Sjajna priredba u Dubravi !
Mala dvorana, ispunjena posjetiteljima, nabijena energijom, cijene simbolične, borbe sasvim pristojne...
Od malih razočarenja izdvojio bih veterana Vlahovića, koji je djelovao nepripremljen i malo pretežak. Spahović ga je dobio na pokretljivost i kondiciju. Iako je u pitanju bio revijalni grappling meč, nadao sam se da će borba biti neizvjesnija.
Borba izmedju banovog "klinca" Mrazovića i varaždinca Bernata, bila je puna uzbudjenja. Pobjedio je banov dečko (podsjeća na JDS stilom borbe), odličnom tehnikom u stojci, iako je i varaždinac par puta priprjetio. Navodno je Mrazović bio juniorski prvak HR i boksu. I sam Ban mi je rekao da je odličan u boksu, ali da ga priprema i adaptira na MMA.
Stefan Zvijer i Asmir Sadiković u 1r velike izmjene i rat. Adrenalina nije falilo. Šteta što Sadiković nije mogao nastaviti u 2r... Odlična borba za pljesak obojici.
Klarin 18-godišnji nećak Ćosić pobjedio favoriziranog veterana i brončanog OMS borca - Martića ! Odlična borba; Martić je skoro izvukao armbar i kada nije uspio, usljedio je GnP. Zvijezda je rodjena - bravo klara.
Erslan vs. Vlado Neferanović, borba puna preokreta. Nefteranović je 1r završio udarcima u mountu po Erslanu, da bi se krajem 2r situacija okrenula, pobjedom Erslana.
Imao sam sreće što je pored mene bio Trušček koji može komotno napisati mma udžbenik, koliko iskustva i znanja ima. Impresioniran sam koliko taj čovjek zna; nadam se da će nakon što okači rukavice o klin, otići u trenere.
Tu je bio i Ban, klara, Forgač i ostala ekipa....
Jako dobro; za 50 kn gledao 10 poštenih borbi ? Da bi riječ rekao !
Šteta tko nije bio, a mogao je doći... može vam biti žao.
Edited by user
2016-02-21T12:19:18Z
|
Reason: Not specified