bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2017-02-13T09:09:48Z
19.02. Halifax, Kanada

FIGHTCARD:

Derrick Lewis vs. Travis Browne
Johny Hendricks vs. Hector Lombard
Sam Sicilia vs. Gavin Tucker
Elias Theodorou vs. Cezar Ferreira
Sara McMann vs. Gina Mazany
Nordine Taleb vs. Santiago Ponzinibbio
Carla Esparza vs. Randa Markos
Aiemann Zahabi vs. Reginaldo Vieira
Jack Marshman vs. Thiago Santos
Alessandro Ricci vs. Paul Felder
Gerald Meerschaert vs. Ryan Janes
Alex Volkanovski vs. TBA
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Sponsor
Seded
2017-02-14T14:06:34Z
Originally Posted by: bero 

19.02. Halifax, Kanada

FIGHTCARD:

Alex Volkanovski vs. TBA

šta kažete na main event? hoće ga naći Lewis na neki divljački aperkat i poslati na spavanje? mislim da Lewisa ni odlični grappleri nisu mogli kontrolirati dolje (Nelson, Abdurakhimov), kamoli ovo dezorijentirano drvo.

Lombard vs. Hendricks pojma nemam, nek se nokautiraju obojica. Felder, McMann, Ponzinibbio i Esparza mislim da sigurno pobjeđuju, ogromni su favoriti. Od ostalih mislim da bi ovaj Marshman mogao iznenaditi Santosa.
"It's not checkmate. The king has one more move."
fist
  • fist
  • Advanced Member
2017-02-14T15:04:30Z
Originally Posted by: Seded 

19.02. Halifax, Kanada

FIGHTCARD:

Alex Volkanovski vs. TBA

šta kažete na main event? hoće ga naći Lewis na neki divljački aperkat i poslati na spavanje? mislim da Lewisa ni odlični grappleri nisu mogli kontrolirati dolje (Nelson, Abdurakhimov), kamoli ovo dezorijentirano drvo.

Lombard vs. Hendricks pojma nemam, nek se nokautiraju obojica. Felder, McMann, Ponzinibbio i Esparza mislim da sigurno pobjeđuju, ogromni su favoriti. Od ostalih mislim da bi ovaj Marshman mogao iznenaditi Santosa.

S ovim kaj sam označio si sve rekao. Lewis by Nganuing R1

dr jupidu
2017-02-14T15:12:08Z
browne je postao gonzaga...filter za one koji žele više u ufc-u

eto nam LEWISA na prvoj etvici na 100 m...... dali će bit jerry ili karl
Đolo
2017-02-14T16:05:46Z

19.02. Halifax, Kanada

FIGHTCARD:

Alex Volkanovski vs. TBA

sigurno ga nece uperkatom pogodit nijednom u borbi,da se to moze kladit,stavio bi 1000eura odma hehe,Browne je visok,distance borac,Lewis ja manji kraci i power puncher.
stavit cu neku sicu na browne-a,ali nista ozbiljno,po meni browne ima vise kvaliteta za uzet pobjedu,ali ne djeluje najbolje u zadnje vrijeme,prilicno traljavo izgleda,a ovaj bucko je isto smeh,ali udara ko konj.

Lombard ce pomest Hendricks bez problema,osim ako ga hendricks nekim lucky puncom ne zakaci ko Fitcha odma u prvih 10sekundi,al nakon prvih 10sekundi Hendricks je gotov :)18 tip je mentalno nesposoban za borbe.
Seded
2017-02-14T16:30:00Z
Originally Posted by: Đolo 

sigurno ga nece uperkatom pogodit nijednom u borbi,da se to moze kladit,stavio bi 1000eura odma hehe,Browne je visok,distance borac,Lewis ja manji kraci i power puncher.
stavit cu neku sicu na browne-a,ali nista ozbiljno,po meni browne ima vise kvaliteta za uzet pobjedu,ali ne djeluje najbolje u zadnje vrijeme,prilicno traljavo izgleda,a ovaj bucko je isto smeh,ali udara ko konj.

Lombard ce pomest Hendricks bez problema,osim ako ga hendricks nekim lucky puncom ne zakaci ko Fitcha odma u prvih 10sekundi,al nakon prvih 10sekundi Hendricks je gotov :)18 tip je mentalno nesposoban za borbe.

ma Lewis u svakoj borbi završi na žici i odatle bomba aperkate, neću se ni najmanje čudit ako na žici aperkatom pomete Brownea.

viš ja baš mislim da se više isplati na Hendricksa probati nego na Lombarda.
Đolo
2017-02-14T18:17:56Z
browne lewis je tesko predictat tu moze svega bit,nekako naginjem browne-u

a hendricks mi stvarno ne djeluje dobro u borbama,mislim da ce ga KO Lombard,nebi se cudio ni da ga baci dolje i TKO.
Kristijan
2017-02-16T02:12:16Z
Quote:

Todd Grisham makes his UFC play-by-play debut alongside Brian Stann at the Halifax show Sunday, per Fox Sports release.

Ocekuje se da bude gori i od Mike Goldberga
bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2017-02-18T15:10:44Z
http://mmajunkie.com/201...mp;utm_campaign=facebook 
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
dr jupidu
2017-02-19T10:40:39Z
lewis "voim jesti masno"lewis

ostaje nemoguće da mu je u zagrebu falilo pojest nekaj masno

osim ak uopće nije izlazio iz hotela
DjomlaKS
2017-02-19T13:20:58Z
Nadam se da ce ga Browne toliko jako zakucat da ce jos 3 puta smantat do svlacionice.
Nije da me zanimaju propalice, nego sam jako zabrinut za mladog Sedada koji je najveca PFS nada za bolje sutra. Ne ide mi u glavu kako netko tko je odrastao uz MMA forume moze u obicnom crnom nasilniku vidjet neku potencijalnu nadu.
Crni Sedade, Lewis je obican brawler kojeg je fudbaler Jordan nokautirao udarcem kojeg vecina forumasa ne zna izgovorit, Mitrione kojeg omalozavaju tamo u temi s Fedorom ga nokautirao ko picku, Neslona pobijedio jer su ga suci nagradili, plus sto su Nelsonu muda ostala tamo nedje u 2012-2013oj. Neupitno je da bi ga stari Nelson nokautirao u prvoj rundi. Ovaj degestanac/rus ga maltretirao 4 runde dok nije ostao bez kisika, itd. itd.

Svima nam je kriza Sedade i pod hitno nam treba nova HW nada, al vjeruj mi da Lewis nije materijal za drkicu. Trenutno je tu francuz kojem jos uvijek ne znam ime izgovorit, te se nadam da ce jos pokoji doc. Al Lewis nikako!!!

U ovoj borbi je favorit samo zato sto se drvosjeca posvetio vise sponzortsvu Ronde umjesto kvalitetnom treningu, al opet ce se radit o "ko koga zakaci"
Svensson
2017-02-19T14:36:03Z
Derrick Lewis je Brett Rogers ovog doba, nista sto vec nije vidjeno
Seded
2017-02-19T15:37:00Z
Originally Posted by: DjomlaKS 

Nadam se da ce ga Browne toliko jako zakucat da ce jos 3 puta smantat do svlacionice.
Nije da me zanimaju propalice, nego sam jako zabrinut za mladog Sedada koji je najveca PFS nada za bolje sutra. Ne ide mi u glavu kako netko tko je odrastao uz MMA forume moze u obicnom crnom nasilniku vidjet neku potencijalnu nadu.
Crni Sedade, Lewis je obican brawler kojeg je fudbaler Jordan nokautirao udarcem kojeg vecina forumasa ne zna izgovorit, Mitrione kojeg omalozavaju tamo u temi s Fedorom ga nokautirao ko picku, Neslona pobijedio jer su ga suci nagradili, plus sto su Nelsonu muda ostala tamo nedje u 2012-2013oj. Neupitno je da bi ga stari Nelson nokautirao u prvoj rundi. Ovaj degestanac/rus ga maltretirao 4 runde dok nije ostao bez kisika, itd. itd.

Svima nam je kriza Sedade i pod hitno nam treba nova HW nada, al vjeruj mi da Lewis nije materijal za drkicu. Trenutno je tu francuz kojem jos uvijek ne znam ime izgovorit, te se nadam da ce jos pokoji doc. Al Lewis nikako!!!

U ovoj borbi je favorit samo zato sto se drvosjeca posvetio vise sponzortsvu Ronde umjesto kvalitetnom treningu, al opet ce se radit o "ko koga zakaci"

kad sam ja to rekao? o čem ti pričaš? kinezi, kotnejneri, pernar, bauštela i knele ti pomutili um :)20 nisam nikad rekao za njega da je ikakav potencijal jer Lewis je gorila koja se ne zna ni iz sidea ustat, ali je fizički toliko snažan i u takvoj je kategoriji da mu je to dovoljno za napravit niz od 4-5 pobjeda.

kad naleti na nekoga tko iole razumije boks taj netko će ga masakrirat, čak i za Brownea mislim da ima ok šanse ako se bude pametno borio, makar pametno i Browne u istoj rečenici je oksimoron.

JDS
  • JDS
  • Advanced Member
2017-02-19T15:54:18Z

kad sam ja to rekao? o čem ti pričaš? kinezi, kotnejneri, pernar, bauštela i knele ti pomutili um :)20 nisam nikad rekao za njega da je ikakav potencijal jer Lewis je gorila koja se ne zna ni iz sidea ustat, ali je fizički toliko snažan i u takvoj je kategoriji da mu je to dovoljno za napravit niz od 4-5 pobjeda.

kad naleti na nekoga tko iole razumije boks taj netko će ga masakrirat, čak i za Brownea mislim da ima ok šanse ako se bude pametno borio, makar pametno i Browne u istoj rečenici je oksimoron.

Ja mislim da bi ga onaj stari Brown pomeo, nekad je bio bas dobar borac i atraktivan, ali od kas je dosao kod onog Rondinog trenera nije ni sjena onog starog Travisa
Seded
2017-02-19T15:55:56Z
Originally Posted by: JDS 

Ja mislim da bi ga onaj stari Brown pomeo, nekad je bio bas dobar borac i atraktivan, ali od kas je dosao kod onog Rondinog trenera nije ni sjena onog sto starog

za ovu borbu se spremao sa Sefom i ekipom, nije s Tarvedyjanom, valjda je i Browne skontao da ne ide :)20
DjomlaKS
2017-02-19T16:05:00Z

Ma sve stoji. Samo cudno mi sto uopce obracas paznju na borca ovakvog ranga, pa sam vjerovatno stekao pogresan dojam.
Ja prvo procitam na PFS-u kako je Lewis odradio borbu pa tek onda odlucim hocu li je pogledat, eto koliko me zanimaju ovakvi siledjije
Chiodo
2017-02-19T16:50:48Z
Browne je bolji borac od Lewisa a sad samo ostaje pitanje ima li što više od njega nakon onog kamenog Armenca.Pa Mitrione je pomeo Lewisa svojedobno.Tu mu je valjda i domet.
Đolo
2017-02-19T17:17:09Z

Ma sve stoji. Samo cudno mi sto uopce obracas paznju na borca ovakvog ranga, pa sam vjerovatno stekao pogresan dojam.
Ja prvo procitam na PFS-u kako je Lewis odradio borbu pa tek onda odlucim hocu li je pogledat, eto koliko me zanimaju ovakvi siledjije

kad je kockar pa njusi lovu na kladi nocas :)20

ja cu odigrat na Lombarda TKO prva runda,nekak sam uvjeren da ce TKO bit i da ce hendricks spusit.

A browne lewis mi se cini 50-50, browne sveukupno mi djeluje kao kvalitetniji borac,ali to nemora nista znacit,pretrpio je puno stete,puno puno teskih borbi u zadnje vrijeme,a lewis je u naletu i definitivno trenutno ima veci moral iza sebe, a tip fakat grdo udara, gro puta sam išo protiv kolega seededa u pickovima, mislio sam na browne-a igrat,al mislim da cu ga ovaj put poslusat i stavit nes sitno na Lewis by ko tko, ima dobar momentum, a borba bi trebala bit dobra makljaza
Chiodo
2017-02-19T17:19:22Z
E da Shawn Jordan ga je isto riješio.

Browne ipak ima renomirane pobjede a sad što je ostalo od njega.

Lombard i Hemdricks dva propala welteraša,ne znam koji je gori u zadnje vrijeme.
Seded
2017-02-19T17:33:14Z
Originally Posted by: Đolo 

kad je kockar pa njusi lovu na kladi nocas :)20

ja cu odigrat na Lombarda TKO prva runda,nekak sam uvjeren da ce TKO bit i da ce hendricks spusit.

A browne lewis mi se cini 50-50, browne sveukupno mi djeluje kao kvalitetniji borac,ali to nemora nista znacit,pretrpio je puno stete,puno puno teskih borbi u zadnje vrijeme,a lewis je u naletu i definitivno trenutno ima veci moral iza sebe, a tip fakat grdo udara, gro puta sam išo protiv kolega seededa u pickovima, mislio sam na browne-a igrat,al mislim da cu ga ovaj put poslusat i stavit nes sitno na Lewis by ko tko, ima dobar momentum, a borba bi trebala bit dobra makljaza

ma odustao sam na kraju od toga, stvarno može na obje strane, a Browne se nije spremao s Edmondom što je veliki plus tak da preskok :)20

inače ako će netko gledat live, early prelimsi su u pola 1

Users browsing this topic