Seded
  • Seded
  • Advanced Member Topic Starter
2019-12-12T12:34:16Z
U subotu. Đolin miljenik Covington u akciji :)20. Kako prognozirate ovu borbu? Usman prevelik favorit na kladionici po meni. Dajem mu malu prednost, ali ne baš toliku.

Main card (10:00 p.m. ET, ESPN+)
Welterweight championship: Kamaru Usman (c) vs. Colby Covington
Featherweight championship: Max Holloway (c) vs. Alexander Volkanovski
Women’s Bantamweight championship: Amanda Nunes (c) vs. Germaine de Randamie
Bantamweight: Marlon Moraes vs. Jose Aldo
Bantamweight: Petr Yan vs. Urijah Faber

Prelims: (8:00 p.m. ET, ESPN)
Welterweight: Geoff Neal vs. Mike Perry
Women’s bantamweight: Ketlen Vieira vs. Irene Aldana
Middleweight: Ian Heinisch vs. Omari Akhmedov
Welterweight: Matt Brown vs. Ben Saunders

Early prelims (6:00 p.m. ET, ESPN+)
Featherweight: Chase Hooper vs. Daniel Teymur
Flyweight: Brandon Moreno vs. Kai Kara-France
Women’s flyweight: Jessica Eye vs. Viviane Araujo
Welterweight: Punahele Soriano vs. Oskar Piechota
"It's not checkmate. The king has one more move."
Sponsor
cayman
2019-12-12T15:01:41Z
Slažem se s tom tvrdnjom. Covington je valjda najveća budala, al je genijalan borac. 60/40 rekao bih
Volkanovski se izuzetno pametno bori i mislim da bi mogao skinut Hollowaya mada je ovaj baš ogroman.

Odličan card za kraj godine
Hendo
2019-12-12T16:18:25Z
Nunes nokaut, Usman decision. Presnazan je, mislim da moze izgubiti samo nokautom ali Colby to nije sposoban napraviti. Najveca opasnost za Usmana je po meni Edwards. Mozda i Masvidal.

Volkanovski jedan rjetkih pored Magomedsharipova I Kattara koji imaju realne sanse skinut Hollowaya. Tjesan decision najvjerojatnije.

Yan ce demolirat Fabera, Moraes je opasan samo rundu I po, moze Aldo do decisiona na iskustvo.

Zanima me i Neal te Perry, ocekujem barem tri nokdouna te dobru soru bez neke taktike.

Heinisch dobar jitser ali nije top, Akhmedov klasican Kavkazanin, vizualno i stilski.

Uglavnom, cant wait.
stipeb
2019-12-12T19:58:14Z
Mislim da Usman to uzima! Prejak je fizički za tu kategoriju. Fizički je baš zvjer i to će presuditi. Pametno raspoređuje snagu i nevjerujem da će se ukiseliti. Jako napreduje i mislim da će dugo biti prvak.
Volkanovski bi po meni mogao skinuti Maxa. Ali očekujem vrhunski fighz. Volkanovski udara jako i u primeu je i samo je pitanje hoće li moći pratiti tempo. Da je 3 runde bio bi se kladio na Volkanovskog a ovako tipujem na njega ali nebi me ništa iznenadilo. Aldo je davno u padu i očekujem njegov poraz kao i poraz Fabera. Amanda jest favorit ali se nebih kladio. Tu njušim gustu borbu tj prognoziran pobjedu amande ali ne onako glatko kao što se tu očekuje. To bi joj mogao biti jako težak fight Ali no njen poraz me nebi iznenadio iako tipujem na nju ali neće biti na listiću.
DjomlaKS
2019-12-13T20:11:28Z
Aldo ce tesko stradati. Ne znam koji je k tim borcima kad se odluce tako iscrpit da se spuste u kategoriju manje i koliko se puta to pokazalo dobrom idejom??
Đolo
2019-12-14T10:54:10Z
Originally Posted by: Seded 

U subotu. Đolin miljenik Covington u akciji :)20. Kako prognozirate ovu borbu? Usman prevelik favorit na kladionici po meni. Dajem mu malu prednost, ali ne baš toliku.

Main card (10:00 p.m. ET, ESPN+)
Welterweight championship: Kamaru Usman (c) vs. Colby Covington
Featherweight championship: Max Holloway (c) vs. Alexander Volkanovski
Women’s Bantamweight championship: Amanda Nunes (c) vs. Germaine de Randamie
Bantamweight: Marlon Moraes vs. Jose Aldo
Bantamweight: Petr Yan vs. Urijah Faber

Prelims: (8:00 p.m. ET, ESPN)
Welterweight: Geoff Neal vs. Mike Perry
Women’s bantamweight: Ketlen Vieira vs. Irene Aldana
Middleweight: Ian Heinisch vs. Omari Akhmedov
Welterweight: Matt Brown vs. Ben Saunders

Early prelims (6:00 p.m. ET, ESPN+)
Featherweight: Chase Hooper vs. Daniel Teymur
Flyweight: Brandon Moreno vs. Kai Kara-France
Women’s flyweight: Jessica Eye vs. Viviane Araujo
Welterweight: Punahele Soriano vs. Oskar Piechota

Neznam koji mi je losiji usman ili colby, tu su negdje, ali mislim da ce colby pobijedit zbog konde, al ono ovo je borba izmedju dva trkača a ne borca, mislim da ce bit hugging contest dok jedan ne crkne kondicijski.

barem je card brutalan, i ja sam jedan od onih sto misle da ce aldo brutalno stradat, treba natrpat love na marlona,nije bas neka kvota,ali cini mi se totalni zicer. i max holloway bi trebo ovoga izdudarat u stojci, ne ocekujem pretjerano kompetetivnu borbe osim mozda prvih rundu dvije ako max nebude on point.
dr jupidu
2019-12-14T11:04:40Z
Originally Posted by: DjomlaKS 

Aldo ce tesko stradati. Ne znam koji je k tim borcima kad se odluce tako iscrpit da se spuste u kategoriju manje i koliko se puta to pokazalo dobrom idejom??

nestalo mu više ideja

DugoVecCitam
2019-12-14T13:05:54Z
Ja od Moraesa na prvu mislio da je E.Alvarez.
DRAGI PRIJATELJI...
The Last Emperor
2019-12-14T15:02:58Z
Nadam se da Colby dobija. Toliko je antipatican da mi je nekako prirastao srcu :)18
DjomlaKS
2019-12-14T15:17:12Z
Originally Posted by: The Last Emperor 

Nadam se da Colby dobija. Toliko je antipatican da mi je nekako prirastao srcu :)18

Ovo je jebena istina :)18

Obojica su mi odlicni, kvalitetom tu negdje., al smatram da je razlika u snazi i velicini poprilicno velika i da zato Usman dobija.
Inace nisam pobornik teze da je velicina presudna al kad imas manjeg borca bez KO snage a jednake kvalitete onda je velicina i snaga itekako bitna
karl anal
2019-12-14T15:36:49Z
Originally Posted by: dr jupidu 

Originally Posted by: DjomlaKS 

nestalo mu više ideja

vidim i tebi, taj sig ti samo može donit sranja, ja sam platio masažu, ti ćeš je dobit mukte

a ako se papak overeem ikad predstavi svojom osobom onda ću ga počet shvatat ozbiljno i adekvatno reagirat

pare na usmana , da nije off topic

When you walk around pretending to be crazy, eventually you are going to walk into someone who is pretending to be sane.
Ivan CRO Cop
2019-12-15T01:49:47Z
Gađao sam Alda i Kolbija, dobre su kvote 😁
"Pravda bez snage je prazna, a snaga bez pravde je samo nasilje ."
karl anal
2019-12-15T04:44:40Z
opala, amandica dobiva po pičci, znam da ona to voli ali ne na ovaj način
When you walk around pretending to be crazy, eventually you are going to walk into someone who is pretending to be sane.
cayman
2019-12-15T06:02:47Z
Fenomenalno odradio Volkanovski borbu
Seded
  • Seded
2019-12-15T08:31:10Z
Originally Posted by: cayman 

Nisam još pogledao borbe, ali neka je pobijedio Usman. Tko bi više izdržao Covingtona koliko bi smarao s Trumpom i Amerikom :)20
DjomlaKS
2019-12-15T08:52:23Z
Jest mi drago sto je ovaj Max izgubio, lik mi od samog pocetka nikad nije sjeo
Yar
  • Yar
  • Advanced Member
2019-12-15T09:10:02Z
Originally Posted by: Seded 

Originally Posted by: cayman 

Nisam još pogledao borbe, ali neka je pobijedio Usman. Tko bi više izdržao Covingtona koliko bi smarao s Trumpom i Amerikom :)20

Bilo je vec u trecoj rundi gotovo. Colbyev cardio je odlican kad baca one bezvezne udarce da nabije statistiku, ali potrosio se dosta pokusavajuci ozlijediti Usmana koji je vrlo solidno primao njegove udarce. Na stranu sto su Pokrajac i onaj poluzombie Vlado urlali kako Colby nanosi stetu nekim serijama, nije Usman bio nesto posebno bio uzdrman. Cim je frekvencija udaraca postala podjednaka, bilo je logicno da ce snazniji borac kad tad rijesiti slabijeg. Colby ima odlicnu bradu, ali ovo bi mogao biti mec nakon kojeg vise nikad nece biti isti.
The Last Emperor
2019-12-15T09:14:17Z
Ja sam htio vidjeti tko je od njih bolji u hrvanju, a dobili smo stand up okrsaj dva prosjecna udaraca. Cesto to tako ispadne.
Seded
  • Seded
2019-12-15T09:29:15Z
Što se prelimsa tiče... Oskar Piechota mi je baš razočaranje. Odličan grappler, ali taktika mu je nikakva. Ovaj Soriano se već uspuhao, a Piechota umjesto da se kreće drži glavu u centru ko na bubnju. Pomelo ga.

Eye zasluženo uzela dvije runde. Moreno i Kara-France zanimljiva back and forth borba. Morena pamtim otkad se niotkuda pojavio i submittao Smolku, puno je napredovao od tada i mislim da je tek sad zreo za veće borbe. Prerano su ga bacili na jaču ekipu.

Teymurov buraz kao i inače. Zanimljiv za gledati, ali grappling loš. Brown manje potrošen nego Saunders, zato ga je i dobio. Nisam fan tih comebackova umirovljenih boraca, nisam siguran koliko Brown još može. Doći će mu netko tko će mu zacementirati tijelo na što je oduvijek osjetljiv i onda opet penzija.

Aldana odradila borbu karijere. Nisam joj davao previše šanse, na kraju odlično odradila. Vrhunski lijevi kroše. Neal počistio Perryja očekivano, mislim da se od njega može puno očekivati. Fenomenalan je.

dr jupidu
2019-12-15T09:57:16Z
Originally Posted by: The Last Emperor 

Ja sam htio vidjeti tko je od njih bolji u hrvanju, a dobili smo stand up okrsaj dva prosjecna udaraca. Cesto to tako ispadne.

obojica su odlucila d se ne troše naa bacanja

razčara sam s randamie....... treba to jače i bolje odradit kad si duži

Users browsing this topic