DugoVecCitam
2019-05-21T12:02:21Z
S obzirom da je prvi mma trening odradio prije godinu dana-zaista mu dobro ide. Protiv svoje klase protivnika.
DRAGI PRIJATELJI...
balkanbomber
2019-05-21T12:12:42Z
s obzirom da nikad nece postati sampion u jednoj od vecih organizacija, barem ja tako mislim, bilo bi mu i najbolje da pristane na UFC poziv, u slucaju da ga dobije,
da si maksimalno digne popularnost i onda ode u druge vode, te produzi insta fame, mozda neke druge stvari itd.. bilo bi mu najbolje, svakako, svaka cast za vec
danasnji uspjeh!
On je čovjek jako dobar momak!
dr jupidu
2019-05-21T13:23:31Z
sjećam se kad se soldić borio protiv truščeka pa su mnogo pametnih glava s foruma rekle da će ga trušček razbiti

srećom postoje ljudi koji nisu falsificirali svjedodžbu doktora mma poput mene pa imate od koga učiti

još jednom poavljam

ja sam robertu nakon mislim 1 ili 2 meča u svlačionici rekao: čuj tebi je priroda dala šampionsko tijelo i sad je samo na tebi da ozbiljno treniraš mma ....a ja to ne govorim često

:)15 :)15 :)15 :)15 :)15 :)15 :)15 :)15 :)15
Chiodo
2019-05-21T13:56:22Z
Jao to je znam ali znam da si bar ti imao niz krivih procijena i svako malo. Nemoj
DjomlaKS
2019-05-21T16:09:22Z
Originally Posted by: DugoVecCitam 

Ja koliko znam-otac mu je automehanicar. Sad je pitanje koliko dobro posluje-tj. ima li mu obitelj zaista love ili su neka srednja klasa.
Neki tvrde , kao i ti- da je imucan, dok neki govore da Robov stari radi po citav dan, da bi normalno i skromno zivio.

Ne znam koliko dobro stari posluje, al sigurno sve ovo ne moze financirat samo od mjenjanja guma.
Soldic vec godinama trenira na najvisem nivou, putuje po svjetskim elitnim dvoranama, trosi samo na hranu(sam je prakticki potvrdio) dobru placu, a i dovoljno je pogledat kako zivi i krece se, sto nam daje do znanja da pozamasna lova stoji iza njega.! E sad jel stari dobro posluje il ima neku tetku u Njemackoj, to ne znam., al znam da sam prije 4-5 godina pisao da ce zavrsit u UFC-u najvise radi toga jer je financijski potkovan, a uz njegov talent to ide. Puno lakse nego kad neki nasi borci vikendom redare a preko tjedna 7-8 sati rade
banky
2019-05-22T12:36:27Z
Originally Posted by: balkanbomber 

BTW Erki vjerovatno fali jos 2 do 3 "nakauta" protiv nekih bildera i moze ocekivati poziv od UFCa, ono mocno izgleda, preko milijun insta followera itd... :)1

Ne bi on USADA-u prezivio.

Train by day Joe Rogan Podcast by night, all day!
GSP
  • GSP
  • Advanced Member
2019-05-22T20:29:15Z
Originally Posted by: banky 

Originally Posted by: balkanbomber 

BTW Erki vjerovatno fali jos 2 do 3 "nakauta" protiv nekih bildera i moze ocekivati poziv od UFCa, ono mocno izgleda, preko milijun insta followera itd... :)1

Ne bi on USADA-u prezivio.

Nebi nitko od njih:)18
stipeb
2019-05-24T09:31:53Z
Originally Posted by: DjomlaKS 

Originally Posted by: DugoVecCitam 

Ja koliko znam-otac mu je automehanicar. Sad je pitanje koliko dobro posluje-tj. ima li mu obitelj zaista love ili su neka srednja klasa.
Neki tvrde , kao i ti- da je imucan, dok neki govore da Robov stari radi po citav dan, da bi normalno i skromno zivio.

Ne znam koliko dobro stari posluje, al sigurno sve ovo ne moze financirat samo od mjenjanja guma.
Soldic vec godinama trenira na najvisem nivou, putuje po svjetskim elitnim dvoranama, trosi samo na hranu(sam je prakticki potvrdio) dobru placu, a i dovoljno je pogledat kako zivi i krece se, sto nam daje do znanja da pozamasna lova stoji iza njega.! E sad jel stari dobro posluje il ima neku tetku u Njemackoj, to ne znam., al znam da sam prije 4-5 godina pisao da ce zavrsit u UFC-u najvise radi toga jer je financijski potkovan, a uz njegov talent to ide. Puno lakse nego kad neki nasi borci vikendom redare a preko tjedna 7-8 sati rade

Pa nije baš to tako. Prva stvar borac višeg ranga može držati 2 privatna sata dnevno rekreativcima a da ga to ne ometa u karijeri(Reljić koji je doduše black belt je u SADu naplaćivao 100 USD privatni sat). Borac na tom nivou može obići 100 firmi i tražiti mjesečno sponzorstvo od 100 eura što je za neke firme smiješno. Pa neka ih 5 da.... Borac na tom nivou može barem dadatke prehrane dobiti gratis uz reklamiranje na faceu i Instagramu. Borac njegove klase može u najgoru ruku dobiti smještaj i hranu(u najlošijem dogovoru) ako će u nekome kampu dati sparing borcu koji se bori u belatoru ili UFC-U, a često može to i naplatiti. Jedan moj prijatelj iz Gladiatora(neću o imenima) je bio na Tajlandu i iz kampa su mu rekli da dogodine kupi kartu i dode trenirati i ima hranu i smještaj. Opet borac na toj razini nešto i od same borbe zradi.S dvije borbe godišnje može sebi cjelogodišnji prehranu isfinancirati. Da mogu nešto staviti sa strane, nemogu, da mogu živiti lagodno nemogu ali mogu opstjati bez pomoći roditelja!

DjomlaKS
2019-05-25T12:05:58Z
Stoji to, al za borce viseg nivoa. Soldic pak zivi luksuzno jos otkad je relativno nepoznat bio
Users browsing this topic