rikimartin
2015-09-27T12:27:51Z
Zovko se ipak odlucio vratit u Hrvatsku . S ovako losom promidjbom uopce se ne cudim sto odaziv bude slab . Event je za tri tjedna a nigdje u medijima ni rjeci o tome . Jedino sto znam je da nastupaju Trušcek i Pokrajac . Ima li itko pojma tko se jos bori ?
Sponsor
Becks
2015-09-27T12:38:19Z
prvi glas mi je ovaj tvoj post 😃
pozdrav velikom švedskom somelieru i keyboard ratniku Senadu koji nas sada prati kao gost (denis hanofer)
dr jupidu
2015-09-27T12:40:29Z
pa rekao je zovko da ce jedan event ipak bit u hrvatskoj
rikimartin
2015-09-27T12:53:23Z
Ako ce event biti u Hrvatskoj logicnije mi je da bude u Osijeku . Bio je 2 puta , dvorana je bila puna .
DugoVecCitam
2015-09-27T14:41:13Z
Na FS je iza Linza najavljeno da je iduci u Zagrebu.
DRAGI PRIJATELJI...
cayman
2015-09-27T16:35:30Z
Preseljeno bude u Draženovu dvoranu, pa bi moglo to pristojnije izgledati.
Seded
2015-09-27T16:47:02Z
Jel se naslućuju protivnici Pokiju i Truščeku? I smijem li se usuditi pitati za ostatak carda :)14?
"It's not checkmate. The king has one more move."
dr jupidu
2015-09-27T19:02:43Z
Originally Posted by: Seded 

Jel se naslućuju protivnici Pokiju i Truščeku? I smijem li se usuditi pitati za ostatak carda :)14?

bit ce zanimljivo do 93 kg.....

mala bara a puno krokodila

Seded
2015-09-27T19:11:03Z
Originally Posted by: dr jupidu 

Najveće razočaranje mi je nažalost Batinić. Otkad je otišao od Bana karijera otišla u suprotnom smjeru, nažalost. Šteta, ful je talentiran, ali mi je uvijek djelovao kao da mu je MMA hobi i da radi taman onoliko koliko mu je dovoljno. Opet, nije mu ni za zamjeriti, čovjek hoće završiti faks jer zna da realno od MMA nema kruha.

Zanima me s kime će Prachnia sljedećeg spariti. I naravno Tomo koji će vjerojatno na pojas, Rakić... čekamo i Tadijanova da se vrati.
"It's not checkmate. The king has one more move."
cayman
2015-09-27T19:15:00Z
Petje brani pojas protiv Movsisyana
dr jupidu
2015-09-27T19:32:50Z

Originally Posted by: dr jupidu 

Najveće razočaranje mi je nažalost Batinić. Otkad je otišao od Bana karijera otišla u suprotnom smjeru, nažalost. Šteta, ful je talentiran, ali mi je uvijek djelovao kao da mu je MMA hobi i da radi taman onoliko koliko mu je dovoljno. Opet, nije mu ni za zamjeriti, čovjek hoće završiti faks jer zna da realno od MMA nema kruha.

Zanima me s kime će Prachnia sljedećeg spariti. I naravno Tomo koji će vjerojatno na pojas, Rakić... čekamo i Tadijanova da se vrati.

zadnja 3 meča prilično nedorečeno....iako ovaj meč s prachniem su obojica nokan 1 runde iduće 2 statirala u kukuruzu,,,,, batinić je svakom nezgodan i zafrkan al il će krenut u total profi 100 % il nek se zaposli i treči jarunom:))))

odlazak od bana veže se za zadnje 3 lošije predstave al nebi sad ulazio u parapsihološke detalje jer ako je jedna strana nezadovoljna i ode..svaka daljnja priča je besmislena...

istina da ban ima uz stručnost tu crtu i zapovjednika..... no neću ga hvalit da ne postanem trojanski konj reaktivac ulizavač:)))))))))))))))

paaaaaaaaaaaa ja bi ovako: prachnio vs spahović................................ tadijanov vs rakić(ako nije pukao brak s ffc-om).................

a bekavac vs onaj nijemac šta je batinića dobio............................ a najboljeg najveceg i nezaustavljivog sakakaru (koji je naravno precjenjen al interesantan radi imena i tržišta) bi stavio na batura..................................

pa da vidimo kom ce majka crnu vunu presti

dr jupidu
2015-09-27T19:51:55Z
Originally Posted by: kicker 

Većina MMA karte je poznata

kicker
2015-09-27T20:02:27Z
Trušček vs Halmi (titula)
Truhan vs Zulic
Blažičević vs Borics
Pokrajac vs ?? Već trojica odbila
Drobac vs Soldic
Pejic vs (Banovic)?
dr jupidu
2015-09-27T20:06:13Z
Originally Posted by: kicker 

Trušček vs Halmi (titula)
Truhan vs Zulic
Blažičević vs Borics
Pokrajac vs ?? Već trojica odbila
Drobac vs Soldic
Pejic vs (Banovic)?

bit ce papreno.......

drobac vs roberto soldić...kakav meč

trušček će se pobit s halmijem

blažićević se vraća

truhan isto

željni prave borbe

pa pejić

pa pokrajac

jako fine poslastice.... bar za mene

hvala

rikimartin
2015-09-27T23:14:19Z
Bilo bi dobro vidjeti Tadijanova u FFC ringu opet .
dr jupidu
2015-09-28T05:51:47Z
Originally Posted by: rikimartin 

Bilo bi dobro vidjeti Tadijanova u FFC ringu opet .

pa da.... on je savladao prachnia a praktički je i neporažen..samo poraz na bodove

air23
2015-09-29T10:29:21Z
Je li zna netko...nacuo sam da je odgodjen Zg.? Ali ce biti u jednom drugom HR gradu.
fist
  • fist
  • Advanced Member
2015-09-29T11:15:16Z
Zanimljiva marketinška strategija FFC-a. Na najjačem regionalnom MMA forumu tu i tamo netko nešto natukne da je nešto načuo o lokaciji i borcima koji nastupaju i to 20-ak dana od navodnog eventa.

A onda će Zovko kukati kako mu je slaba posjećenost i kako nema smisla raditi evente.

Ovo je za napraviti case study o lošem primjeru marketinga
dr jupidu
2015-09-29T12:17:53Z
Originally Posted by: fist 

Zanimljiva marketinška strategija FFC-a. Na najjačem regionalnom MMA forumu tu i tamo netko nešto natukne da je nešto načuo o lokaciji i borcima koji nastupaju i to 20-ak dana od navodnog eventa.

A onda će Zovko kukati kako mu je slaba posjećenost i kako nema smisla raditi evente.

Ovo je za napraviti case study o lošem primjeru marketinga

pa u kontaktu sam osim s ufc-om:))) i s nekim našim mma faktorima i borci se spremaju baš za ffc 20 u hrvatskoj...

a sad marketing

sve je to relativno...... i sve ovisi koliko šta....bumo vidjeli

al kako je sad htv 2 zapeo za borilačke moglo bi se fino ispromovirat

nemislim da je još vrijeme... dapače..više me zanima onih zadnjih 10 dana
Users browsing this topic