bero
  • bero
  • Advanced Member
2014-05-14T10:30:08Z
Kužim da se treba nekad opustit, ali ne baš previše dok si na dijeti za skidanje povećeg broja kilograma. Onda bi se trebao držati režima. Fanta i slatko čak i jednom tjedno ti mogu sve upropastit i zaustavit topljenje kila.

"Varaj" kad ćeš održavat kilažu, ne dok ju skidaš.
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
BiJeejPen
2014-05-14T10:35:51Z
Originally Posted by: Reaktivac 

My life. I nije bas godinama.

Godine nose svoje, a u pitanju je i oklada pa motiv vise.

http://www.index.hr/blac...isuca-dolara/746330.aspx 

Evo ti motiv. Stavi se pola godine i dovedi u red. Tim tvojim režimom češ cijeli život mršavit a nikad kile izgubit :)18
Nemanja
2014-05-14T10:48:47Z
http://www.index.hr/blac...isuca-dolara/746330.aspx 

Evo ti motiv. Stavi se pola godine i dovedi u red. Tim tvojim režimom češ cijeli život mršavit a nikad kile izgubit :)18

Američki san! :)20

pasbrata
2014-05-14T13:00:18Z

Bilo bi jos bolje da nas postedis glupih komentara. :)20

Jutros 111,6 kg. 6 kg izgubio.

moga bi ti ka i fist... pic or never happen

Reaktivac
2014-05-14T16:14:44Z
Originally Posted by: bero 

Kužim da se treba nekad opustit, ali ne baš previše dok si na dijeti za skidanje povećeg broja kilograma. Onda bi se trebao držati režima. Fanta i slatko čak i jednom tjedno ti mogu sve upropastit i zaustavit topljenje kila.

"Varaj" kad ćeš održavat kilažu, ne dok ju skidaš.

Bero, neznam koje ti dijete provodis, ali nemam nikakav poseban rezim, niti pijem fante. Mozda si pogresno zakljucio, buduci da sam u kaficu narucio bocicu fante ?

Smisao je u manjem unosu kalorija i minimalno ugljikohidratima. Kod mene to funkcionira. Naravno da bi bilo bolje uz sport, ali u ovoj fazi jos ne.

Kad dodjem na 105 kg, baciti cu sliku ili jos bolje, staviti na youtube da razuvjerim skeptike.

Sada sam na 112 kg; znaci imam 2 i pol mjeseca da izgubim 7-10 kg i da se ustabilim na najvise 105 kg.

Rekreativac Dino
2014-05-14T16:18:09Z
Stari samo po svome peri.
dr jupidu
2014-05-14T20:24:16Z

Originally Posted by: Nemanja 

Poenta je da nema jedne fante, jednog kviki grica kod ljudi koji nemaju disciplinu u ishrani. :)37

To svako zna...

Nema cheat obroka, nema nista dok ne dodjes do cilja ili ne izgoris sa zivcima, naravno ako hoces rezultat.

Ljudi gledaju videa gdje profesionalci u off periodu jednu kao svinje jer unose po 8-9k kcal i onda se nadaju da mogu i oni tako, a ne znaju da su na gramima hemije u off sezoni.

Nigdje nisam spomenuo ili napisao da su tvoji navodi pogresni ili da ih zelim osporiti.

Naravno da nutricionisti znaju neusoredivo vise od mene, laika. :)18

Smisao je izgubiti kg do ljeta. Pribjegavam svojim "metodama"; mixam sve i svasta, jedem malo i kad ogladnim, nastojim izbjeci sve sto deblja.

Ne vidim gdje je problem ?

problem je sta nemaš karaktera......

i ti i fist..... kao mi smo rigorozni bla bla bla a onda kao u menopauzi žderete radi psihe....

poslušaj napokon nekog i drži se 60 dana toga pa da vidimo

ja dižem na 100 kg.... mljac...

a vi sv..e patite
Reaktivac
2014-05-14T23:19:52Z
Sine, svi imamo slabih točaka.

Nisi rekao ništa revolucionarno, niti otkrio toplu vodu kada su inicirao moju slabost prema hrani. Sto je najbolje; ne jedem puno kako ti misliš, iako imam zderacke faze (posebno po zimi), ali ocito imam pogresne prehrambene navike. Realno je da ispod 100-tke tesko mogu bez konstantne vjezbe, stroge discipline i aktivnosti, tako da ne treba teziti necemu sto je tesko doseci, a jos teze odrzati. Zato recimo mislim da fist grijesi, kada kaze da hoce na 93 kg. On je slicno gradjen kao i ja pa neka drzi ono sto moze; oko 100-tke + pokoju kg u granicama tolerancije i zdravlja. Bitno da se covjek dobro osjeca.

Kako to misliš; "poslušaj nekog" ? Poslušati ću i razmotriti suvislo i argumentirano mišljenje, recimo Nemanja je napisao pametnih i korisnih stvari. :)36

Ostali su uglavnom laprdali, uz čast izuzecima.

Ti 100 kg nemožeš dignuti ni polugom, niti imaš takvu muskulaturu. Imaš tanke i dugačke noge, gore nisi nešto, tako da bi trebao raditi u teretani ili neki sport snage. Što naravno nećeš u konstanti. Neda ti se, isto kao ni meni. Da ne spominjemo obaveze i sl.

Zato drži svojih 85 kg ili 90 kg s kamenjima u džepima i budi sretan, jer mislim da je tebi zapravo bolje nego meni. Bolje imati 10 kg manjka, nego najmanje 10 viška.
Slash
2014-05-15T06:14:25Z
Problem je sa većinom ljudi i dijetama to što istovremeno žele biti pošteni i jebeni.
Nemanja
2014-05-15T07:49:22Z
Originally Posted by: Slash 

Problem je sa većinom ljudi i dijetama to što istovremeno žele biti pošteni i jebeni.

Problem sa većinom ljudi je da jedu premalo na dijeti i ne poznaju osnove metabolizma.

Moraš jesti da bi mršavio, i to jesti čisto.

Grantujem da svako kad bi brojao kalorije, jedući čisto, teško da može da unese nekih 3000 kcal dnevno, koliko je recimo potrebno nekome od 100+ kila za normalno funkcionisanje a ko trenira, i naravno nakon nekog vremena metabolizam se toliko uspori da praktično više ništa ne jedeš a kile ne idu dole.

Upravo to, čuvena priča o masi i definiciji. :)20

Black Arrow
2014-05-15T09:02:56Z

Sine, svi imamo slabih točaka.

Nisi rekao ništa revolucionarno, niti otkrio toplu vodu kada su inicirao moju slabost prema hrani. Sto je najbolje; ne jedem puno kako ti misliš, iako imam zderacke faze (posebno po zimi), ali ocito imam pogresne prehrambene navike. Realno je da ispod 100-tke tesko mogu bez konstantne vjezbe, stroge discipline i aktivnosti, tako da ne treba teziti necemu sto je tesko doseci, a jos teze odrzati. Zato recimo mislim da fist grijesi, kada kaze da hoce na 93 kg. On je slicno gradjen kao i ja pa neka drzi ono sto moze; oko 100-tke + pokoju kg u granicama tolerancije i zdravlja. Bitno da se covjek dobro osjeca.

Kako to misliš; "poslušaj nekog" ? Poslušati ću i razmotriti suvislo i argumentirano mišljenje, recimo Nemanja je napisao pametnih i korisnih stvari. :)36

Ostali su uglavnom laprdali, uz čast izuzecima.

Ti 100 kg nemožeš dignuti ni polugom, niti imaš takvu muskulaturu. Imaš tanke i dugačke noge, gore nisi nešto, tako da bi trebao raditi u teretani ili neki sport snage. Što naravno nećeš u konstanti. Neda ti se, isto kao ni meni. Da ne spominjemo obaveze i sl.

Zato drži svojih 85 kg ili 90 kg s kamenjima u džepima i budi sretan, jer mislim da je tebi zapravo bolje nego meni. Bolje imati 10 kg manjka, nego najmanje 10 viška.

Sine, :-)) jel stvarno toliko tesko reci, debeo sam i sretan sam ? I jos kazes da drugi laprdaju a ne ti, i to vec godinama po ovom pitanju...

bero
  • bero
  • Advanced Member
2014-05-15T09:07:52Z
Originally Posted by: dr jupidu 

ja dižem na 100 kg.... mljac...

a vi sv..e patite

Ti si ovaj ektomorf tip građe, ti mišićnu masu jako teško moš nabit jer imaš prebrz metabolizam. Tebi je suđeno bit krakati žgoljo (isto vrijedi i za Loreiu i Hamusha) :))

http://supermen.tportal....ektomorfi-endomorfi.html 
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Reaktivac
2014-05-15T09:30:49Z
Originally Posted by: Black Arrow 

Sine, :-)) jel stvarno toliko tesko reci, debeo sam i sretan sam ? I jos kazes da drugi laprdaju a ne ti, i to vec godinama po ovom pitanju...

Sjasi.
Slash
2014-05-15T10:46:38Z
Originally Posted by: Nemanja 

Originally Posted by: Slash 

Problem sa većinom ljudi je da jedu premalo na dijeti i ne poznaju osnove metabolizma.

Moraš jesti da bi mršavio, i to jesti čisto.

Grantujem da svako kad bi brojao kalorije, jedući čisto, teško da može da unese nekih 3000 kcal dnevno, koliko je recimo potrebno nekome od 100+ kila za normalno funkcionisanje a ko trenira, i naravno nakon nekog vremena metabolizam se toliko uspori da praktično više ništa ne jedeš a kile ne idu dole.

Upravo to, čuvena priča o masi i definiciji. :)20

I dalje tvrdim da svi žele biti pošteni i jebeni istovremeno.

U biti je jednostavno jako:

Ako netko razumno jede, bavi se sportom ni pet kolača s vremena na vrijeme neće osjetiti.
Ako je netko bez reda sa hranom, onda će mu i jedan kolač biti previše.
Reaktivac
2014-05-15T10:55:35Z
Jutros 111,6 kg.

Sada ce sporije... zasada iznad ocekivanja.

Danas na meniju...

500 grama przeni oslic u dva vremenska obroka. 3 rajcice i glavica luka. Bez kruha, krumpira i sl.
Nemanja
2014-05-15T11:00:11Z

Jutros 111,6 kg.

Sada ce sporije... zasada iznad ocekivanja.

Danas na meniju...

500 grama przeni oslic u dva vremenska obroka. 3 rajcice i glavica luka. Bez kruha, krumpira i sl.

Tu imaš 500-600kcal...

To bi trebao biti jedan obrok.

Nađi neki bmr (Basal Metabolic Rate) kalkulator na internetu pa računaj potrebu za kalorijama, i izačunaj deficit. :)36
Reaktivac
2014-05-15T11:06:22Z
Nemanja
2014-05-15T11:20:38Z
Evo neka analiza whey proteina.

Analiza - JPG slika 
Slash
2014-05-15T11:52:42Z
Zanima me koliko je to sigurno točno?
Users browsing this topic