Ivan CRO Cop
2020-09-27T13:10:07Z
Originally Posted by: shogo 

Pokrajac koliko ga mi spradali ima tešku ruku, i kada je kretao...kretao je jako, i kapa dole na onim fajtevima, pa Pokija su išli svi rušiti, nešto govori o tome.
A Jan je baš toljaga, kapa dole, baš kao Blach... iz Wolfensteina

Nemoj tako, neke je i on rušio
Po mogućnosti crne pojaseve 😁
"Pravda bez snage je prazna, a snaga bez pravde je samo nasilje ."
balkanbomber
2020-09-27T13:35:11Z
Israel je u manje od 12 mjeseci uspio pobijedit titulu i obraniti ju dva puta, to me najvise impresionira, on je pravi buduci GOAT materijal!

Drago li je za Jana, nek je dosao do titule i nisam bas ni toliko iznenaden, govorio sam da je lagano moguce da ga Jan uhvati u nekoj kombinaciji, Reyes je definivno vec geldao kroz Jana i planirao kaj ce onda.
On je čovjek jako dobar momak!
Svensson
2020-09-27T14:02:55Z
razočarao me Camur

očekivao sam bolje da će odraditi, Knight ga je bar triput rušio na istu foru. A dole u parteru je radio grešaka i grešaka pa evo da pogledamo ono najočitije

za ljubitelje BJJ-a

UserPostedImage

UserPostedImage

umjesto ići na gušenje sa jednom rukom dok ti protivnik ima 2 na 1 na drugoj ruci je ili osloboditi drugu ruku ili oduzeti protivniku jednu ruku. U ovom slučaju je trebao prebaciti svoju desnu nogu protivniku preko desne ruke i tako je izolirati te onda raditi na oslobađanju druge ruke

UserPostedImage

u daljem razvoju situacije protivnik se brani od gušenja - camur opet ima 2 opcije i od njih ne bira nijednu

br 1 - podignut lijevu nogu i zatvoriti tzv "body triangle" - donja kontrola

br 2 - spojiti lijevu i desnu ruku i zatvoriti tzv "seat belt" - gornja kontrola - ovo se čak činilo da je nešto i pokušao ali premalo i prekasno

Stipe
2020-09-27T23:00:34Z
Čini mi se da je Blachowicz ostvario izvanredan i jako vidljiv napredak u proteklih nekoliko godina.
Udarci su čvršći, bolje tempirani, kretanje kvalitetnije.
Potpuno zasluženo uzeo pobjedu protiv Reyesa

-Stipe
dr jupidu
2020-09-28T06:12:35Z
Originally Posted by: Stipe 

Čini mi se da je Blachowicz ostvario izvanredan i jako vidljiv napredak u proteklih nekoliko godina.
Udarci su čvršći, bolje tempirani, kretanje kvalitetnije.
Potpuno zasluženo uzeo pobjedu protiv Reyesa

-Stipe

pa recimo da nam se svima čini#-o :)1 :)1 :)1 :)1

rikimartin
2020-09-28T13:41:47Z
Drago mi je da je prvak još jedan Amerikancima ne bitan tip . Dana White čestita Janu , a blijed kao krpa . Razmišlja koliko je ovaj ne isplativ i kako nitko neće kupiti ppv za njegove borbe hahaha
Jedva čekam da netko ugasi Adesanyu . Super borac , ali onakvo prenemaganje i thug shit priče su mi odvratne . Svejedno , od Coste napravio amatera . I ja ne vidim trenutno ni jednog middleweighta koji bi ga mogao ugroziti .
dr jupidu
2020-09-28T15:07:36Z

46 min...

stigo jan doma

u ime kw organizacije čestitam kolegi na tituli

dr jupidu kw prvak from croatia
Mate
  • Mate
  • Advanced Member
2020-09-28T17:32:36Z
Originally Posted by: dr jupidu 

https://www.youtube.com/watch?v=LezOn_PVeo4

46 min...

stigo jan doma

u ime kw organizacije čestitam kolegi na tituli

dr jupidu kw prvak from croatia

Ovo nije mjesto za kw, a zbog te teme su pale vrlo teške riječi, osobne i obiteljske uvrede, tako da barem nemojte to sad i ovdje prenijeti.

Mir Vama.

Mate
  • Mate
  • Advanced Member
2020-09-28T17:35:09Z
Originally Posted by: rikimartin 

Drago mi je da je prvak još jedan Amerikancima ne bitan tip . Dana White čestita Janu , a blijed kao krpa . Razmišlja koliko je ovaj ne isplativ i kako nitko neće kupiti ppv za njegove borbe hahaha
Jedva čekam da netko ugasi Adesanyu . Super borac , ali onakvo prenemaganje i thug shit priče su mi odvratne . Svejedno , od Coste napravio amatera . I ja ne vidim trenutno ni jednog middleweighta koji bi ga mogao ugroziti .

Desni dio prsa mu je bio uvećan tijekom borbe, i na to su neki borci obraili pažnju. Činli se da se Adesanya roida, i zato je UFC toliko odvratniji i licemjerniji od PRIDE-a, tamo je znalo svi se roidaju i sve je namješteno ,a ovdje kao svi čisti, sve regularno, a isto sve namješteno, a što se tiče steroida, nekima se gleda kroz prste i potiče ih se da se roidaju, a ostale se satrava.

Mir Vama.

DjomlaKS
2020-09-29T17:14:44Z

Pokrajac koliko ga mi spradali ima tešku ruku, i kada je kretao...kretao je jako, i kapa dole na onim fajtevima, pa

Quote:

Pokija su išli svi rušiti, nešto govori o tome.

Zar mu nije Cavalcante jebo kevu na nogama?
A i Poki je Vinnya rusio, pa upao u armbar i onda kmečao kako je ovaj pička.
Svensson
2020-09-29T19:37:46Z
Originally Posted by: DjomlaKS 

Pokrajac koliko ga mi spradali ima tešku ruku, i kada je kretao...kretao je jako, i kapa dole na onim fajtevima, pa

Quote:

Pokija su išli svi rušiti, nešto govori o tome.

Zar mu nije Cavalcante jebo kevu na nogama?
A i Poki je Vinnya rusio, pa upao u armbar i onda kmečao kako je ovaj pička.

Igor "Fight IQ" Pokrajac :)18

inače jedan od najdražih momenata mi je bio kad je Vinny izjavio da će se umiroviti od MMA ako ga Perosh dobije pa ga je ovaj nokautirao

i nije se umirovio :)20
dr jupidu
2020-09-29T20:15:36Z
baš gedam helwania i dc kako pričau kako je jan prvak al je spor

e to je ta varka

jan kontroira distancu i sporo se kreće i ostavlja taj dojam al odjedno brzo sjevne udarac

u tom i jest fora

i ne troši se preveć

a kad je subtao nikitu kyrlylova koi je prje toga submitao sve živo...postalo mi je jasno da je jan van dam.......................
balkanbomber
2020-09-29T20:36:24Z
Originally Posted by: dr jupidu 

postalo mi je jasno da je jan van dam.......................

Žon Klod Jan Dam

On je čovjek jako dobar momak!