Đolo
2016-11-19T23:00:01Z
Biping bi ih istuko obojicu u istoj veceri s onim jednim okom,razbaco bi ih ko kiklop :)20
balkanbomber
2016-11-19T23:00:12Z
Sve u svemu je ipak shitty stoppage, trebao je pustiti
narem par sekundi duze... nema veze sto bi ishod
bio isti, ali je sjelo mozda 5-6 udaraca, Hall je bio
daleko od ko, a i jebena glavna borba je...
On je čovjek jako dobar momak!
dr jupidu
2016-11-19T23:01:34Z
Aleksa
2016-11-19T23:03:30Z
Dobar prekid, sjela 2-3 direkt na bradu.
Borisstandup
2016-11-19T23:04:17Z
Meni nije toliko stoppage problem jer sam dojma da je Hall odustao od borbe a ovako bar nije jacu stetu pobrao.Sve u svemu Hall je zalost jer s takvim atletizmom nije ni B od borca.
Borisstandup
2016-11-19T23:05:42Z
Originally Posted by: Đolo 

Biping bi ih istuko obojicu u istoj veceri s onim jednim okom,razbaco bi ih ko kiklop :)20

Haha.Dobio bi Halla sigurno no s Mousasiem ne bi imo puno sansi no neka napravi sa Romerom upset stoljeca:)to bi zaista volio.
thelovacluka
2016-11-19T23:08:34Z
ako Bispimng nekim čudo,m preživi romera, majke mi, treb mu somenik napraviti. naranvo, s jednim okom...
Za popust na IHERB.COM upišite code: WZK091
Borisstandup
2016-11-19T23:09:42Z
Originally Posted by: thelovacluka 

ako Bispimng nekim čudo,m preživi romera, majke mi, treb mu somenik napraviti. naranvo, s jednim okom...

Treba vidjet koji ce koeficijent biti za prezivljavanje:))
Đolo
2016-11-19T23:21:00Z
Bome iznenadio me Bisping kako je poco dobro podnosit batine,i Anderson ga je nekim teskim udarcima pogadjo,a Hendo ga je pomeo H-bombom,cvrst je kiklop,nema Romero neku predobru bradu moze njega Bisping KO,samo kao i svi,mislim da ce se morat cudo dogodit da to uspije napravit hehe,ali moze Bisping iznenadit.
dr jupidu
2016-11-19T23:33:10Z
Originally Posted by: Borisstandup 

Meni nije toliko stoppage problem jer sam dojma da je Hall odustao od borbe a ovako bar nije jacu stetu pobrao.Sve u svemu Hall je zalost jer s takvim atletizmom nije ni B od borca.

to je to
odustao od borbe......

osjetio čovjek da ce pobrat batina ako se nastavi pa bolje bjela zastavica nego šivanje

DjomlaKS
2016-11-20T00:24:10Z
Originally Posted by: Đolo 

Bome iznenadio me Bisping kako je poco dobro podnosit batine,i Anderson ga je nekim teskim udarcima pogadjo,a Hendo ga je pomeo H-bombom,cvrst je kiklop,nema Romero neku predobru bradu moze njega Bisping KO,samo kao i svi,mislim da ce se morat cudo dogodit da to uspije napravit hehe,ali moze Bisping iznenadit.

To smo vec vidjeli. Nokaut nad Rockholdom mi je daleko najvece iznenadjenje posljednjih godina(uz Ronda-Holly), sto govori da moze svakog pobijedit(citaj iznenadit ove zajebanije).

Ja cak mislim da bi Bisping to mogao fino odradit na distanci dok ovaj ne ostane bez kisika nakon trece. Romero je razoran al nije bas za nekog rada na distanci gdje Bisping jako pametno radi.

No onda malo dodjem sebi i shvatim da bi ovdje trebali postojat samo koeficijenti tipa; hoce li Bisping prezivjet, hoce li Romero slomit nesto dok ga bude zakocavao o pod, s cim ce ga Romero tocno nokautirat, koliko puta ce Bisping morat radit CT, i tako...
rikimartin
2016-11-20T01:32:21Z
Ajmo Dana šupčino , organiziraj Romero vs Mousasi i daj Jacareu da pojede Bispinga