Moram jedan post posvetit ovom virtuozu.
Fascinatno da je nakon silnih Brock Lesnara, Last Emperora, Spidera,Jonesa i ostalih p... materini trenutno najveca zvijezda borac iz kategorija koje se gotove i ne prate, komarac kategorija. O tom da se ne prate govori jasno i cinjenica da je jedna(za mene i vjerujem mnoge druge) megaiscekivana borba Aldo-Edgar prosla gotovo neopazena. Kao i najbolja borba ikad u toj kategoriji Aldo-Mendez 2.
Da stvar bude zanimljivija Conor nije razvikani kecar kraljevske(najgledanije) kategorije pa da se gledanost sama lijepi za nj, niti je ultra dominanti prvak iza kojeg stoji ponajveca drzava na svijetu kao GSP. Ne nije, on je samo borac koji zna znanje i koji svojim dugim jezikom doseze visine koje nikako nebi mogao doesgnut iz te kategorije unatoc vrhunskom talentu.
Prije sam pisao da je dobro sto pobjedjuje ali zna se koliko sam navijao da ga Chad razbije. No u onom trrenutku kad su stali u kavez i kad ga je Buffer najavljivao u onoj nevidjenoj euforiji(za UFC) nekako su me prosli trnci i u meni se probudio mali dio koji je navijao za Conora. Nakon pobjede jos vise, i svakom njegovom pojavom sve vise i vise. Tako da sam sada njegovo poprilicno velik fan.
Evo i jucer. Od silnih boraca on im svima ukrade show i isprca toliko da mu ne mogu odgovrit. Aldo je vec duze vrijeme ispizdio, jucer mu ni RDA ne moze odgovorit, a Mendeza mi je cak bilo zao kako mu ovaj jebe znanje.
Kako se onda ne diviti tom covjeku koji radi stvarno vrhusnki posao, i skinuti mu kapu do poda. A tek je poceo!
btw, par zanimljivosti:
-zanimljivo kako uvijek nosi naocale kad baljezga, Opcepoznato je da to daje puno jacu sigurnost prilikom price.
-mislim da bi si mogao stvoriti veliki pritisak svime ovime, jer prije pocetka borbe s Mendezom sam prvi put vidio nervozu kod njega
-svojom pricom dosta podsjeca na Zmaja Sipova. Ono kad mu se netko ubaci u rijec a on pojaca ton, i sl. :)18