Borisstandup
2015-03-31T10:02:14Z
http://i.ytimg.com/vi/4yQofIPrHeQ/hqdefault.jpg

https://pbs.twimg.com/media/B8oYcTfCUAA6P3Y.jpg

July 11, 2015 | MGM Grand Garden Arena | Las Vegas, Nevada

najavljene borbe:

Jose Aldo (c) vs. McGregor - for UFC featherweight championship
Robbie Lawler (c) vs. Rory MacDonald - for UFC welterweight championship
Dennis Bermudez vs. Jeremy Stephens
John Hathaway vs. Gunnar Nelson
Brandon Thatch vs. John Howard
Sponsor
Borisstandup
2015-03-31T10:07:03Z
http://i.imgur.com/uMrTT18.jpg

The Last Emperor
2015-03-31T11:20:08Z
Imam osjećaj da je Conor debelo ušao u glavu Aldu i da bi ga to moglo stajati gubitka titule. A i UFC tu ima veliku ulogu, uglavnom je sve posvećeno McGregoru i stječe se dojam kao da je on prvak, a ne Aldo što ovoga vjerovatno jako smeta. Cijeli taj psiho segment promocije borbe jako šteti Aldu i bit će mu nevjerovatno teško zadržati čistu glavu za ovu borbu.
DoKoske
2015-03-31T11:25:42Z
Kakav terorist 😃
wash your feminine side clean off
Borisstandup
2015-03-31T11:59:51Z
Originally Posted by: The Last Emperor 

Imam osjećaj da je Conor debelo ušao u glavu Aldu i da bi ga to moglo stajati gubitka titule. A i UFC tu ima veliku ulogu, uglavnom je sve posvećeno McGregoru i stječe se dojam kao da je on prvak, a ne Aldo što ovoga vjerovatno jako smeta. Cijeli taj psiho segment promocije borbe jako šteti Aldu i bit će mu nevjerovatno teško zadržati čistu glavu za ovu borbu.

Ufc bi dao sve na ovom svijetu da Conor pobijedi. To mislim da nije upitno da se vidi iz svega prilozenog.
WARcain
2015-03-31T14:55:09Z
od borbe sa brandaom kad sam prvi put gledao mcgregora lik mi je bio zanimljiv i onak simpa cool guy ali sad covjek pocinje lagano smarat s tim glupim trash talkom i ponasanjem, de relx covjece pretjerujes s tim tvojim glupostima, i da reci svojim scenaristima da polako pocinjes ljudima ic na zivce, thx.

dali je usao u glavu aldu i te gluposti to nezna nitko, dali ce imat bilo kakav utjecaj na samu borbu ostaje za vidjet ja osobno ne vjerujem i mislim da cemo vidjet najbolje od obojice i da ce ga aldo nokautirati.
bero
  • bero
  • Advanced Member
2015-03-31T16:39:08Z
bit će veselo danas, u 19.00 h počinje
http://www.profightstore...sicu-u-irskoj/19445.aspx 
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
travarica
2015-03-31T17:39:26Z
Originally Posted by: bero 

bit će veselo danas, u 19.00 h počinje
http://www.profightstore...sicu-u-irskoj/19445.aspx 

luuuuuuuuuudnica

Connor uzeo Aldu pojas :)20

Irci poludili
karl anal
2015-03-31T17:41:46Z
dana pumpa i svršava, a tako ću uživat kad ga aldo razbije

koje seljačine ovi irci bože sačuvaj, stavit će im aldo svima svoju brazilsku kitu u irska usta

gluposti, umjesto postavljanja pitanja oni gade šampiona, kako jadno, kakva nacija jebote, gori su i od brazilaca
When you walk around pretending to be crazy, eventually you are going to walk into someone who is pretending to be sane.
karl anal
2015-03-31T17:49:11Z
upravo ugašeno jer nije vrijedno gledanja
When you walk around pretending to be crazy, eventually you are going to walk into someone who is pretending to be sane.
thelovacluka
2015-03-31T17:49:56Z
o majku ti jebem koje pizdarije.
e, ako Connor popuši,,,,koji hladni tuš bude
Za popust na IHERB.COM upišite code: WZK091
karl anal
2015-03-31T17:54:18Z
Originally Posted by: thelovacluka 

o majku ti jebem koje pizdarije.
e, ako Connor popuši,,,,koji hladni tuš bude

nije ako nego kad, mislim da će conor izgorit do borbe, pun je sebe, nemože mirno sidit na stolici

aldo će ga hladno disasemblat
travarica
2015-03-31T18:02:14Z
gledatelji alda vrijeđaju, nazivaju ga pičkicom itd. a UFC ne reagira :)20

slično je bilo i u New Yorku
karl anal
2015-03-31T18:07:28Z
Originally Posted by: travarica 

gledatelji alda vrijeđaju, nazivajo ga pičkicom itd. a UFC ne reagira :)20

slično je bilo i u New Yorku

jebeš mi mater dana ka malnar na sat vrijeđenja u nightmare stageu, žalosnu sliku ostavlja ufc u ovom cilom cirkusu
thelovacluka
2015-03-31T18:16:18Z
mislim da sve ima granice, ovo je prešlo svaku..

gotovo svi koji su uzeli mikrofon su govorili da je aldo kuja, pička, pitali connora kako aldova pičkica miriše.

da je aldo ootišao, niko mu ne bi smio ništa zamjeriti.

i da, connor je extremno ušao u ovaj hype i moguće da će ga to i sjebati. tak se bar i nadam,
Za popust na IHERB.COM upišite code: WZK091
19_Pitbull_86
2015-03-31T18:27:35Z
na sto je ufc spao pa to je strasno....
WARcain
2015-03-31T18:30:19Z
freakshow zesci, sta se sve radi da se proda koji ppv vise.

ono vrijedjanje fanova je katastrofa, da sam aldo jebao bi im majku svima i otisao.
bero
  • bero
  • Advanced Member
2015-03-31T18:35:05Z
Show sells.
Jbg, ja kojeg boli ona stvar za te komarac kategorije i koji općenito zadnjih godina možda pogledam 4-5 mečeva GODIŠNJE, nakon svega ovog jedva čekam ovaj fight. :)20
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
fanatic
2015-03-31T19:00:01Z
koliko god se Irci ponašali kao seljačine a Conor bio kreten, onaj tren kad je ukrao pojas a rulja pala u trans je nešto najbolje što je UFC vidio zadnjih par godina
"I was in Las Vegas when the Nogueira brothers first touched down in America. There was a bus, this is a true story. There was a bus that pulled up to a red light, and Little Nog tried to feed it a carrot, while Big Nog was petting it. He thought it was a horse"
Users browsing this topic