Čudi me da nitko nije još komentira prvi nastup hrvatske ekipe u WSB ligi.
Slučajno naletio na HTV i odgledao, nije nešto ekstra ali ni loše. Svakako je vijest da je Toni Filipi je pobijedio talijanskog slavnog veterana Russoa, premda ne bi bilo nepošteno od sudaca ni da su pobjedu dali starijem boksaču. Doduse,suđenje WSBu je generalno najveći problem suci su i večeras brljali, a Filipijev mec je bio nakon što je Italija povela 3:1 i osigurala pobjedu. Mec prije su suci ostetili Aleksu Markovića protiv nekog domaćeg buzdovana. Ali je u svakom slučaju bilo zanimljivo gledat momka iz Srbije kako ulazi u ring uz Thompsonovu pismu a u meču mu iz kuta trener viče« čuvaj bre rundu, Leko! »
Nakon jedno 10 sekundi Njegacevog meca sam ženi rekao da će tu neko biti nokautiran, sto se uskoro i desilo. Uglavnom, tako se ne boksa, jos 1-2 ovakva nokauta i momku je gotova karijera. Njegac je u ringu radio greške koje ne bi ni neki početnici, i to se na ovoj razini jednostavno ne prašta. Žao mi je momka i ovaj težak nokaut je veliko upozorenje za trenere i voditelje tima, ovo bi prvenstveno za sve momke trebalo biti značajno stjecanje iskustva, a ne karta za bolnicu. U svakom slučaju, fino je vidit amaterski boks petkom navečer na državnoj televiziji.