Jel se naslućuju protivnici Pokiju i Truščeku? I smijem li se usuditi pitati za ostatak carda :)14?
bit ce zanimljivo do 93 kg.....
mala bara a puno krokodila
Najveće razočaranje mi je nažalost Batinić. Otkad je otišao od Bana karijera otišla u suprotnom smjeru, nažalost. Šteta, ful je talentiran, ali mi je uvijek djelovao kao da mu je MMA hobi i da radi taman onoliko koliko mu je dovoljno. Opet, nije mu ni za zamjeriti, čovjek hoće završiti faks jer zna da realno od MMA nema kruha.
Zanima me s kime će Prachnia sljedećeg spariti. I naravno Tomo koji će vjerojatno na pojas, Rakić... čekamo i Tadijanova da se vrati.
zadnja 3 meča prilično nedorečeno....iako ovaj meč s prachniem su obojica nokan 1 runde iduće 2 statirala u kukuruzu,,,,, batinić je svakom nezgodan i zafrkan al il će krenut u total profi 100 % il nek se zaposli i treči jarunom:))))
odlazak od bana veže se za zadnje 3 lošije predstave al nebi sad ulazio u parapsihološke detalje jer ako je jedna strana nezadovoljna i ode..svaka daljnja priča je besmislena...
istina da ban ima uz stručnost tu crtu i zapovjednika..... no neću ga hvalit da ne postanem trojanski konj reaktivac ulizavač:)))))))))))))))
paaaaaaaaaaaa ja bi ovako: prachnio vs spahović................................ tadijanov vs rakić(ako nije pukao brak s ffc-om).................
a bekavac vs onaj nijemac šta je batinića dobio............................ a najboljeg najveceg i nezaustavljivog sakakaru (koji je naravno precjenjen al interesantan radi imena i tržišta) bi stavio na batura..................................
pa da vidimo kom ce majka crnu vunu presti