Seded
  • Seded
  • Advanced Member Topic Starter
2019-10-28T11:07:44Z
E ovo je super card.

MAIN CARD
Nate Diaz vs. Jorge Masvidal
Kelvin Gastelum vs. Darren Till
Stephen Thompson vs. Vicente Luque
Kevin Lee vs. Gregor Gillespie
Derrick Lewis vs. Blagoy Ivanov

UNDERCARD
Katlyn Chookagian vs. Jennifer Maia
Andrei Arlovski vs. Jairzinho Rozenstruik
Shane Burgos vs. Makwan Amirkhani
Brad Tavares vs. Edmen Shahbazyan
Lyman Good vs. Chance Rencountre
Corey Anderson vs. Johnny Walker
Julio Arce vs. Hakeem Dawodu
"It's not checkmate. The king has one more move."
Sponsor
cayman
2019-10-28T13:48:58Z
Očekujem da Gillespie napravi iskorak na putu k pojasu 🙂
Inače da, jedan od jebenijih cardova u zadnje vrijeme
DugoVecCitam
2019-10-28T14:46:17Z
Bude li Walker impresivan i zavrsi li brzo Coreya, mislim da ide na Bonesa prije Reyesa. Bas me zanima kakav ce protiv hrvaca biti.

DRAGI PRIJATELJI...
fist
  • fist
  • Advanced Member
2019-10-29T06:51:15Z
Samo mi nije jasno kako je borba Walkera i Anderona na undercardu? :)11
Kamatar87
2019-10-29T06:57:23Z
Originally Posted by: fist 

Bait da se dvorana popuni prije..
DugoVecCitam
2019-10-29T08:18:05Z

Po meni je tamo trebala biti Thompson-Luque ipak.
DRAGI PRIJATELJI...
Svensson
2019-10-29T08:35:39Z

headliner za ESPN
DugoVecCitam
2019-10-29T08:37:14Z
Originally Posted by: Svensson 

headliner za ESPN

Negdje procitah da je main za ESPN gledaniji od prve borbe u glavnom dijelu priredbe. 🤔
DRAGI PRIJATELJI...
Seded
  • Seded
2019-10-30T13:07:48Z
Dobra analiza Hardyja.

DugoVecCitam
2019-10-31T09:26:26Z
Till ima problema s vizom. Mec upitan.
DRAGI PRIJATELJI...
thelovacluka
2019-10-31T09:29:34Z
To su već rekli jučer, navodno dolazi sutra tamo na vaganje.
Za popust na IHERB.COM upišite code: WZK091
Seded
  • Seded
2019-10-31T12:02:05Z
Kako predviđate Masvidal vs. Diaz? Po meni je borba blizu, obojica imaju šanse. Diaz ga može outworkat i uzeti decision zbog četvrte i pete runde, ali opet, Masvidal se ne troši toliko puno, puno bolje kickboxa, usudio bih se reći da i bolje boksa.

Sumnjam da će ga Diaz uspjeti submittati jer nekako ne vidim da ovo uopće ide u parter. Nemam pojma, možda blaga prednost Masvidalu zbog više oružja i Diazove predvidljivosti.

xoxo
  • xoxo
  • Advanced Member
2019-10-31T12:55:28Z
Ja mislim da ce ga Diaz zavrsiti nekom polugom u parteru
Seded
  • Seded
2019-10-31T12:57:21Z
Originally Posted by: xoxo 

Ja mislim da ce ga Diaz zavrsiti nekom polugom u parteru

Sve je moguće, ali baš mi je teško to zamisliti. Maia mu je bio na leđima 5 min i nije ništa napravio, a Mas hrva valjda tristo puta bolje od Diaza, brutalno teško ga je rušiti.
hamush
2019-10-31T13:27:59Z
Originally Posted by: Seded 

Kako predviđate Masvidal vs. Diaz? Po meni je borba blizu, obojica imaju šanse. Diaz ga može outworkat i uzeti decision zbog četvrte i pete runde, ali opet, Masvidal se ne troši toliko puno, puno bolje kickboxa, usudio bih se reći da i bolje boksa.

Sumnjam da će ga Diaz uspjeti submittati jer nekako ne vidim da ovo uopće ide u parter. Nemam pojma, možda blaga prednost Masvidalu zbog više oružja i Diazove predvidljivosti.

Nate je pokazao da je u jebenoj formi sa zadnjom borbom...
Ovo je too close to call.
dako
  • dako
  • Advanced Member
2019-10-31T13:35:52Z
Samo da nakon ove borbe koji god uzme taj pojas iz fore ne traži borbu za pravu titulu , pogotovo nakon ove borbe .
JDS
  • JDS
  • Advanced Member
2019-10-31T16:35:57Z
Da je borba na 3 runde vjerujem da bi Masvidala pobjedio, ali budući da je na 5 rundi, namam pojma ko ce dobiti
fist
  • fist
  • Advanced Member
2019-10-31T18:08:45Z
Mislim da će bit isti scenarij ko Diaz Cerrone, totalni outclass od strane Diaza
Đolo
2019-10-31T18:35:57Z
Originally Posted by: Seded 

Po meni Diaz nema tu nekih velikih sansi. Slazem se s tobom da ce tesko Diaz submitat Masa,ipak ni maia ga nije mogo,a 5minuta mu je bio na ledjima, i nije ni blizu gusenja doso. takodjer masvidal je tehnicki i takticki bas osjetno bolji od Diaza.

Dosta ljudi govori da je Diaz izgledo izvrsno protiv Pettisa,ali toga Pettisa nema ko nije izdominiro, u parteru u stojci, u cardiu, doslovno nema segmenta u kojem Pettis nije nacet i pobjeden,a takodjer je manji od Diaza, Masvidal je ili isti ili veci.

Mislim da ce Diaz imat mozda dobru prvu rundu,ali nema on tako nevjerojatan cardio, svakako recimo Max Holloway ima 3puta bolji cardio od Nate Diaza. Nate je i sam reko da se umorio protiv Petisa. Masvidala ce bit uzasno tesko uopce ugrozit kamoli zavrsit, jel Masvidal je tip koji se iznimno dobro brani i izbjegava udarce, Diaz je totalna suprotnost toga,on obrane gotovo da nema,a masvidal te moze pogodit sa dosta raznih tehnika. takodjer masvidal ima puno bolji footwork,sumnjam da ce uletit u fajt i odma se pocet brawlat sa nateom, bit ce jak tempo borbe,ali pametno ce to masvidal sa distance trazit prilike a uletavat ce iskljucivo preko kontri, jel nate manje vise baca prednji direkt da te nadje odmjeri i onda ide zadnja, idealno za masvidala da ceka zadnji direkt od nate-a i baca overhand kontre,ili recimo switch i udarac, na nacin kako je Tilla KO.

Masvidal,treca runda TKO, ocekujem totalnu dominaciju. Nate-a vise volim i bilo bi mi draze da on pobijedi,ali jako tesko.
The Last Emperor
2019-11-01T08:11:40Z
Posto se radi o borbi za najveceg gangstera, mislim da nece biti previse taktiziranja i da ce biti tuca na nogama po uzoru na one street fightove gdje se Jorge borio kao mulac, a i Nate najvise voli takve borbe. Mislim da je Jorge snazniji udarac, ali kad se sjetim kako je Nate u takvoj borbi doslovno isprebijao Ceronea, ne znam sto bih mislio... Nadam se da ce trajat sto duze da vidimo dobru soru, da nece biti nekog ranog nokauta...
Users browsing this topic