Seded
  • Seded
  • Advanced Member Topic Starter
2020-03-02T16:20:08Z
Konačno dobar card. Adesanya je favorit i mislim da će dobiti, ali s Romerom nikad ne znaš. Sumnjam da će ga završiti Adesanya, ali očekujem da uzme minumum tri-četiri runde. Vidim da je Klose underdog, ali mislim da dobiva Dariusha. Klose je živa eksplozija, a Dariush ima glupu naviku bar malo zabrawl-ati prije nego što potraži takedown...

Magny vs. Jingliang će biti dobra borba, Oliveira vs. Griffin očekujem slugfest također. O'Malley je nazad nakon točno dvije godine hiatusa, vidjet ćemo kakav je nakon pauze. Vieira vs. Safarov apsolutni mismatch, Vieira će ga submittati taman da mu svežu ruke i stave ručnik oko glave da ne vidi. Meerschaerta je uvijek zanimljivo gledati. Bit će dobar event.

UserPostedImage

Main Card

MW Israel Adesanya (c) vs. Yoel Romero
Women's Strawweight Zhang Weili (c) vs. Joanna Jędrzejczyk
LW Beneil Dariush vs. Drakkar Klose
WW Neil Magny vs. Li Jingliang
WWt Alex Oliveira vs. Max Griffin

Preliminary Card (ESPN)

BW Sean O'Malley vs. José Alberto Quiñónez
LW Mark Madsen vs. Austin Hubbard
MW Rodolfo Vieira vs. Saparbek Safarov
MW Gerald Meerschaert vs. Deron Winn

Early Preliminary Card (ESPN+)

Women's Strawweight Emily Whitmire vs. Polyana Viana
BW Danaa Batgerel vs. Guido Cannetti
"It's not checkmate. The king has one more move."
Sponsor
fist
  • fist
  • Advanced Member
2020-03-03T09:25:38Z
Mene najviše zanima co main event. Joana je top of the food chain, ali kineskinja je strašna, čvrsta, agresivna, top!

Mislim da će fight biti predobar i da će Zhang ipak pobijediti
DugoVecCitam
2020-03-03T09:38:12Z
Romero treba skinuti jos 6 kg...
DRAGI PRIJATELJI...
hamush
2020-03-03T14:18:00Z
Originally Posted by: fist 

Mene najviše zanima co main event. Joana je top of the food chain, ali kineskinja je strašna, čvrsta, agresivna, top!

nadam se da ce ju kineskinja razvalit.... ne volim joanu champ nikako, jos odkada je trabunjala da nije izgubila od Rose...
Đolo
2020-03-03T22:33:51Z
dobar je taj adesanja, osobno mi nije najsimpaticniji borac,al bas mu gledam malo borbe ovih dana od k1 mma, gledam mu rezime tip vec ima oko 100borbi sveukupno, sto jest jest u modernoj borbi takve stvari su iznimna rijetkost, tip je mnogo zajeban borac.

mislim da se 2015 tip borio jedno 15puta valjda,nisam mogo vjerovat, ono boks,k1,mma i to sve u istoj godini,pa sve da se boris 15puta sa drvenom lutkom, povrijedio bi nesto, eno koliko ima boraca u ufc-u sta su i prvaci bili i top contenderi pa se bori jednom godisnje,whiater je valjda u 2 god odradio jednu borbu,naravno ozljede su ozljede,al poanta je da je cudo da ovaj adesanja se moze tak cesto borit.

lik je u godinu dana odradio 5 meceva u ufc-u, 5 pobjeda, i to protiv nekih vrlo solidnih protivnika, zaista po meni je to vrlo impresinvno postignuce i mislim da tako nesto mogu samo istinski borci.

svejedno, i romero je cudo prirode,borac koji u pravom trenutku moze bilo koga pobijedit, nece bit lagan borba.

a mislim da ce ova kineskinja brutalno prebit joanu, joana je bolja tehnicki,ali ova jace udara i ima vise smisla kako napravit nesto produktivno u kavezu u smislu finisha stete, joana jedino decisionima pobjeduje,a bit ce tesko uzet 3 ciste runde novoj prvakinji. joana je malo istrosena i izgleda mi sporije nego prije par godina,sumnjam da ce dobro proc.
dr jupidu
2020-03-05T21:33:11Z
Originally Posted by: fist 

nisam ženski fan mma i rjetko pogledam okršaje...no volim ove priče neiskvarenog komunizma vs joana kapitalizma...

zing zang je ivan drago i jebote brža je od metka....nadam se da je nećemo za godinu dvije vidjeti u sex potpeticama i da izgubi ono pošteno komunističko u sebi

shogo
2020-03-06T06:54:27Z
Ako bahata Poljakinja bude ulazila kao ranije, her ass will touch the floor
Ali ako bude radila svoj thai, i distancu...bit će tu dobar fajt

A Romero, pa tome nikad neznaš:)18 :)18
The Last Emperor
2020-03-06T07:25:49Z
Romero je zvijer, ali ipak mrvicu prestar da bi bio prvak. Fali tu malo kondicije za nesto vise. Adesanya to dobija relativno rutinski.
thelovacluka
2020-03-06T10:20:42Z
DOk je neko toliko neženstven ko Joanna, zgleda ko mješavina Sarah Jessica Parker i Goblina onda bi bar svojim nastupom trebala nadoknaditi svoj hendikep. Ali ona napravi suprotno. Ponaša se ko primitivna seljačina iz predgrađa pijana u parku.

Zato navijam za malu Čajniz , baš mi je kjut.

Adesany ima više šansi, ali ko zna, ako se nađe na krivoj strani ceste dok prolazi kubanski tenk, AAAAND NEW!!
Za popust na IHERB.COM upišite code: WZK091
DjomlaKS
2020-03-06T10:53:45Z
Meni osobno je Joanna nesto najodvratnije u UFC-u. Bez imalo stila za promociju, samo ta odbojnost i antipaticnost. Nadam se nekom teskom KO i protiv Rose, cak i tezem.

Romero nije onaj stari nakon dva poraza protiv Whittakere, a i svejedno su ga godine malo nacele. Ne bude li Adesanya srljao trebao bi ovo zgodno dobiti
Ivan CRO Cop
2020-03-06T15:38:20Z
Shut up 😁🇨🇳
"Pravda bez snage je prazna, a snaga bez pravde je samo nasilje ."
hamush
2020-03-06T15:52:00Z
Originally Posted by: thelovacluka 

DOk je neko toliko neženstven ko Joanna, zgleda ko mješavina Sarah Jessica Parker i Goblina onda bi bar svojim nastupom trebala nadoknaditi svoj hendikep. Ali ona napravi suprotno. Ponaša se ko primitivna seljačina iz predgrađa pijana u parku.

Zato navijam za malu Čajniz , baš mi je kjut.

Adesany ima više šansi, ali ko zna, ako se nađe na krivoj strani ceste dok prolazi kubanski tenk, AAAAND NEW!!

fala ti isuse dragi da nisam jedini kojemu dzoana chemp izgleda ko sera djezika parker....

jebeni hors face sa silikonima... majko mila... nebi mi bila toliko antipaticna da nije deluzionalna i da si ne umislja da je jos uvijek champ... ono iseravanje nakon sto je 2x od rose izgubila mi je diglo zeludac vise.

boli me k za ovu kineskinju, al navijam za nju da dzoanu pospremi na pod ....

DugoVecCitam
2020-03-06T18:58:06Z
Romero prosao vagu.
DRAGI PRIJATELJI...
rikimartin
2020-03-06T20:02:16Z
Originally Posted by: DugoVecCitam 

Romero prosao vagu.

Pa kako ? Izgleda kao da ako odreže noge i prsa ima više od 84
balkanbomber
2020-03-07T01:23:02Z
Originally Posted by: hamush 

fala ti isuse dragi da nisam jedini kojemu dzoana chemp izgleda ko sera djezika parker....

da, ali SJP sa greskom

On je čovjek jako dobar momak!
Seded
  • Seded
  • Advanced Member Topic Starter
2020-03-07T10:17:28Z

"It's not checkmate. The king has one more move."
hamush
2020-03-07T17:36:31Z
Originally Posted by: balkanbomber 

Originally Posted by: hamush 

da, ali SJP sa greskom

daj ne kenjaj ... SJP je definicija greske. :)1
thelovacluka
2020-03-07T19:08:32Z
neko nije gledao SP 😃
Za popust na IHERB.COM upišite code: WZK091
karl anal
2020-03-07T22:05:36Z
kenny florian odabrao adesanyu za pobjednika
krcajte lovu na romera, ovo je sigurno ko na banku
When you walk around pretending to be crazy, eventually you are going to walk into someone who is pretending to be sane.
Ivan CRO Cop
2020-03-07T23:01:50Z
Originally Posted by: karl anal 

kenny florian odabrao adesanyu za pobjednika
krcajte lovu na romera, ovo je sigurno ko na banku

Dobra kvota na Romera 3.40

Probat s 10 eura, prežaliće se lako 😁
"Pravda bez snage je prazna, a snaga bez pravde je samo nasilje ."
Users browsing this topic