. Još nema u ponudi kod nas

Ne sjećam se da je netko baš toliki underdog bio
dr jupidu
2020-10-09T06:51:29Z

Ko se kladi online, ima kvota preko 5. Na Unibetu je čak 5,25
Ove naše će to vjerojatno spustiti na 4, al vjerujem da će se tu i održati. Još nema u ponudi kod nas

Ne sjećam se da je netko baš toliki underdog bio

nemogu vjerovat

Mate
  • Mate
  • Advanced Member
2020-10-12T11:03:38Z
Bome mislio sam da Delija ovo sigurno gubi sa nokautom u prvoj rundi, ali ovo je presumnjivo, mislim da Ante ovo uzima, nešto nije u redu, toliki underdog biti, a imati više od 3 puta više borbi od ovog, jako čudno.

Mir Vama.
bero
  • bero
  • Advanced Member
2020-10-12T11:21:40Z
Originally Posted by: Mate 

Bome mislio sam da Delija ovo sigurno gubi sa nokautom u prvoj rundi, ali ovo je presumnjivo, mislim da Ante ovo uzima, nešto nije u redu, toliki underdog biti, a imati više od 3 puta više borbi od ovog, jako čudno.

Mir Vama.

nijedna od tih borbi nije u UFC-u, dok Gane ima 3-0 u UFC-u.
ništa čudno.
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Seven
2020-10-12T14:16:16Z
vrlo su male šanse ako ćemo objektivno , da je Gane slabiji u hrvanju Ante bi imao neke šanse , ovako vrlo , vrlo male šanse i realan je na kladari koeficijent ! Delija nije majstor ju-jitse da briljira , ni blizu , dok Gane briljira u stojci , a solidan u hrvanju , što je jako težak problem za deliju .

sjećaju se stari znalci , Mirko je o A Ahmiću govorio kao nevjerovatnom potencijalu i čak je pretjerao i rekao da grama sala nema sa 120kg . Po meni Ahmić je bio veći potencijal od Delije , puno bolji u stojci sigurno , a u hrvanju solidan judaš , da je nastavio napredovao bi sigurno još dosta . jedino faktor kondicije mu je bio problem veći , a to bi se rješilo da je spustio na 110 ili ispod ili da je kvalitetnije trenirao , jeo i oporavljao se . uglavnom objektivno delija nije atraktivan borac , dolazi nevjerovatno spremni nokauteri iz afrike kamerunci itd , ufc postaje nevjerovatno teško mjesto za preživjeti i jednu rundu sa takvima . ameri i brazilci , kubanci su došli na nivo kiborga i to nije balkanski level gdje dodješ i pometeš konkurenciju na ho-ruk . deliji je mjesto u ufc-u , ali nećemo pretjerivati , preslab u stojci , prosječan u hrvanju za ufc top 15 level , za top 10 ni u najluđim snovima kako sada stvari stoje .

vjerovatno od svih boraca tokom godina iznjedrilo je par imena tipa Pokrajac , Bekavac , Reljić , Delija ..ono što je fascinantno da mirko sa skoro 50 godina ih dan danas može pobjedit na treningu , diže više , udara jače , hrva se bolje ,jače .. jednostavno je - da gane dodje mirku na trening prebio bi ga , ali bi mirko dao dosta otpora . osim Buca ostojića niko nije mirku davao otpora i to je činjenica u stojci u hrvata i šire . gane bi ga pomeo u stojci i hrvanju , bar danas , dok starca mirka niko nemože pobjedit dan danas na balkanu . a svi su budući prvaci ufc- a , u wc-a .. super , međutim polako , rezultati će pokazati .
Gates je bio mali digitalni kameleon koji je postao komodski varan epidemiologije .
Svensson
2020-10-12T14:48:15Z
Originally Posted by: Seven 

ufc postaje nevjerovatno teško mjesto za preživjeti i jednu rundu sa takvima . ameri i brazilci , kubanci su došli na nivo kiborga i to nije balkanski level gdje dodješ i pometeš konkurenciju na ho-ruk . deliji je mjesto u ufc-u , ali nećemo pretjerivati , preslab u stojci , prosječan u hrvanju za ufc top 15 level , za top 10 ni u najluđim snovima kako sada stvari stoje .

Rozenstruik koji je čisti kickboksač se ugurao u top 5, Lewis koji je čisti brawler je i dalje top 10 i borio se za titulu, Walt Harris je top 10 isključivo na fizikalije

teška je i dalje mjesto gdje je najlakše biti prosječan ili čak jednodimenzionalan a biti visokorangiran
Seven
2020-10-12T15:06:39Z
Originally Posted by: Svensson 

ufc postaje nevjerovatno teško mjesto za preživjeti i jednu rundu sa takvima . ameri i brazilci , kubanci su došli na nivo kiborga i to nije balkanski level gdje dodješ i pometeš konkurenciju na ho-ruk . deliji je mjesto u ufc-u , ali nećemo pretjerivati , preslab u stojci , prosječan u hrvanju za ufc top 15 level , za top 10 ni u najluđim snovima kako sada stvari stoje .

Rozenstruik koji je čisti kickboksač se ugurao u top 5, Lewis koji je čisti brawler je i dalje top 10 i borio se za titulu, Walt Harris je top 10 isključivo na fizikalije

teška je i dalje mjesto gdje je najlakše biti prosječan ili čak jednodimenzionalan a biti visokorangiran

pa to je i je problem , što delija nije ni u tom aspektu kao Ganu , a kamoli kao ovi drugi . šta onda nije fizikalija top 10 , nije stojka , nije hrvanje . Bob Sapp je pobjedio Hoosta i neke iz k1 i mnoge iz Pride-a , ali je bio Bob Sapp . Pudzian je pobjedio neke , ali je bio najjači strongman + boksač je bio prije strongmana , Pudzian je bio solidan poljski boksač i išao za repku na svjetska prvenststva , nije bio šala nego klasa . Bob Sapp , Ngannu itd su rijetki likovi kojih i nema puno na svijetu 😃 . Ante Delija je underdog dok ne dokaže da može , ni u čemu se ne ističe , ni u hrvanju ni stojci , niti ima bombu u ruci kao Rozenstruik , Harris , niti ima to što ima Lewis . Ngannu je bio nitko i ništa i pokazao da je potencijal , nemora svatko kao Gane imati muay thai pozadinu . Ali za Deliju znamo da nema bombu u ruci ni nozi kao Ngannu i sl. borci , to se već zna , nemožemo tu puno očekivati promjena . što je onda čudno da je underdog , šta bi trebali staviti da je favorit , kad to nije .. jedino ono baš da odobre soccer kickove , ali i onda bi Ganu bio opasniji po Deliju nego obrnuto . 🙂 jeli fizikalija netko tko nemože ništa cro copu sa 45 i više godina ? jeli tehničar ?
Gates je bio mali digitalni kameleon koji je postao komodski varan epidemiologije .
nofrx
2020-10-12T17:16:24Z
Delija je po meni kompletno solidan u svemu.
Ništa extra u ničemu, ali ni kanta u ničemu.

U glavi i u srcu je vrhunski.
KW CHAMPION
nofrx
2020-10-12T17:18:30Z
Nije ni Stipe najbolji u nijednom sportu pojedinačno(box, hrvanje, bjj, muay thai).

Ali je kompletan.
KW CHAMPION
Svensson
2020-10-12T17:22:11Z

Originally Posted by: Svensson 

pa to je i je problem , što delija nije ni u tom aspektu kao Ganu , a kamoli kao ovi drugi . šta onda nije fizikalija top 10 , nije stojka , nije hrvanje . Bob Sapp je pobjedio Hoosta i neke iz k1 i mnoge iz Pride-a , ali je bio Bob Sapp . Pudzian je pobjedio neke , ali je bio najjači strongman + boksač je bio prije strongmana , Pudzian je bio solidan poljski boksač i išao za repku na svjetska prvenststva , nije bio šala nego klasa . Bob Sapp , Ngannu itd su rijetki likovi kojih i nema puno na svijetu 😃 . Ante Delija je underdog dok ne dokaže da može , ni u čemu se ne ističe , ni u hrvanju ni stojci , niti ima bombu u ruci kao Rozenstruik , Harris , niti ima to što ima Lewis . Ngannu je bio nitko i ništa i pokazao da je potencijal , nemora svatko kao Gane imati muay thai pozadinu . Ali za Deliju znamo da nema bombu u ruci ni nozi kao Ngannu i sl. borci , to se već zna , nemožemo tu puno očekivati promjena . što je onda čudno da je underdog , šta bi trebali staviti da je favorit , kad to nije .. jedino ono baš da odobre soccer kickove , ali i onda bi Ganu bio opasniji po Deliju nego obrnuto . 🙂 jeli fizikalija netko tko nemože ništa cro copu sa 45 i više godina ? jeli tehničar ?

CroCopu nesmiješ moći išta ako si kod njega :)20
Seded
2020-10-12T18:11:36Z
U favbetu je koeficijent na Deliju čak 6... odigrat ću Delija odlukom sudaca prop bet, bit će sigurno još veći koeficijent. Mislim da je dobar bet, neću igrati prejako, ali mislim da je Delija definitivno podcijenjen. Ne mislim da je favorit, ali ovakav omjer nikako nije realan.
"It's not checkmate. The king has one more move."
Mate
  • Mate
  • Advanced Member
2020-10-12T19:49:34Z
Originally Posted by: bero 

Originally Posted by: Mate 

Mir Vama.

nijedna od tih borbi nije u UFC-u, dok Gane ima 3-0 u UFC-u.
ništa čudno.

Mnogo hvala na odgovoru, poštovani gospodine.

Mir Vama.

Ivan CRO Cop
2020-10-12T20:07:06Z
Proć kroz ovoga pa trupačke u Tyburu 💪
"Pravda bez snage je prazna, a snaga bez pravde je samo nasilje ."
fist
  • fist
  • Advanced Member
2020-10-12T21:04:54Z
Mislim da Delija ima puno veće šanse od onoga što bi koeficijent sugerirao. Ima odličan TD i GNP i na to oružje može dobiti Ganes. Pogledajte opet meč protiv Prasela u Rizinu, doslovno me na Fedora podsjetio. Prasel nije kalibar Ganea naravno, ali nije nemoguć scenarij.
fist
  • fist
  • Advanced Member
2020-10-13T06:37:04Z
Btw, nitko ne spominje main event, Zombie Ortega, top meč. Navijam za Zombiea, vjerujem i da će dobiti ali bit če opak meč
Svensson
2020-10-13T08:19:27Z
Originally Posted by: Seded 

U favbetu je koeficijent na Deliju čak 6... odigrat ću Delija odlukom sudaca prop bet, bit će sigurno još veći koeficijent. Mislim da je dobar bet, neću igrati prejako, ali mislim da je Delija definitivno podcijenjen. Ne mislim da je favorit, ali ovakav omjer nikako nije realan.

definitivno kladionice previše podcjenjuju Deliju

ipak kad se dva teškaša razmašu, a male rukavice
Users browsing this topic