od 12.5, znaci 3 tjedna. Jos 2 cu odradit, onda slijede kokteli na plazi :)20
od suplemenata sam uzima whey protein i multivitamin sta je standard za treniranje, a da me asistira u kidanju sam uzea CLA (4.5 grama dnevno) i ekstrakt zelenog caja, 2 kapsule dnevno, prije treninga. Trenira sam uglavnom 2 puta dnevno, rijetko kad 1. Trening se sastoja od teretane, HIIT-a u obliku sprinteva, sprinteva uz stepenice i kruznih treninga, pocea sam i jiu jitsu trenirat ali sam prije 10 dana ima nerd rage i razbia staklo sakom pa je dzija sad na cekanju dok ruka ne zacijeli.
Ishrana, inace uvik kad bi isa na kidanje bi izbacia kruh kompletno ali ovaj put sam ga samo smanjia, i pokazalo se boljim. Ujutro whey + banana ili neko drugo voce, uru vremena nakon proteinski obrok sa razenim kruhom, krumpirima ili integralnom manistrom, i jos jedan put tako, onda bi bia trening, nakon treninga dupli whey sa 2 banane, nakon toga bi presta uzimat kruh i kao ugljikohidrate bi uzima iskljucivo povrce, osim nakon drugog treninga, koji bi bia kondicijski trening, i onda bi uzea opet dupli whey sa samo jednom bananom. Nakon toga bi presta jest uh uopce, i presa bi na proteina sa mastima. Znaci, ili jaja (pojea bi 4, sa zumanjkom) ili riba, piletina, svinjetina, posni sir i doda bi kapsule ribljeg ulja i uzea bi maslinovog ulja. Ako nebi ima u frizideru nista proteina u obliku hrane onda bi uzea whey sa mastima, proteine se ne smi izostavit.
Izbacia sam alkohol, i ne pijem apsolutno nista osim vode, i nekad zelenog caja.
To je 5 mjerica proteina svaki dan, a nekad i 6, i otprilike 8 obroka dnevno. Ugljikohidrati su smanjeni nego kod moje regularne prehrane, volin jest piletine u fastfoodu a to nisam nikako, a pojaca sam proteine, sa nekih 200 grama sta inace uzimam, sad je 300, i masti su pojacane.
Snaga je malo pala, ali ne virujem da je to zbog ishrane, nego forma jednostavno oscilira, prije definicije mi je cilj bia dignit 150 na bencu, i zamalo sam uspia. Diga sam 145 u vise navrata. Sad mozda mogu 140.
Evo da vidis kako to izgleda
Edited by user
2014-06-03T11:27:11Z
|
Reason: Not specified