Kolika god borilacka ikona bio, za mene je covjek koji svog sparing partnera prije bjj (ili grappling) turnira ciljano ubija low kickovima-prvotno jako los i zao covjek, pa onda sve ostalo.
nazalost ovo sam cuo vise puta i to od ljudi jako bliskih doticnom treneru...
ne govorim da ovo nije istina, dapace, mislim da se pricalo na inkubatoru, ali isto tako mislim da je mozda malo pretjerano ili da se uvelicava.
pa ispada kao da Mirko zlostavlja svoju ekipu kad mu nesto ne pase, a do sad (osim Mucnjaka) nitko nije pricao tako lose o njemu, pa ni Stosic koji je otisao od njega.
Ishija bi mozda i mogao vozat, ali Ante mi se ne cini kao covjek kojem bi mogao raditi takve stvari bez da ovaj ne ode, isto tako Milinkovic.
tako da, dali oni trpe ponizavanja kao posljednje pi*ke ili se mozda to sve uvelicava?
necu da branim Mirka previse, dosta puta sam se iznervirao radi neki stvari, kao kad je ispao smrad na farewell-borbi od Bonjaskog, ili sa nekim izjavama, ali isto tako mislim da se precesto zaboravlja (iako se svi koriste tom Mirkovom taktikom, legenda je ALI... ) sta je on sve ucinio za MMA i kad uzmes u obzir odakle je i pod kojim je okolnostima postao taj tko jest, a to jest jedna od daleko najpoznatijih mma-figura ikada, onda bi mu se ipak moglo dati malo vise respekta i ne bas skakati na svaka 3 slova koja nam se nisu svidjela kod neke izjave.
On je čovjek jako dobar momak!