bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2009-05-21T20:19:14Z
http://www.rtl.hr/index....lanak&clanak_id=7842 
:)9
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Sponsor
loreia
2009-05-21T22:08:42Z
OMG...
dr. Jupidu wrote: diskusting
Reptile
2009-05-21T23:28:59Z
Neću ulaziti previše u detalje, ali vrlo lako moguće i da se pretjeruje sa strane nekolicine kojima neke stvari nisu pasale.

Doduše, ako ste čuli za mormonske ustanove za "preodgoj mladeži", u koje najčešće naivni američki (a sad ima toga i drugdje po svijetu) roditelji šalju svoju djecu, onda je vrlo lako moguće da gdje ima dima ima i vatre.
T-Sranje = stoka monopolistička bez morala
hamush
2009-05-22T11:59:42Z
mormonske ustanove?

Discuss!
loreia
2009-05-22T12:09:55Z
A sta se radi kod Mormona?
Reptile
2009-05-22T17:59:28Z
Bio je zdavnja dokumentarac na televiziji svojevremeno. Nisam siguran da li se točno odnosilo na mormone (kolko me pamćenje služi jest, ali u posljednje vrijeme ne služi pa..).

Uglavnom radilo se o organizaciji u koju roditelji šalju buntovnu djecu, al jebga, roditelji naivni, bombardiraju ih sa reklamama na televiziji i misle da to nešto i vrijedi (naravno "preodgoj" je usmjeren na bogatiji sloj, viši srednji i sl.). Znam da ih kao tuku, vežu za krevet po par dana, tako da se ne mogu pomaknuti iz jednog položaja.. bilo je još nekih stvari, al ne sjećam se detalja, naravno pobjeć se ne može. Također roditelji ne mogu kontaktirati svoju djecu uopće, neke su potjerali kad su došli vidjet svoju djecu, mislim da je jedan roditelj i došao sa odvjednikom, al ne znam kako se ta situacija razriješila.

Eh da, sjećam se kad je jedna majka pričala situaciju kad se dijete vratilo. Kao prvo cijelo vrijeme je bio tih, povučen i gledao u pod, zatim za stolom je mali starcima rekao nešto u stilu "Molim Vas mogu li se ustati od stola!" takva neka glupost. Uglavnom potpuno im skrše samopouzdanje, a to i nije osobito teško kod djece u toj dobi. Mislim da je taj mali nakon toga imao i problema sa mokrenjem u krevet i snom općenito. Većinom ne ginu neizlječive traume. Naravno, ti njihovi kampovi se šire i ako se ne varam na njima također fine pare zgrnu.

Probat ću pronać kako se zvao dokumentarac, ali kao što rekoh prošlo je već vremena pa je to teško pronać.
loreia
2009-05-22T18:25:39Z
Koji horror, taj bi dokumentarac volija vidit. Ako se sitis, napisi ovdje kako se zove taj doco.
bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2009-05-22T18:58:48Z
možda ovo:
http://www.imdb.com/title/tt0486358/ 
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
patamanker
2009-05-22T20:22:05Z
Joj koji vam je kurac...ako ništa EDIT!"Pa nije to markiz de sade!

smiri strasti
loreia
2009-05-22T21:05:01Z
Predvidjam jos jedan edit... 🙂!
Reptile
2009-05-23T01:01:55Z
bero wrote:

možda ovo:
http://www.imdb.com/title/tt0486358/ 

Ne, nije to to, a i dokumentarac je prilično stariji, min 5 godina (tj. tada sam ga gledao na našoj televiziji).
Similar Topics
Users browsing this topic