dr jupidu
2020-09-28T19:20:22Z
https://www.index.hr/spo...isao-za-ufc/2217604.aspx 

NAPOKONNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
Sponsor
balkanbomber
2020-09-28T21:02:37Z
Cestitke Andi za ugovor, definitivno je zasluzijo!

sad za protivnika, jbg, zao mi je zato jel mi je Gane drag a i bilo bi bolje da je dobio nekog losijeg protivnika, ALI mislim da nije sve tako crno, mislim da se Ante moze nositi za Cyrilom! nije sad 50/50 ali meni Gane isto tako nije sad prevelik favorit i mora se i on paziti, Ante ga itekako moze rusiti a i nije lako Antu nokautirati, bit ce zanimljivo!
On je čovjek jako dobar momak!
JDS
  • JDS
  • Advanced Member
2020-09-29T00:19:32Z
Kud bas Ganea, pojest ce ga nazalost, ovaj 5 levala iznad njega u stand up-u, bolje se krece, bolji BJJ, a nisam nesto siguran ni da je bas losiji hrvac, bojim se da je ovo lagana pobjeda za Ganea. Jedino se nadam da je na Ganeu ona teska bolest pluća sto je imao, ostaviti tragu za ovu prvu borbu nakon povratka, pa da Delija nekako dobije, ali tesko ce to biti.
Mate
  • Mate
  • Advanced Member
2020-09-29T04:54:18Z
Delija gubi prekidom u 1.rundi.

Mir Vama.
rikimartin
2020-09-29T06:47:12Z
Ne znam zašto nitko ne vjeruje u Antu . Dobar je Gane , ali ne baš toliko . Pa koga je on pobijedio ?
S druge strane , Ante ima poraz od najjadnijeg teškaša u povijesti , Tybure ...
stipeb
2020-09-29T07:38:35Z
Originally Posted by: JDS 

Kud bas Ganea, pojest ce ga nazalost, ovaj 5 levala iznad njega u stand up-u, bolje se krece, bolji BJJ, a nisam nesto siguran ni da je bas losiji hrvac, bojim se da je ovo lagana pobjeda za Ganea. Jedino se nadam da je na Ganeu ona teska bolest pluća sto je imao, ostaviti tragu za ovu prvu borbu nakon povratka, pa da Delija nekako dobije, ali tesko ce to biti.

Obožavam činjenicu da će ovako razmišljati i bookmakeri na kladionicama. Biti će metla! Nema Ganeu pojma što ga čeka.
Mate
  • Mate
  • Advanced Member
2020-09-29T08:26:15Z
Bila je euforija i oko dolaska Mirka u UFC, pa kad se sve zbroji i oduzme bolje bi bilo da nikad nije ušao ni u pregovore s UFC-om. I oko Pokrajca se nešto nadalo, da bi isto bio potop. Ovo će isto biti potop, samo epskih razmjera - izgubit će 2 borbe u nizu i izbaciti ga iz UFC-a.

Mir Vama.
DjomlaKS
2020-09-29T08:44:20Z
Originally Posted by: rikimartin 

Ne znam zašto nitko ne vjeruje u Antu . Dobar je Gane , ali ne baš toliko . Pa koga je on pobijedio ?

Poraz zbog loma noge, u borbi gdje je dominirao. A malkice je razlika Tybura u Rusiji(💉💉💉) i Tybura u SADu.

Full mi drago zbog Ante.
Nadam se pobjedi, ili bar odličnoj borbi pa da zasluži drugu priliku, jer za ovu je sada fakat premalo vremena.
I jos nesto bitno, poslije ove borbe Ante mora sto dalje od podruma!! Mirkov podrum je najbolja odskočna daska za UFC u regiji, al jednom kad se uđe u kavez, taj isti podrum gubi svaki smisao. Jednostavno nije toliko dobar za UFC o gotovo! Bolje je na vrijeme bježat, nego da zavrsi poput Stošića pa bude slusao kako su mu Mirko i Drvis govorili sta da napravi, a on to nije...
DjomlaKS
2020-09-29T08:45:23Z
Originally Posted by: stipeb 

Obožavam činjenicu da će ovako razmišljati i bookmakeri na kladionicama. Biti će metla! Nema Ganeu pojma što ga čeka.

Nadam se da cete ga dobro izbrusit :)36 :)36
DayHR
2020-09-29T09:33:28Z
Ovisit će o tome hoće li ga Delija uspjevat srušit dolje i da ne naleti glavom na koljeno. Gagne je raznovrstan i opasan u stojci, ali koliko vidim bori se često sa spuštenim rukama dolje i oslanja se na pokretljivost i distancu za obranu; možda bi se to moglo iskoristit za nekakav boks pripremljen s Drvišem.
JDS
  • JDS
  • Advanced Member
2020-09-29T09:35:28Z
Originally Posted by: DjomlaKS 

Poraz zbog loma noge, u borbi gdje je dominirao. A malkice je razlika Tybura u Rusiji(💉💉💉) i Tybura u SADu.

Full mi drago zbog Ante.
Nadam se pobjedi, ili bar odličnoj borbi pa da zasluži drugu priliku, jer za ovu je sada fakat premalo vremena.
I jos nesto bitno, poslije ove borbe Ante mora sto dalje od podruma!! Mirkov podrum je najbolja odskočna daska za UFC u regiji, al jednom kad se uđe u kavez, taj isti podrum gubi svaki smisao. Jednostavno nije toliko dobar za UFC o gotovo! Bolje je na vrijeme bježat, nego da zavrsi poput Stošića pa bude slusao kako su mu Mirko i Drvis govorili sta da napravi, a on to nije...

Borba protiv Tybure je trajala samo 2 minute, izvini ali o kojoj ti dominaciji pricas kad borba praktički nije ni pocela kako treba kad se desila ta ozljeda, aj da je ozljeda dosla u 2,3 rundi a da je Delija prije izdominirao runde.
The Last Emperor
2020-09-29T09:37:07Z
Pitanje je s kakvim gas tankom ce se Delija pojaviti, ako bude mogao gurati svoju igru kroz 3 runde mogao bi i pobjediti na bodove.
DjomlaKS
2020-09-29T09:59:09Z

Full mi drago zbog Ante.

Borba protiv Tybure je trajala samo 2 minute, izvini ali o kojoj ti dominaciji pricas kad borba praktički nije ni pocela kako treba kad se desila ta ozljeda, aj da je ozljeda dosla u 2,3 rundi a da je Delija prije izdominirao runde.

Ako me sjećanje sluzi, Delija ga je rusio i nesto tukao s gornje pozicije. Kad su se digli na noge eto loma.
Dakle svejedno jel 2 ili 10 min, Delija je tu borbu bio bolji do loma.
DugoVecCitam
2020-09-29T10:35:48Z

Full mi drago zbog Ante.

Ako me sjećanje sluzi, Delija ga je rusio i nesto tukao s gornje pozicije. Kad su se digli na noge eto loma.
Dakle svejedno jel 2 ili 10 min, Delija je tu borbu bio bolji do loma.

Borba se odvijala samo u stojci.
DRAGI PRIJATELJI...
balkanbomber
2020-09-29T10:36:45Z
jbt led, gledao sve 3 borbe Ganea u UFC i bio je dobar ali je lik jos zelen i ima dosta rupa dok je Delija vec preko 3x vise borbi imao tako da ne kuzim 100% zasto skoro cijeli forum misli da ce pomest Antu samo tak...

mislim da Delija ima dobre sanse da odradi kao protiv Gluhova, koji za mene nije nista losiji udarac nego Gane, mislim da je i bolji kad pogledamo njegov resumee, i vjerujem da Ante to moze ponoviti. Pa Gane ima 6 borbi, nije on jos sve vidio i moze ga se dobit sa dobrim planom i kad ga stisnes u pravi trenutak.

a ovo za camp u USA ili Canadi se isto tako ne slazem 100%, mislim da ga ATT i Mirko + sparring trening u ATT Floridi, mogu pripremiti bolje nego neki americki camp, ne zato sto mislim da je u HR sve bolje nego zato sto ce ovaj HR-Camp biti fokusiran 100% na njega sto je definitivno prednost. ako bi stvarno htjeo samo u USA onda bi to trebao bit dugorocni plan i treba otici tam pola godine prije borbe da se upozna i moze sebi sredit put. vidili smo kod Stosica da "last minute" mijenjaneje campa nece bas nista promijeniti. Stole je njima kao sparring partner koristio puno vise nego sto su oni njemu kao treneri i team.

On je čovjek jako dobar momak!
dr jupidu
2020-09-29T10:47:07Z
ante dobiva i kreće po naslov

pušite ku.... hejteri:)1
Svensson
2020-09-29T10:55:47Z
Originally Posted by: DayHR 

Ovisit će o tome hoće li ga Delija uspjevat srušit dolje i da ne naleti glavom na koljeno. Gagne je raznovrstan i opasan u stojci, ali koliko vidim bori se često sa spuštenim rukama dolje i oslanja se na pokretljivost i distancu za obranu; možda bi se to moglo iskoristit za nekakav boks pripremljen s Drvišem.

Gane je kombinacija Ovince St Preuxa i Stephena Thompsona

Na nogama je ko Thompson, često sa spuštenim rukama i od svih ljudi u teškoj kategoriji najviše mijenja gard, konstantno prelazi iz jednog u drugi. Mislim da trenutno nema pokretljivijeg teškaša tih gabarita.

Vjerojatno će se oslanjati na pokretljivost kukova, sprawl i lateralno kretanje kako bi izbjegao Delijine pokušaje rušenja. Delija mora paziti kad ide u koje rušenje jer bi mogao otići u prazno.
Mislim da bi do rušenja prije mogao doći ako ga uspije gurnuti prema žici što opet ne očekujem da će bit lako jer je Gane duži i dobro se bori iz "rikverca" , tu je neortodoksan slično ko StPreux.
Osim odličnih koljena i kickova, jako dobro koristi lijevi kroše i zadnji direkt. Isto tako čak i kad čisto pogađa na nogama - ako mu se otvori šansa ići će na rušenje a to pokazuje koliko je inteligentan borac jer zna da mora mixati napade.
shogo
2020-09-29T11:31:02Z
Ajme...gadan start, i nažalost ovo je gadan mtf....teško će Ante s njim na kraj
DjomlaKS
2020-09-29T11:34:09Z
Originally Posted by: DugoVecCitam 

Borba se odvijala samo u stojci.

Bas jbt, taman pogledao opet. Čini mi se da sam pobrkao nesto. Koga je Ante onda rusio pa izgubio borbu? Smoldarev mozda? :)10

Al evo i od Tybure je bio bolji do loma. Vise udaraca pogodio i bolje radio.
DugoVecCitam
2020-09-29T11:35:03Z
Cyril se spremao za Ruse, sto znaci da je radio na hrvanju.
Inace, je li on zaista sparing partner od Ngannoua ili su to samo price?
DRAGI PRIJATELJI...
Users browsing this topic