Ivan CRO Cop
2019-05-19T17:05:46Z
Originally Posted by: balkanbomber 

Originally Posted by: Ivan CRO Cop 

Bilo bi dobro da ga skine, i u UFC odma, nema šta više u KSW

ima, pare pare...

A ima i u ameriku tih paruljina 😁
No ne znam kako stoji sa dopingom
"Pravda bez snage je prazna, a snaga bez pravde je samo nasilje ."
bero
  • bero
  • Advanced Member
2019-05-20T07:48:23Z

ima, pare pare...

Pitanje kolko u Poljskoj zarađuje, a koliki bi mu UFC ponudio početni ugovor.
Ako mu je dobro u KSW neka još ostane tamo malo, u UFC može samo riskirat jer tamošnji neuspjeh bi ga unazadio.

pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
dr jupidu
Seven
2019-05-20T16:06:46Z
Originally Posted by: bero 

ima, pare pare...

Ako mu je dobro u KSW neka još ostane tamo malo, u UFC može samo riskirat jer tamošnji neuspjeh bi ga unazadio.

da , ali samo ufc je najbolja organizacija , za najbolje borce . doping je sveprisutan u euro i azijskim organizacijama , dok u ufc-u čak a silva i mnogi prvaci su kažnjeni radi nekog slabog dopinga , diaz radi trave čak .
Gates je bio mali digitalni kameleon koji je postao komodski varan epidemiologije .
balkanbomber
2019-05-21T05:03:36Z
Originally Posted by: Seven 

da , ali samo ufc je najbolja organizacija , za najbolje borce . doping je sveprisutan u euro i azijskim organizacijama , dok u ufc-u čak a silva i mnogi prvaci su kažnjeni radi nekog slabog dopinga , diaz radi trave čak .

ne znam koliko mu KSW placa niti koliko mu UFC nudi, ali sudeci po tome da jos nikoga poznatog (Mankowskog ne brojim) nije pobijedio, vjerujem da mu UFC do sad nudi jedan
od nizih ugovora, te 10+10 ili 12+12, a u KSW to vec ima sigurno (vjerovatno i vise) i jos ima lakse protivnike.

tako da sta fali da tam jos malo ostane, zaradi koji euro i gradi sebi reputaciju? ALI, isto tako vjerujem da je iluzija da sanja o nekoj karijeri izvan UFCa i unutar KSWa, posto
nije Poljak, niti ima Poljsko drzavljanstvo, niti zivi tamo, a KSWu je numero uno fokus da grade "svoje" borce tako da oni sigurno nece nikad to snjim raditi sto su sa Khalidovom
i ostalim pa mu dovoditi bivse UFC zvijezde da svojima grade score i reputaciju, nego ce mu stavljati polsjke borce poput ovog zadnjeg u nadi ga ga jedan zavrsi i da naprave
novu svoju zvijezu... tako da je ta cash cow samo vremeno zanimljiva i da bi za 2-3 borbe max. trebao razmisljati o odlasku u UFC, iako jos nije dobio bas taj $$$ kontrakt.
On je čovjek jako dobar momak!
Jarac
2019-05-21T05:37:57Z
30 + 30 su Poljaci pisali da ima.
DugoVecCitam
2019-05-21T05:41:43Z
Neki Mostarac pise na FS,da Soldic treba poci u Ufc i Khabibu lansirati glavu u Dagestan. Fascinantni su ti 'Herceg Bosanci'- u Ksw welter mecu nasega i Poljaka, oni uspiju ubaciti muslimana iz Ufc lake u citavu pricu.
DRAGI PRIJATELJI...
Seven
2019-05-21T06:01:16Z
Originally Posted by: DugoVecCitam 

Neki Mostarac pise na FS,da Soldic treba poci u Ufc i Khabibu lansirati glavu u Dagestan. Fascinantni su ti 'Herceg Bosanci'- u Ksw welter mecu nasega i Poljaka, oni uspiju ubaciti muslimana iz Ufc lake u citavu pricu.

i na sve to Khabib skroz miran i ponizan lik koji ne provocira nikoga . zamisli khabiba da dođe negdje u mostar ili trebinje , svi visoki i sjede u kafani , on patuljak prema njima i trči po trebinju ovi se smiju jeli lud . ponosna je zemlja ta hercegovina , tk oje taj khabib da bude prvak , ko mu je to dopustio .

Gates je bio mali digitalni kameleon koji je postao komodski varan epidemiologije .
balkanbomber
2019-05-21T06:20:58Z
Originally Posted by: Jarac 

predpostavljam da je to 30 to show + 30 for win, zanimljivo koliko im je bonus veceri itd (posto mislim da sam cuo da i oni to imaju, a soldic je mogao imati dva bonusa u zadnja 2 eventa)
bero
  • bero
  • Advanced Member
2019-05-21T06:38:44Z

predpostavljam da je to 30 to show + 30 for win, zanimljivo koliko im je bonus veceri itd (posto mislim da sam cuo da i oni to imaju, a soldic je mogao imati dva bonusa u zadnja 2 eventa)

to je izvrsna lova do koje u UFC-u teško da bi dogurao u njihovoj konkurenciji.

pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
DugoVecCitam
2019-05-21T07:00:54Z
Navodno su odbili M1 ugovor za 20k po mecu.
DRAGI PRIJATELJI...
Chairman
2019-05-21T08:40:58Z

to je izvrsna lova do koje u UFC-u teško da bi dogurao u njihovoj konkurenciji.

Ak je istina da je Mamed Khalidov uzimo 150k po borbi, nije ni Soldic daleko od toga sa jos kojim nastupom + potencijal za sponzore je mnogo veci u KSW-u. U UFC-u takav ugovor više nemože ni prvak Bellatora dobit.
Chiodo
2019-05-21T09:25:14Z
Mislim da bi u Ufc mu ponudili takav ugovor isti jer vidim da im je pravilo prvacima davat po 30 u startu. Samo Lombard i ona ekipa iz Sf su više imali.Normalno Alvarez je imao poseban ugovor.
cayman
2019-05-21T09:57:38Z
Ma u KSW-u na sponzorima brdo para natuče. Nema bezveze ''tetovaže'' sponzorske po sebi
DayHR
2019-05-21T10:06:41Z
Osim love cilj mu je da dođe sa statusom i odmah dobije borbu sa Top 15 protivnikom gdje ima što dobiti i skratiti put do vrha, a ne riskirati 3-4 borbe sa nepoznatim, ali gladnim protivnicima, gdje te poraz koji se svakome može dogoditi odmah unazađuje.
DjomlaKS
2019-05-21T10:54:12Z

A i ti gluposti pises, od jednog idiota sve svrstavas u isti kos.
Eno pise neki dan jedan “Hrvat" da ce Stipe prebit crncugu Cormiera pa onda jos vecu crncugu Ngannoua...jesu li po tvom sad hrvati rasisti i fasisti?
DjomlaKS
2019-05-21T10:57:48Z
https://www.index.hr/mob...ory=sport&id=2086347 

Najjace su mi ove price. Uvijek zrtvena janjad koja s jedva par kuna u džepu odo u svijet i postanu nesto o netko... a prava istina je da Soldic od malena zivi u imocnoj obitelji koja mu i omogucava da trenira diljem svijeta s najvecim MMA zvijezdama, cak i s jednim GSP-om!
DugoVecCitam
2019-05-21T11:11:36Z
Originally Posted by: DjomlaKS 

https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=sport&id=2086347

Najjace su mi ove price. Uvijek zrtvena janjad koja s jedva par kuna u džepu odo u svijet i postanu nesto o netko... a prava istina je da Soldic od malena zivi u imocnoj obitelji koja mu i omogucava da trenira diljem svijeta s najvecim MMA zvijezdama, cak i s jednim GSP-om!

Ja koliko znam-otac mu je automehanicar. Sad je pitanje koliko dobro posluje-tj. ima li mu obitelj zaista love ili su neka srednja klasa.
Neki tvrde , kao i ti- da je imucan, dok neki govore da Robov stari radi po citav dan, da bi normalno i skromno zivio.
DRAGI PRIJATELJI...
DugoVecCitam
2019-05-21T11:19:38Z
Originally Posted by: DjomlaKS 

A i ti gluposti pises, od jednog idiota sve svrstavas u isti kos.
Eno pise neki dan jedan “Hrvat" da ce Stipe prebit crncugu Cormiera pa onda jos vecu crncugu Ngannoua...jesu li po tvom sad hrvati rasisti i fasisti?

Ponekad koristim mnozinu, iako se radi o jednini. Ne znam zasto.
DRAGI PRIJATELJI...
balkanbomber
2019-05-21T11:47:54Z
BTW Erki vjerovatno fali jos 2 do 3 "nakauta" protiv nekih bildera i moze ocekivati poziv od UFCa, ono mocno izgleda, preko milijun insta followera itd... :)1
Users browsing this topic