Poll Question : Najveći teškaš svih vremena je:

Total: 29

Borisstandup
2015-06-16T10:39:38Z
Tko je po vama najbolji HW borac svih vremena?
Sto mislite o prijasnjoj a sto o sadasnjoj konkurenciji?
Sponsor
Đolo
2015-06-16T10:44:41Z
Nije ni natjecanje,Fedor.
Borisstandup
2015-06-16T10:48:39Z
S obziorm na tijek dogadaja se slazem. Cain je jednostavno premalo puta titulu obranio, borio se prerijetko. Fedor je s druge strane sve redom iz svojeg doba dobivao.
Hvala kolegi na ideji za poll.
bero
  • bero
  • Advanced Member
2015-06-16T11:07:19Z
Po dominaciji apsolutno Fedor.

Ali to su bila druga vremena, treba istaknut da je danas puno teže bit HW prvak. U Prideu si imao 3-4 vrhunska borca na vrhu i hrpu japanskih i ostalih kanturina na kojima su se iživljavali. Tamo je puno lakše bilo pumpat score nego što je danas u UFC-u gdje je ipak širi roster.
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Begbie
2015-06-16T11:31:16Z
Originally Posted by: bero 

Ali to su bila druga vremena, treba istaknut da je danas puno teže bit HW prvak. U Prideu si imao 3-4 vrhunska borca na vrhu i hrpu japanskih i ostalih kanturina na kojima su se iživljavali. Tamo je puno lakše bilo pumpat score nego što je danas u UFC-u gdje je ipak širi roster.

apsolutno se slazem. fedor je bio nevjerojatan borac,al kao sto sam napisao u drugoj temi mislim da u danasnjoj konkurenciji u ufc-u njegov skor nebi bio tolko impresivan.
Chiodo
2015-06-16T11:37:48Z
Originally Posted by: Begbie 

Originally Posted by: bero 

apsolutno se slazem. fedor je bio nevjerojatan borac,al kao sto sam napisao u drugoj temi mislim da u danasnjoj konkurenciji u ufc-u njegov skor nebi bio tolko impresivan.

I ja tako mislim
DjomlaKS
2015-06-16T11:47:52Z
Trenutno cekam bus iz Njemacke i nemam vremena postat.
Al zato sutra kad stignem kuci ocekujte profi analizu HW mma svijeta, usporedbe konkurencije danas i prije,najboljeg teskasa ikad i ostale nepodopstine vaseg HW gurua :)4 :)18
Joeseph Jones
2015-06-16T11:48:15Z
Glasao pod " ne mogu se odluciti".
Sva trojica su mi onako draga i kao borci i kao ljudi.
Gledajuci s vise strana, Fedor je imao nekak najduzi win streak od ove trojice, Mino je
najvise ratova prosao, ali mi je Velasquez koji ima najmanje borbi od njih nekako najagresivniji
i obozavam ga gledati. Mislim da je imao samo 1 ili 2 borbe na odluku u
Ufc karijeri do sada.
Razliciti su i to ih cini i posebnima
Montana Joe
2015-06-16T11:50:55Z
Ne mogu se odlučiti jer realno Fedor je postigao najdominantniju karijeru ali u puno slabijoj konkurenciji i još više borio se sa puno manje kvalitetnih boraca nego što je to danas u Ufc gdje imaš svaki čas jaku borbu !
Cainove su mi pobjede nad konkurencijom najdominantnije što sam vidio u toj kategoriji.

Minotaur je poseban borac i traje 100 godina, lik je genijalac.

Werdum je najveće čudo u teškoj i nanizao velika imena.
Tu su Randy Couture pa Frank Mir,Andre Arlovski, Cro Cop, JDS,,Barnett sa sjajnim karijerama onda Mark Coleman kralj gnp ili Severn.
The Last Emperor
2015-06-16T11:51:37Z
1. Fedor
2-3. Minotaur, Cain
4-5. Werdum, JDS
6-10. Mir, Cro-Cop, Sylvia, Barnett, Couture
11-15. Arlovski, Overeem, Coleman, Kharitonov, Cormier
Borisstandup
2015-06-16T12:00:20Z
Originally Posted by: The Last Emperor 

1. Fedor
2-3. Minotaur, Cain
4-5. Werdum, JDS

Zanimljivo poslozeno i ako bi ja zamijenio Arlovskog i Sylviu u tim grupama s obzirom na povratak Arlovskog u elitu kada su ga otpisali.Cormier mi je prekratko tu bio ali ajde ima GP Sf pa ok no dodao bi Dan Severna u tu zadnju grupu a cak i Hunt nije daleko da tu bude. Score mu nije bajan no ocarava na neki nacin.
Mir bi mozda mogao i ispred Santosa i Werduma s obzirom na dugotrajnost no to je ionako manje bitno.Spada u tu grupu!
DugoVecCitam
2015-06-16T12:06:30Z
1. Fedor 2. Werdum 3. Mino 4. Cain 5. Mirko/Jds
Zasad.
DRAGI PRIJATELJI...
m&m
  • m&m
  • Advanced Member
2015-06-16T12:10:46Z
Ili je P4P ili samo HW, nema smisla oboje?

Fedor. Ali Werdum ima pobjede nad svima navedenima.
dako
  • dako
  • Advanced Member
2015-06-16T12:11:18Z
1.Fedor Emelianenko
2.Cain Velasquez
3.Minotaur Nogueira
4.Frank Mir
5.Fabrizio Werdum
6.Randy Couture
7.Andrei Arlovski
8.Josh Barnett
9.Junior Dos Santos
10.Mirko Filipovic
11.Mark Coleman
12.Tim Sylvia
Chiodo
2015-06-16T12:14:19Z
Originally Posted by: m&m 

Ili je P4P ili samo HW, nema smisla oboje?

Fedor. Ali Werdum ima pobjede nad svima navedenima.

Svaka kategorija ima svoj p4p tako da ima smisla.Pogledaj na fightmatrix.
The Last Emperor
2015-06-16T12:19:37Z
Originally Posted by: Borisstandup 

Originally Posted by: The Last Emperor 

1. Fedor
2-3. Minotaur, Cain
4-5. Werdum, JDS

Zanimljivo poslozeno i ako bi ja zamijenio Arlovskog i Sylviu u tim grupama s obzirom na povratak Arlovskog u elitu kada su ga otpisali.Cormier mi je prekratko tu bio ali ajde ima GP Sf pa ok no dodao bi Dan Severna u tu zadnju grupu a cak i Hunt nije daleko da tu bude. Score mu nije bajan no ocarava na neki nacin.
Mir bi mozda mogao i ispred Santosa i Werduma s obzirom na dugotrajnost no to je ionako manje bitno.Spada u tu grupu!

Mozda bih trebao izbaciti Kharitonova koji malo bode oči i ubaciti npr. Severna, nisam ga se sjetio.

faith
2015-06-16T13:04:28Z
MMA fanovi su najarogantniji fanovi bez konkurencije. Nijedan sport nema tako arogantne fanove poput MMA. Pitat cu vas za 10 god di bi svrstali Cain-a ili JDS-a. Da si prije 5 dana napisao da Cain ima los stand-up ili da bi ga Fedor pobijedio svi bi te proglasili ludim, a eto vec se na Sherdogu raspravlja kako je Cormier bolji od Caina i kako Cain ima losu tehniku te da nije nista specijalno. Da kojim slucajem Cain izgubi i sljedecu borbu vise ga se ne bi spominjalo ni u top 10. Ici svrstavat Caina i JDS-a ispred Mirka je glupost. Vidjet cemo njih za 5 godina kad izadu iz prime-a kako ce se borit ili kako ce izgledat sa 40 god. Ovakve rasprave jednostavno nemaju smisla i nema logike usporedivat borce koji su u prime-u sa borcima koji su na kraju karijere ili vec umirovljeni.
Losh
  • Losh
  • Advanced Member
2015-06-16T13:07:36Z
Da su sve kategorije pa da diskutujemo, ovako Fedor bez konkurencije.
desno
2015-06-16T13:12:53Z
Glupost je pisati da ove rasprave su ovo ili ono kada oduvijek postoje pa i najbolji mma portali imaju svoje liste.
Cain ili Junior su imali pojas u najvećoj organizaciji kada ja ona najbolja od najboljih i zato su pri vrhu. Ne treba biti sentimentalan nego realan.
thelovacluka
2015-06-16T13:13:24Z
Današnja razina treninga proizvodi današnju kvalitetu boraca, a pred 10-15 godina je tadašnja razina treninga proizvodila borce onakve kvalitete kakve su onda bili.

To je samo dokaz koliko ispred vremena su bili fedor i par njih.

fedor se borio i s kantama, a borio se i s najboljima. tako da, to je glavno. Mirko se 2004, mislim, borio 8 puta.

Fedor je imao ravnotežu ko ruske balerine, kretao se jako mekano, a kad je trebalo, sva silina je izašla iz tih njegovih 105 kg. drugo, bio je jako inteligentan u borbama, treće, borio se potpuno smireno, imao je kontrolu nad cijelim tijelom i psihom, četvrto, borio se jebeno srčano. i naravno, što se tiče tehnike, bio je majstor u iskorištavanju onoga što mu je trebalo, iz bilo kojeg aspekta/pojedinačnog sporta, izvrsno je to kombinirao. što se pokazalo kao ključna stvar i kod GSPa npr.

mislim da uz takve sposobnosti, u koje god razdoblje MMAa da ga staviš da trenira, bio bi najbolji borac, pokosio bi sve u HW i LHW.
Za popust na IHERB.COM upišite code: WZK091
Users browsing this topic