dobar je taj adesanja, osobno mi nije najsimpaticniji borac,al bas mu gledam malo borbe ovih dana od k1 mma, gledam mu rezime tip vec ima oko 100borbi sveukupno, sto jest jest u modernoj borbi takve stvari su iznimna rijetkost, tip je mnogo zajeban borac.
mislim da se 2015 tip borio jedno 15puta valjda,nisam mogo vjerovat, ono boks,k1,mma i to sve u istoj godini,pa sve da se boris 15puta sa drvenom lutkom, povrijedio bi nesto, eno koliko ima boraca u ufc-u sta su i prvaci bili i top contenderi pa se bori jednom godisnje,whiater je valjda u 2 god odradio jednu borbu,naravno ozljede su ozljede,al poanta je da je cudo da ovaj adesanja se moze tak cesto borit.
lik je u godinu dana odradio 5 meceva u ufc-u, 5 pobjeda, i to protiv nekih vrlo solidnih protivnika, zaista po meni je to vrlo impresinvno postignuce i mislim da tako nesto mogu samo istinski borci.
svejedno, i romero je cudo prirode,borac koji u pravom trenutku moze bilo koga pobijedit, nece bit lagan borba.
a mislim da ce ova kineskinja brutalno prebit joanu, joana je bolja tehnicki,ali ova jace udara i ima vise smisla kako napravit nesto produktivno u kavezu u smislu finisha stete, joana jedino decisionima pobjeduje,a bit ce tesko uzet 3 ciste runde novoj prvakinji. joana je malo istrosena i izgleda mi sporije nego prije par godina,sumnjam da ce dobro proc.