DjomlaKS
  • DjomlaKS
  • Advanced Member Topic Starter
2015-09-05T20:22:14Z
Moram jedan post posvetit ovom virtuozu.

Fascinatno da je nakon silnih Brock Lesnara, Last Emperora, Spidera,Jonesa i ostalih p... materini trenutno najveca zvijezda borac iz kategorija koje se gotove i ne prate, komarac kategorija. O tom da se ne prate govori jasno i cinjenica da je jedna(za mene i vjerujem mnoge druge) megaiscekivana borba Aldo-Edgar prosla gotovo neopazena. Kao i najbolja borba ikad u toj kategoriji Aldo-Mendez 2.
Da stvar bude zanimljivija Conor nije razvikani kecar kraljevske(najgledanije) kategorije pa da se gledanost sama lijepi za nj, niti je ultra dominanti prvak iza kojeg stoji ponajveca drzava na svijetu kao GSP. Ne nije, on je samo borac koji zna znanje i koji svojim dugim jezikom doseze visine koje nikako nebi mogao doesgnut iz te kategorije unatoc vrhunskom talentu.

Prije sam pisao da je dobro sto pobjedjuje ali zna se koliko sam navijao da ga Chad razbije. No u onom trrenutku kad su stali u kavez i kad ga je Buffer najavljivao u onoj nevidjenoj euforiji(za UFC) nekako su me prosli trnci i u meni se probudio mali dio koji je navijao za Conora. Nakon pobjede jos vise, i svakom njegovom pojavom sve vise i vise. Tako da sam sada njegovo poprilicno velik fan.
Evo i jucer. Od silnih boraca on im svima ukrade show i isprca toliko da mu ne mogu odgovrit. Aldo je vec duze vrijeme ispizdio, jucer mu ni RDA ne moze odgovorit, a Mendeza mi je cak bilo zao kako mu ovaj jebe znanje.
Kako se onda ne diviti tom covjeku koji radi stvarno vrhusnki posao, i skinuti mu kapu do poda. A tek je poceo!

btw, par zanimljivosti:
-zanimljivo kako uvijek nosi naocale kad baljezga, Opcepoznato je da to daje puno jacu sigurnost prilikom price.
-mislim da bi si mogao stvoriti veliki pritisak svime ovime, jer prije pocetka borbe s Mendezom sam prvi put vidio nervozu kod njega
-svojom pricom dosta podsjeca na Zmaja Sipova. Ono kad mu se netko ubaci u rijec a on pojaca ton, i sl. :)18

Sponsor
erik209
2015-09-05T20:46:12Z
Meni bas suprotno bia mi je drag u početku pogotovo prije UFC-a kad je rastura u Cage Warriorsima , sad mi ide malo na k.... ali je barem uvik interesantan i odličan borac .
DugoVecCitam
2015-09-05T21:20:52Z
I mene cudi moram priznati kako white trash iz Irske moze biti tako rjecit.
DRAGI PRIJATELJI...
fanatic
2015-09-06T08:12:49Z
Hahaha meni je on stvarno super zanimljiv lik. U početku mi je bio mrzak (navijao sam za Poiriera) al s vremenom mi je postao super drag. Vjerojatno zato jer ne volim Alda a ovaj ga je uništio pričom. Neka Conora, show je tu, pare su tu, zabava je tu
"I was in Las Vegas when the Nogueira brothers first touched down in America. There was a bus, this is a true story. There was a bus that pulled up to a red light, and Little Nog tried to feed it a carrot, while Big Nog was petting it. He thought it was a horse"
travarica
2015-09-06T08:56:47Z
najjača mu je bila ona protiv Mendesa: You hit the deck like a little bitch. :)18
kuzma
2015-09-06T11:35:02Z
"You`re stiff as a board,i`ll snap you in half"
"I didn't know France was ever in a fight. ... I heard Italy just declared war on Spain, and France surrendered.",Don Frye
dr jupidu
2015-09-06T15:04:16Z
po bazama i forama mi je sonnen no 1

conor je isto dobar al kažem sonnen je dosta načitaniji i fore su mu intelektualnije

conor je odličan isto... to je to

isto tako conor ima i vremena i mogućnost postat vrhunski mma bjj igrač i tu vidim mjesto za njegov napredak
Becks
2015-09-06T18:20:59Z
Uf da, trash talka brazilce koji jedva razumiju kaj prica, onaj mendes je klasicni tupavi amer, jedino ga je cerrone spustio na zemlj
pozdrav velikom švedskom somelieru i keyboard ratniku Senadu koji nas sada prati kao gost (denis hanofer)
kanye
2015-09-06T19:14:39Z
Tomislav Muay Thai
2015-09-06T19:30:25Z
Odlični borci ,ali ego veličine Antartike .Problem je samo što ima previše takvih ,ne samo u mma ,nego u sportu općenito .Npr. u Pride-u je bilo znatno manje toga ,bilo je ipak dozu više poštovanja i empatije prema protivniku ,a kad uđu u ring ,što bude bude,ali barem neka doza bontona mora biti .To su sportovi sport u kojima postoji legalno pravo ubiti čovjeka .Pogledajmo samo manje priredbe gdje je jedan borac 110 kg mišića '' ,a drugi totalno van forme ,doveden neznam ni ja otkud i zašto ,valjda da zaradi 100 eura .Tu može biti smrtnih slučajeva ,srećom nije bilo dosada .Ali u Muay Thai i Box-u je bilo mnogo smrtnih slučajeva .
Becks
2015-09-06T20:02:22Z
Super mi je kako se konor unese u facu i cim ga aldo odgurne glavom ovaj ode 3 koraka unatrag a kao spreman je za soru...
pozdrav velikom švedskom somelieru i keyboard ratniku Senadu koji nas sada prati kao gost (denis hanofer)
kanye
2015-09-06T20:18:56Z
Originally Posted by: Becks 

Super mi je kako se konor unese u facu i cim ga aldo odgurne glavom ovaj ode 3 koraka unatrag a kao spreman je za soru...

U stilu: Držite me da ga ne ubijem.
FeEm
  • FeEm
  • Advanced Member
2015-09-07T01:10:01Z
Jedino to njegovo zalecanje van kaveza je bezveze i providno FAKE.Toliko govori o parama da bas iz tog razloga ne bi ni udario van kaveza.Dok JJ je dokazao da ide do kraja i zato mu svaka cast :)1
desno
2015-09-07T05:52:25Z

Da dobro si promjetio.Conor je malo fake al zabavan a Aldo pravi huligan
dr jupidu
2015-09-07T13:22:18Z
Originally Posted by: desno 

Da dobro si promjetio.Conor je malo fake al zabavan a Aldo pravi huligan

aldova supruga vec pripremila crvene gačice i gleda kataloge robe ........

zato sviu koji se bore protiv fedora prije svega mu mogu zahvalit na $$$.......

jasno postoji jasna granica a to je ako conor nekog baš fizički nezgodno gurne il takne...... za sada je nije prešao il bar ne dok je sam s nekimk u prostoriji

to je mma...showbiznis i borba.... sve to treba dobro odvagnit mjeru i nije svak za sve

npr machida mi je vecui fake od svih...... ok karate kid meditacije itd itd....... al ako baš želi bit zen master mogao je odavno držat karate school meditirat

al ne...draže mu je isto spremat $$$ subotom uvečer okružen pijanim budalama u gledalištu

šta bi rekao chael sonnen...:))

DjomlaKS
  • DjomlaKS
2015-09-07T14:59:43Z
quote=kanye;299236]

U stilu: Držite me da ga ne ubijem.

Hahahahaha :)20 :)36

Meni bas pade na pamet lendarni Ilir protiv Mousasia kad ga je zvao na soru i koracao unazad.

Meni je Conor kralj sa svime ovime i bas zna isprovocirat Alda koji je dosta sirov i popusi fore. Jedino ga je neki dan Ceronne fino spustio a ostali nitko nista.
Ono mi je s RDA bilo jako kad ga je provocirao "uspjeli smo", "bogati smo" :)20. Podsjeti na Rocky i Adrian
DugoVecCitam
2015-09-07T15:04:59Z
Kad mu Aldo suti onda se komentira da se prepo, a kad reagira onda mu je Connor usao u glavu...
DRAGI PRIJATELJI...
dr jupidu
2015-09-07T15:35:48Z
Originally Posted by: DugoVecCitam 

Kad mu Aldo suti onda se komentira da se prepo, a kad reagira onda mu je Connor usao u glavu...

pa postoji situacija držte me da ga nerazbijem

sjecam se jednog lika u disku..........................................lik me jednostavno gurnuo iz čista mira .................a poznato je da ja znam vrlo dobro od kog sam jači i ovog bi razbio

no baš sam se okrenuo i otišao da ga nerazbijem..živa istina....:))

jasno ....protiv večih i jačih se ne tučem nikad.....baš čudno#-o

gosuasus
2015-09-07T16:32:45Z
Conor u nekim izjavama zna nasmijati, ali ima stvari su mu totalno fulane, recimo presirov je da isfura kako treba ovaj stil džentlmena; naočale, odijela, satovi jer do nedavno živio je od socijalne pomoći a vidi se to i po njegovom držanju, hodu, govoru tijela i sl.

Ima jako čestu potrebu ponavljati se i cijeloj diviziji govoriti da su pičke, kuje, patuljci (velikog li uspjeha; najveći sam i tučem se manjima od sebe) itd., stvari koje puše klinci koji su nedavno otkrili MMA

Aldo je više autentičan sa tom favela karizmom koja mu je skroz u skladu s imidžom (scarface) što se vidi na sučeljavanjima, ophođenju na pressicama itd.

Oni koji su pratili Alda ranije u karijeri znaju koliko je hladan kad je u meču i da ga ništa ne može raspizdit (mentalitet prvaka)

Cowboy je najveći motherfucker tamo, zrelije izgleda u svojim izjavama i opušteniji je, skroz zanimljiv kao pojava +inteligentan i zato mu Conor ne može ništa 
DjomlaKS
  • DjomlaKS
2015-09-07T17:22:56Z
Originally Posted by: DugoVecCitam 

Aldo ga se ni u jednom trenutku nije prepao al istina je da nije dorastao Cooru u ovim igricama.

Ova situacija me pdsjeca na mene i jednog klinca koji me maltretirao u osnovnoj. On je poput Conora bio veci i smipatcnij pa me nonstop prcao a jedini nacin kojim sam mu mogao uzvratit je bila tuca, jer se pricom.nisam.mogao nositi s njim.X puta bi bilo ovakvih situacija gdje bi me ispizdio pa ja krenem na nj al ga ne mogu dohvatit zbog raznoraznih Dana izmedju nas.
Naravno do konacnog obracuna kad sam mu jednom prilkom razbio nos i rasplakao ga pred cijelim razredom :)35
Similar Topics
Users browsing this topic