Više bi ga razjebo da je vrijeđao bratiće ili braću :)1
da, to sam govorio i prije prve borbe, najvise ce ga naljutit i uzbudit ako ide upitat njegov odnos sa svojom "bracom"...
ima dosta materiala za to, ne samo ona topla hottub slika, nego i hrpa videa gdje ekipa odmara u brdima, lozi vatru, okrece shashlik,
pa se malo pohrvaju, ali nijezhno, pa grle, pa u troje grle i smiju, pa se i cetvrti pridruzi pa skoci na ostale, pa se smiju, pa grle, itd...
ta muska prijateljstva u predominantno islamskim, konzervativnim, drzavama i republikama su podstigli jedan nivo intime koji mi sa
zapada samo znamo u odnosima sa zenama. ali posto su kod njih zene samo "alat" sa sex, djecu, kucu i kuhinju, i posto inace nisu
integrirane u ostala socialna dogadanja, i posto kontakt sa zenama nemaju prije braka, muskarci traze potvrdu kod drugih muskaraca,
pa to resultira u odnosima kao sto mozemo vidjeti ne samo kod khabiba, nego pocevsi od turske, preko irana, arapskim drzavama, itd.
pogledajte samo kako se na primjer turci druze, to kad se vidi je obavezno cmokic lijevo, cmokic desno, pa se grle, stalno nesto hvataju
dok se druze, te za rame, te za leda, pa moze biti da idu ulicom i da se dva muskarca kao drze za ruke dok pricaju, itd... to sam vidio i
kod zaostalih albanaca u makedoniji, ali u glavnom sto dalje ides u istok i jug to ces vise vidjet takve odnose medu muskarcima.
dakle, posto imaju cudan odnos prema zenama oni se upute u poluhomoseksualne (pipanje bez hebanja) odnose sa prijateljima, i stvarno
vjerujem da mu je bas to bolna tocka koju bi conor trebao napadati ako ga hoce isprovocirati
Edited by user
2019-04-04T05:32:01Z
|
Reason: Not specified
On je čovjek jako dobar momak!