Sine, svi imamo slabih točaka.
Nisi rekao ništa revolucionarno, niti otkrio toplu vodu kada su inicirao moju slabost prema hrani. Sto je najbolje; ne jedem puno kako ti misliš, iako imam zderacke faze (posebno po zimi), ali ocito imam pogresne prehrambene navike. Realno je da ispod 100-tke tesko mogu bez konstantne vjezbe, stroge discipline i aktivnosti, tako da ne treba teziti necemu sto je tesko doseci, a jos teze odrzati. Zato recimo mislim da fist grijesi, kada kaze da hoce na 93 kg. On je slicno gradjen kao i ja pa neka drzi ono sto moze; oko 100-tke + pokoju kg u granicama tolerancije i zdravlja. Bitno da se covjek dobro osjeca.
Kako to misliš; "poslušaj nekog" ? Poslušati ću i razmotriti suvislo i argumentirano mišljenje, recimo Nemanja je napisao pametnih i korisnih stvari. :)36
Ostali su uglavnom laprdali, uz čast izuzecima.
Ti 100 kg nemožeš dignuti ni polugom, niti imaš takvu muskulaturu. Imaš tanke i dugačke noge, gore nisi nešto, tako da bi trebao raditi u teretani ili neki sport snage. Što naravno nećeš u konstanti. Neda ti se, isto kao ni meni. Da ne spominjemo obaveze i sl.
Zato drži svojih 85 kg ili 90 kg s kamenjima u džepima i budi sretan, jer mislim da je tebi zapravo bolje nego meni. Bolje imati 10 kg manjka, nego najmanje 10 viška.
Edited by user
2014-05-15T01:33:58Z
|
Reason: Not specified