mislim da će fjodor zbog neke romantike, a i one stare izreke "prije je sve bilo bolje" koju je svaki od nas već hrpu puta upotrijebilo a koliko ćemo još puta
upotrijebit ajme, uvijek nekako ostat broj 1 kod ljudi koji so onako pratili mma, dok bi kod znalaca mogao bit i ostat broj jedan zbog totalno drugog razloga
nezahvalno je ovo pitanje, najveći hw ikad, onda je ovaj sport još bio u povojima i puuno lakše je bilo fjodoru dominirat u ono vrijeme, pa čak i 10 godina
nego danas, ne 10 godina nego 3.
da bi stipe ili netko kao stipe uspio ikad srušit velikog fjodora morat će prijeć puno trnovitiji put od fjodora i ako to i uspiju uvik će bit ono ali
dan danas ostat šampion u hw duže vrijeme je jako teško, nema odmora, svaka borba je na nož i svaki borac koji je doša do borbe za prvaka ima šta za ponudit.
u ono vrijeme je tio bilo puuno drugačije.
imao si par dobrih boraca, sa rupama u igri ali dobri.
imao si kante koje su svako malo dobivali ovi dobri borci kao duševnu hranu ili kao šta su trkaći konji dobivali u treningu konja
koji je služio samo za to da gubi od drugih konja i time mu nabijali samopouzdanje.
i imao si fjodora koji je u ono vrijeme bio vjerojatno jedini borac za kojega se moglo reć da je mixed martial artist.
ne želim ništa uzimat od feđe, opet kažem nezahvalno je uspoređivat druga vremena, ali da se on bori sad u ufc-u a da je u svom primeu ja garantiram da bi teško doša do
titleshota a kamoli prvak ili čak dominantan prvak što stipe kako god okreneš jeste, čovik ima jebene pobjede nad jebenim protivnicima bez stanke.
sad se tu postavlja pitanje, čije pobjede vrijede više i odgovor je čist i jasan, stipine, bez iti malo razmišljanja, definitivno i to by far ne za malo
a odgovor na pitanje najveći svih vremena je ipak fjodor.
kako to sad?
odgovor na to je isti kao i odgovor za naj hw boxa svih vremena, tamo je bio cassiuss clay a ovde je fjodor.
oba su bila daleko ispred svog vremena u sportu kojim su se bavili i zato ćemo njih vjerojatno uvik spominjat kao najveće svih vremena
iako stipe ako obrani pojas još dva tri puta ima jako dobre argumente za spominjanje u istoj rečenici sa fjodorom
my few cents i moj ksianovski post za ovu godinu, potrošia san tri olovke dok sam napisa ovo sve
in your face borise
Edited by user
2018-01-24T03:37:49Z
|
Reason: Not specified
When you walk around pretending to be crazy, eventually you are going to walk into someone who is pretending to be sane.