dr jupidu
2014-12-01T21:48:54Z
i šta sad...na kog ce sad rakas?

slobodan u polufinalu ili:)

ovaj loshov zemljak je samoubica:)20
Losh
  • Losh
  • Advanced Member
2014-12-01T22:07:23Z
Ma po meni, malo više su se digli ovi Pešićevi vojnici :)20
Ok sve ali čekajte ljudi mečeve pa onda pričajte :)20
Reaktivac
2014-12-01T23:32:52Z
Originally Posted by: dr jupidu 

i šta sad...na kog ce sad rakas?

slobodan u polufinalu ili:)

ovaj loshov zemljak je samoubica:)20

Najvjerojatnije Burhan Ameti.

Rezerve: Šarić, Rašić i Kolarić.

Reaktivac
2014-12-20T23:17:00Z
Da ne otvaram novu temu...

Borise; nisam trolao, vec sam raspravljao s Diablom i Becksom pa si se i ti ubacio.

Ako nisi primjetio, izmedju nas nije bilo bas nikakvih uvreda. Neznam zasto spominjes "namjerno izazivanje sukoba" ? Cemu to ?

Niti sam trolao, a ako jesam, onda su trolali svi oni ucesnici mini rasprave o Predragu Rakasu.

Uglavnom, nema smisla da covjeka provlacimo po forumu na kojem ne sudjeluje.

Puno vas sve pozdravlja, a i ja s njim.

U pravu ste. :)36 :)20

Borisstandup
2014-12-20T23:19:54Z
Eto rijesen problem. Imamo temu o njemu i slobodno ovdje raspravljaj.

Ja sam ti samo sugerirao/dobronamjerno/ kako si ti i becksu da prihvatis da ne mozemo svi misliti isto o svima i nemamo svi isti dojam o svakome.

Hvala ti na pozdravu i i pozz Acu svakako,i kod mene ima puno navijaca Partizana Grobara, strasni fanovi i vjerujem da je i on pravi fan..
desno
2014-12-20T23:26:28Z
Rakas je srbin,vidim da mu otac na fejsu slavi njihove ?
Becks
2014-12-20T23:28:38Z
da, ali kakve to veze ima s ičime?
pozdrav velikom švedskom somelieru i keyboard ratniku Senadu koji nas sada prati kao gost (denis hanofer)
Reaktivac
2014-12-20T23:30:02Z
desno
2014-12-20T23:30:51Z
Besmisleno me to pitaš.Nisam znao do danas taj podatak.Samo me izmenadio podatak i nema potrebe za pjenom oko pitanja.
Borisstandup
2014-12-20T23:32:54Z
Originally Posted by: Reaktivac 

Originally Posted by: Becks 

Ocito nekome smeta sto je covjek srbin. Iako je vise od covjeka.

Nisam primjetio da nekome smeta. Citam i ne vidim nigdje tako nesto na ovom forumu.Nema smisla takve stvari podmetati ljudima.

Nista cudno jer u tom kraju odakle je on, ima puno njihovih nogometnih klubova i svega.
desno
2014-12-20T23:33:35Z

Originally Posted by: Becks 

Ocito nekome smeta sto je covjek srbin. Iako je vise od covjeka.

:)8 jako nisko ti je ovo
Reaktivac
2014-12-21T00:01:22Z
Originally Posted by: desno 

:)8 jako nisko ti je ovo

Nije bilo nisko, vec logicno, posto si spomenuo kako je Predrag srbin i "da slavi njihove", na sto ti je cak i Becks sugerirao kakve to ima veze s icim ?

Neznam sto si mislio, ali lajkove si skupio pa bice da si u pravu.
desno
2014-12-21T00:07:18Z
Bilo je jako nisko.Postavio sam upitnik upravo da ne bude zabune i do danas nisam znao jer ga ne gotivim toliko.Nije mi bio prije zanimljiv i onda sam vidio da ga spominjete pa sam pogledao profil i to primjetio.
Boli me briga za to ali nisam znao.Uostalom ja na avetima nisam sklon tim stvarima pa me nema smisla prozivati.
Reaktivac
2014-12-21T00:09:51Z

Bilo je jako nisko.Postavio sam upitnik upravo da ne bude zabune i do danas nisam znao jer ga ne gotivim toliko.Nije mi bio prije zanimljiv i onda sam vidio da ga spominjete pa sam pogledao profil i to primjetio.
Boli me briga za to ali nisam znao.Uostalom ja na avetima nisam sklon tim stvarima pa me nema smisla prozivati.

Ako je tako, onda izvini. Nije mi bila namjera da te proglasim za nacionalisticki ispad. Tako sam skontao iz tvoga upisa.
desno
2014-12-21T00:13:41Z

Ako je tako, onda izvini. Nije mi bila namjera da te proglasim za nacionalisticki ispad. Tako sam skontao iz tvoga upisa.

Sve ok :)36
Diablo
2015-01-21T16:46:55Z
Rakas u CCA :)1

ZgemboAdislic
2015-01-21T17:04:46Z
Cuj to?kaj je sa hambiem
Svensson
2015-01-24T23:46:48Z
http://giant.gfycat.com/...ousPiercingGoldfinch.mp4 

early stoppage, kako da ne lol
dr jupidu
2015-01-29T17:27:20Z
meni je sasvim normalna pojava prelasci iz teama u team.....

ništa novo i vec viđeno

borci kojima ide ne mjenjaju a koji zapnu neki meč odluče se na promjenu

show must go on

ionako se u cca borci uopće ne bore......krešo merčep stoji s daljinskim upravljačem i miče ih:))))
Ivan CRO Cop
2015-01-29T18:01:12Z
Originally Posted by: dr jupidu 

meni je sasvim normalna pojava prelasci iz teama u team.....

ništa novo i vec viđeno

borci kojima ide ne mjenjaju a koji zapnu neki meč odluče se na promjenu

show must go on

ionako se u cca borci uopće ne bore......krešo merčep stoji s daljinskim upravljačem i miče ih:))))

Normalno da će u nekom momentu poć u klub za koji mu se čini da je bolje, drukčije nema napretka

nije to državna reprezentacija, MMA je pojedinacni sport, svak mora gledat svoju guzicu
"Pravda bez snage je prazna, a snaga bez pravde je samo nasilje ."