Kako predviđate Masvidal vs. Diaz? Po meni je borba blizu, obojica imaju šanse. Diaz ga može outworkat i uzeti decision zbog četvrte i pete runde, ali opet, Masvidal se ne troši toliko puno, puno bolje kickboxa, usudio bih se reći da i bolje boksa.
Sumnjam da će ga Diaz uspjeti submittati jer nekako ne vidim da ovo uopće ide u parter. Nemam pojma, možda blaga prednost Masvidalu zbog više oružja i Diazove predvidljivosti.
Po meni Diaz nema tu nekih velikih sansi. Slazem se s tobom da ce tesko Diaz submitat Masa,ipak ni maia ga nije mogo,a 5minuta mu je bio na ledjima, i nije ni blizu gusenja doso. takodjer masvidal je tehnicki i takticki bas osjetno bolji od Diaza.
Dosta ljudi govori da je Diaz izgledo izvrsno protiv Pettisa,ali toga Pettisa nema ko nije izdominiro, u parteru u stojci, u cardiu, doslovno nema segmenta u kojem Pettis nije nacet i pobjeden,a takodjer je manji od Diaza, Masvidal je ili isti ili veci.
Mislim da ce Diaz imat mozda dobru prvu rundu,ali nema on tako nevjerojatan cardio, svakako recimo Max Holloway ima 3puta bolji cardio od Nate Diaza. Nate je i sam reko da se umorio protiv Petisa. Masvidala ce bit uzasno tesko uopce ugrozit kamoli zavrsit, jel Masvidal je tip koji se iznimno dobro brani i izbjegava udarce, Diaz je totalna suprotnost toga,on obrane gotovo da nema,a masvidal te moze pogodit sa dosta raznih tehnika. takodjer masvidal ima puno bolji footwork,sumnjam da ce uletit u fajt i odma se pocet brawlat sa nateom, bit ce jak tempo borbe,ali pametno ce to masvidal sa distance trazit prilike a uletavat ce iskljucivo preko kontri, jel nate manje vise baca prednji direkt da te nadje odmjeri i onda ide zadnja, idealno za masvidala da ceka zadnji direkt od nate-a i baca overhand kontre,ili recimo switch i udarac, na nacin kako je Tilla KO.
Masvidal,treca runda TKO, ocekujem totalnu dominaciju. Nate-a vise volim i bilo bi mi draze da on pobijedi,ali jako tesko.