hamush
2020-10-19T15:25:32Z
Originally Posted by: DugoVecCitam 

Kolika god borilacka ikona bio, za mene je covjek koji svog sparing partnera prije bjj (ili grappling) turnira ciljano ubija low kickovima-prvotno jako los i zao covjek, pa onda sve ostalo.

nazalost ovo sam cuo vise puta i to od ljudi jako bliskih doticnom treneru...

Mate
  • Mate
  • Advanced Member
2020-10-19T15:33:38Z

Kolika god borilacka ikona bio, za mene je covjek koji svog sparing partnera prije bjj (ili grappling) turnira ciljano ubija low kickovima-prvotno jako los i zao covjek, pa onda sve ostalo.

I koji je pogodio Stipu Miočića head kickom u glavu kada mu je ovaj umoran došao sa puta na natjerani sparing.

Mir Vama.

balkanbomber
2020-10-19T17:05:10Z
Originally Posted by: hamush 

nazalost ovo sam cuo vise puta i to od ljudi jako bliskih doticnom treneru...

ne govorim da ovo nije istina, dapace, mislim da se pricalo na inkubatoru, ali isto tako mislim da je mozda malo pretjerano ili da se uvelicava.

pa ispada kao da Mirko zlostavlja svoju ekipu kad mu nesto ne pase, a do sad (osim Mucnjaka) nitko nije pricao tako lose o njemu, pa ni Stosic koji je otisao od njega.

Ishija bi mozda i mogao vozat, ali Ante mi se ne cini kao covjek kojem bi mogao raditi takve stvari bez da ovaj ne ode, isto tako Milinkovic.

tako da, dali oni trpe ponizavanja kao posljednje pi*ke ili se mozda to sve uvelicava?

necu da branim Mirka previse, dosta puta sam se iznervirao radi neki stvari, kao kad je ispao smrad na farewell-borbi od Bonjaskog, ili sa nekim izjavama, ali isto tako mislim da se precesto zaboravlja (iako se svi koriste tom Mirkovom taktikom, legenda je ALI... ) sta je on sve ucinio za MMA i kad uzmes u obzir odakle je i pod kojim je okolnostima postao taj tko jest, a to jest jedna od daleko najpoznatijih mma-figura ikada, onda bi mu se ipak moglo dati malo vise respekta i ne bas skakati na svaka 3 slova koja nam se nisu svidjela kod neke izjave.

On je čovjek jako dobar momak!
JDS
  • JDS
  • Advanced Member
2020-10-19T17:07:23Z

Otkud sad ova priča, ovo prvi put čujem, o kojem sparing partneru se radi ?
Samo meni ovo ne izgleda kao istina, cuj udarao je svog sparing partnera ciljano low kickovima prije turnira, po ovome ispada da je svog sparing partnera htio ostetiti prije tog turnira, zasto bi to isao raditi
DjomlaKS
2020-10-19T18:19:41Z
Originally Posted by: JDS 

Otkud sad ova priča, ovo prvi put čujem, o kojem sparing partneru se radi ?
Samo meni ovo ne izgleda kao istina, cuj udarao je svog sparing partnera ciljano low kickovima prije turnira, po ovome ispada da je svog sparing partnera htio ostetiti prije tog turnira, zasto bi to isao raditi

O Werdumu je riječ.
balkanbomber
2020-10-19T18:40:20Z
Originally Posted by: DjomlaKS 

O Werdumu je riječ.

da, bas za njega, ali ne sjecam se gdje sam cuo, mislio sam na podcast inkubatoru ali vjerovatno ne, de nam osvijetli situatciju.

DugoVecCitam
2020-10-19T19:28:20Z
Originally Posted by: balkanbomber 

O Werdumu je riječ.

da, bas za njega, ali ne sjecam se gdje sam cuo, mislio sam na podcast inkubatoru ali vjerovatno ne, de nam osvijetli situatciju.

Prica je vec puno puta bila tu na forumu, a i uzivo sam je cuo jednom.

Koliko mi je poznato i Reljic mu je kao klinac prodao heel hook, pa ga je ovaj iza krvnicki ubijao kad bi stojku sparirali.
DRAGI PRIJATELJI...
DjomlaKS
2020-10-19T19:30:36Z

O Werdumu je riječ.

To sam čuo davno ovdje na forumu. Mislim da neki starij forumaši znaju puno bolje priču(hamush npr.) pa bolje nek je oni prepričaju.

DjomlaKS
2020-10-19T19:39:23Z
Btw, ne kuzim bas gdje je problem što ponekad kritiziramo Mirka? Nije on sveta krava pa da se ne smi dirati u njega.
I on je samo čovjek sa pun k dobrih i loših osobina., pa ne kužim zasto samo treba dobre komentirati a loše ignorirati?
Jedno je trolati ga jer nekome nije simpatičan, a nesto sasvim drugo kad busne glupost ala da bi on prebio Conora na litri štoka pa ga fanovi "popljuju", tj. na fin mu način objasne koliko mu je izjava glupa i da je jedan Conor nedodirljiv za njega u puno stvari.
Također, ako netko kaže da mu je humor užasan i da je ljigavo gledat kako mu se jedan Drviš smije dok on šprda druge., ne znači da imamo nešto protiv Mirka, nego je to činjenica!
balkanbomber
2020-10-19T20:09:53Z

Btw, ne kuzim bas gdje je problem što ponekad kritiziramo Mirka? Nije on sveta krava pa da se ne smi dirati u njega.
I on je samo čovjek sa pun k dobrih i loših osobina., pa ne kužim zasto samo treba dobre komentirati a loše ignorirati?
Jedno je trolati ga jer nekome nije simpatičan, a nesto sasvim drugo kad busne glupost ala da bi on prebio Conora na litri štoka pa ga fanovi "popljuju", tj. na fin mu način objasne koliko mu je izjava glupa i da je jedan Conor nedodirljiv za njega u puno stvari.
Također, ako netko kaže da mu je humor užasan i da je ljigavo gledat kako mu se jedan Drviš smije dok on šprda druge., ne znači da imamo nešto protiv Mirka, nego je to činjenica!

nisam rekao da ga se treba tretirati kao svetu kravu niti da bi se samo trebale spominjati pozitivne stvari, kao sto sam rekao i ja ga cesto kritiziram, ali kad pogledas ovaj topic (imamo preko 140 stranica) onda ces primijetiti da su u valjda posljednjih 50ak stranica (ovaj broj sam sad izvukao iz guzice) 90% upisa negativni, osim onaj jedan lik sto stalno pise o velicini oktagona i kutevima, i nije samo zezancija nego je i polako preslo u neku vrstu animoziteta. kad bi covjek pogledao forum bez da zna odakle je prije bi rekao da je neki srpski forum gdje hejtaju mirka nego najveci hrvatski mma-forum (s obzirom da ga na srpskim ni 5% ne sprdaju kao mi ovdje).

Djomlax vidim da se osjecas izazvan ali nisam sad konkretno na tebe mislio nego opcenito, ocigledno smo ovdje puno brzi kad ga treba pljuvati radi nekih stvari koje smo culi posto je netko nesto rekao/kazao, kao sad slucaj sa low kickovima protiv Werduma ili eto ovo za Reljica (ja tu pak znam drugu pricu kako je prosao njihov trening - nije pozitivna ali nema veze sa ovom story o heel hooku i batinama u stand upu, ali ok) nego sto to radimo o pozitivnim stvarima, a to jest na primjer da je primio te decke i ponudio im bezplatno jebeno dobre uvjete za ovaj region itd.

JDS
  • JDS
  • Advanced Member
2020-10-19T21:05:51Z

O Werdumu je riječ.

Prica je vec puno puta bila tu na forumu, a i uzivo sam je cuo jednom.

Koliko mi je poznato i Reljic mu je kao klinac prodao heel hook, pa ga je ovaj iza krvnicki ubijao kad bi stojku sparirali.

Meni se čini da su to lazne price, to nema nikakve logike da bi isao svom sparing partneru ciljano sjebati nogu prije njegovog turnira, nebi da mu je neprijatelj a ne sparing partner, to je smjesna prica
balkanbomber
2020-10-19T21:38:15Z

Meni se čini da su to lazne price, to nema nikakve logike da bi isao svom sparing partneru ciljano sjebati nogu prije njegovog turnira, nebi da mu je neprijatelj a ne sparing partner, to je smjesna prica

i meni je malo cudno posto je Fabricio bio kod Mirka od 2004 do 2006 ili 2007 i kad pogledamo grappling natjecaja svugdje je super prolazio, uvijek ili prvi ili medu prva tri. cak sad kad malo rekapituliram, tad sam jos i pratio ADCC i grappling i sjecam se da je one poraze (koliko se sjecam je jednom gubio od gracie a jednom od jacarea) pravdao da je kao imao probleme sa rebrima koje je navodno povrijedio u eventu, a nista za low-kickove). 2006 ne vidim da je se natjecao ali nema sanse da bi propustio turnir radi mirkovih low kickova a da nije to spomenuo, svi znamo kakvi su brazilci...

tako da ova prica cak i malo smrdi, ali opet, nemam inside informacije
JDS
  • JDS
  • Advanced Member
2020-10-20T00:22:05Z

i meni je malo cudno posto je Fabricio bio kod Mirka od 2004 do 2006 ili 2007 i kad pogledamo grappling natjecaja svugdje je super prolazio, uvijek ili prvi ili medu prva tri. cak sad kad malo rekapituliram, tad sam jos i pratio ADCC i grappling i sjecam se da je one poraze (koliko se sjecam je jednom gubio od gracie a jednom od jacarea) pravdao da je kao imao probleme sa rebrima koje je navodno povrijedio u eventu, a nista za low-kickove). 2006 ne vidim da je se natjecao ali nema sanse da bi propustio turnir radi mirkovih low kickova a da nije to spomenuo, svi znamo kakvi su brazilci...

tako da ova prica cak i malo smrdi, ali opet, nemam inside informacije

Ma to za Werduma nema nikakvog smisla, cuj isao bi ciljano ozljediti prijatelja i sparing partnera, to je sigurno neko bubnuo i tako se trac rasirio, glupost
DjomlaKS
2020-10-20T06:04:44Z

Djomlax vidim da se osjecas izazvan ali nisam sad konkretno na tebe mislio nego opcenito, ocigledno smo ovdje puno brzi kad ga treba pljuvati radi nekih stvari koje smo culi posto je netko nesto rekao/kazao, kao sad slucaj sa low kickovima protiv Werduma ili eto ovo za Reljica (ja tu pak znam drugu pricu kako je prosao njihov trening - nije pozitivna ali nema veze sa ovom story o heel hooku i batinama u stand upu, ali ok) nego sto to radimo o pozitivnim stvarima, a to jest na primjer da je primio te decke i ponudio im bezplatno jebeno dobre uvjete za ovaj region itd.

Ma jok, kakvi prozvan. Raspravljamo, tako da samo opušteno ;)
Mozda se malo čini pogresan ton taj gore post :D

Ja sam Mirkov veliki fan, vise puta sam pisao pozitivno o njemu i doslovce cijelu karijeru navijao za njega(osim protiv Fedora)...al brate kad nekad nesto seljačko izleti iz njega, pa tesko je to ne komentirati. Zato ispada da ga pljujemo često(mislim ima i onih koji ga samo pljuju) al zapravo samo komentiramo kao i sve ostale.
Usporedbe radi, mislim da nije veceg Khabibovog fana od mene na ovom forumu, al u zadnje ga vrijeme također napadam i bas bi volio da ga Justin nabije., a sve to zbog preseravanja u zadnje vrijeme. Ista stvar i s Fedorom te mnogim drugima.., svi su oni ljudi i treba ih komentirati, a o njima ovisi oce li biti negativno ili pozitivno!
Stipe
2020-10-20T07:56:05Z
Dijelim Bomberovo mišljenje po ovom pitanju.

Ne veli se bezveze, najteže je biti prorok u svom selu. :)20

-Stipe
Svensson
2020-10-20T09:42:28Z
nisam čuo konkretne priče ali već sam jednom spomenuo i opet ću da mi je čovjek koji je radio sa Werdumom pričao kako ovom Mirko i nije ostao u baš najboljem sjećanju, a sad zašto kako to neznam

bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2020-10-20T10:06:34Z
Ne drzi mi vodu da bi Mirko isao namjerno sjebavat nogu.
On je vise za ovakve spacke bio:

https://www.profightstor...la-do-njegove-kuce/14369 

:D
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Reaktivac
2020-10-20T11:25:29Z
Mladenački ego u trenucima frustrirajućeg te edukativnog sparinga, znaju otići u pogrešnom smjeru.
Pa se omakne pokoji udarac u trenucima grapplinga ili hrvanja.
Događa se.
DjomlaKS
2020-10-20T11:28:07Z
Ok, da ne okolišamo vise. Hamush! Ti si pisao o uzasnom tretmanu Werduma u Zagrebu, pa bih te molio da nam sad izneses sve na vidjelo. Dakle, sta je bilo, otkud to znas, i sve ostalo sto zanima ovaj napaceni narod. Hvala!
DjomlaKS
2020-11-19T21:33:22Z
http://www.youtube.com/shorts/RgldUhC33Vk

Ok, prvo sam prsnuo u smijeh kad je Mirko objasnio sta je to "talent"., a pred kraj videa je samo rekao ono sto ja uvijek trubim o njegovoj labilnoj psihi kao jedan od razloga njegovog neuspjeha u UFC-u. Dakle, odmah nakon poraza od Randelmana on zove Japance da mu ODMAH moraju dati borbu, i to bez prigovora! Naravno, borbu dobije za samo 25 dana, i to protiv malog žutog kojeg je tri runde šutao al nije završio.
Eto koliko je bio isfrustriran porazom da si je odmah morao napumpati ego prebijanjem nekog nedorasta. Očito da su mu to bitne stvari bile, i očito da mu je nedostatak istih odigrao ulogu u UFC-u!
Similar Topics
Users browsing this topic