Nadam se da ce ga Browne toliko jako zakucat da ce jos 3 puta smantat do svlacionice.
Nije da me zanimaju propalice, nego sam jako zabrinut za mladog Sedada koji je najveca PFS nada za bolje sutra. Ne ide mi u glavu kako netko tko je odrastao uz MMA forume moze u obicnom crnom nasilniku vidjet neku potencijalnu nadu.
Crni Sedade, Lewis je obican brawler kojeg je fudbaler Jordan nokautirao udarcem kojeg vecina forumasa ne zna izgovorit, Mitrione kojeg omalozavaju tamo u temi s Fedorom ga nokautirao ko picku, Neslona pobijedio jer su ga suci nagradili, plus sto su Nelsonu muda ostala tamo nedje u 2012-2013oj. Neupitno je da bi ga stari Nelson nokautirao u prvoj rundi. Ovaj degestanac/rus ga maltretirao 4 runde dok nije ostao bez kisika, itd. itd.
Svima nam je kriza Sedade i pod hitno nam treba nova HW nada, al vjeruj mi da Lewis nije materijal za drkicu. Trenutno je tu francuz kojem jos uvijek ne znam ime izgovorit, te se nadam da ce jos pokoji doc. Al Lewis nikako!!!
U ovoj borbi je favorit samo zato sto se drvosjeca posvetio vise sponzortsvu Ronde umjesto kvalitetnom treningu, al opet ce se radit o "ko koga zakaci"
Edited by user
2017-02-19T13:21:54Z
|
Reason: Not specified