Nemanja
2014-05-13T20:52:10Z
Originally Posted by: Reaktivac 

Znaci po vama strucnjacima, nebi smio popiti bocicu fante u kaficu u drustvu ? 🙂

Poanta je izbjeci zderanje i smanjiti unos kalorija, jedna fanta u tjedan dana nece me omesti ili ipak hoce ? Molim strucnjake da mi odgovore ?

Ja mislim da nema mjesta ironiji, posto si ti veci strucnjak nego svi onda nastavi po svome i sve super.

Ja ti zelim svu srecu na tom putu. :)36

A kad ti bude dosadno idi na google i kucaj "Insulinska Osetljivost" da budes strucnjak kao i mi, tj, ja, jer govorim u svoje ime. :)37

Zivio!
thelovacluka
2014-05-13T20:56:37Z
fanta, kviki gric i slične stvari su sitnice koje se nakupe...

ako ti treba malo kiseline u želucu, pojačaj s jabulnim octom, a ako trebaš nešto slano, ispeci kokice na par kapi ulja.

al voda je prvo i osnovno, bilo da se mršavi ili samo želi zdravo živjeti. voda, voda, voda :)

eventualno piva za vikend 😃
Za popust na IHERB.COM upišite code: WZK091
Reaktivac
2014-05-13T20:57:11Z
Originally Posted by: Rekreativac Dino 

Ovo je sjajan upis i dugo nisam pročitao nešto smislenije.:)36

Svatko ima svoje i to je baš logika.:)36
Poznaješ svoje tijelo i metabolizam, kao nutricionist :)37
Malo radikalno pa umjereno ,, savršeno:)4

Kao sto je rezultat mjerilo za borce i trenere, tako je i kad stanes na vagu, a vaga ne laze. U 23 dana -5 kg.

Imate jos pokoji zlata vrijedan savjet da ispravim kardinalne greske ? :)18

Reaktivac
2014-05-13T20:59:19Z
Originally Posted by: thelovacluka 

ako ti treba malo kiseline u želucu, pojačaj s jabulnim octom, a ako trebaš nešto slano, ispeci kokice na par kapi ulja.

al voda je prvo i osnovno, bilo da se mršavi ili samo želi zdravo živjeti. voda, voda, voda :)

eventualno piva za vikend :D

Kao cijeli dan sam doma pa mogu spremati jela ? Pojedes nesto usput, narocito dok radis i kada te do 16-17h nema doma.

Kokice of course + vindija isosport.

Nemanja
2014-05-13T20:59:25Z

Poenta je da nema jedne fante, jednog kviki grica kod ljudi koji nemaju disciplinu u ishrani. :)37

To svako zna...

Nema cheat obroka, nema nista dok ne dodjes do cilja ili ne izgoris sa zivcima, naravno ako hoces rezultat.

Ljudi gledaju videa gdje profesionalci u off periodu jedu kao svinje jer unose po 8-9k kcal i onda se nadaju da mogu i oni tako, a ne znaju da su ovi na gramima hemije i u off sezoni.
Rekreativac Dino
2014-05-13T21:01:05Z

Ovo je sjajan upis i dugo nisam pročitao nešto smislenije.:)36

Svatko ima svoje i to je baš logika.:)36
Poznaješ svoje tijelo i metabolizam, kao nutricionist :)37
Malo radikalno pa umjereno ,, savršeno:)4

Kao sto je rezultat mjerilo za borce i trenere, tako je i kad stanes na vagu, a vaga ne laze. U 23 dana -5 kg.

Imate jos pokoji zlata vrijedan savjet da ispravim kardinalne greske ? :)18

:)36 Kao što sam rekao . Svaka čast i moj ti je savjet, uživaj u svemu što te volja, jedi i pij što god želiš i ne razmišljaj puno o kilama, same će se skinuti ako ti je to cilj, najvažnije je da ti to želiš i onda je to zagarantirano. Ja ne pušim ove amere i njihove spike o dijetama, ne smiješ kruh, pivu, gazirano, slaninu, ma daj:)38 ...jedi sve i mršavi je moj moto i drago mi je kada vidim slična razmišljanja.Kao glukoza je zajebana:)26 ma seru.
Nemanja
2014-05-13T21:01:24Z

Kao cijeli dan sam doma pa mogu spremati jela ? Pojedes nesto usput, narocito dok radis i kada te do 16-17h nema doma.

Kokice of course + vindija isosport.

I ja recimo imam slican ritam, pa pojedem zobene cim ustanem, nakon par sati meso i salata, u toku radnog vremena jedem badem, kikiriki, ili bilo sta unoseci zdrave masti.

Tebi recimo treba nekih 60-ak gr zdravih masti dnevno, racunajuci kilaza X 0.5 gr i to ti je idealno da uneses tako nesto.
Reaktivac
2014-05-13T21:04:53Z
Originally Posted by: Nemanja 

Poenta je da nema jedne fante, jednog kviki grica kod ljudi koji nemaju disciplinu u ishrani. :)37

To svako zna...

Nema cheat obroka, nema nista dok ne dodjes do cilja ili ne izgoris sa zivcima, naravno ako hoces rezultat.

Ljudi gledaju videa gdje profesionalci u off periodu jednu kao svinje jer unose po 8-9k kcal i onda se nadaju da mogu i oni tako, a ne znaju da su na gramima hemije u off sezoni.

Nigdje nisam spomenuo ili napisao da su tvoji navodi pogresni ili da ih zelim osporiti.

Naravno da nutricionisti znaju neusoredivo vise od mene, laika. :)18

Smisao je izgubiti kg do ljeta. Pribjegavam svojim "metodama"; mixam sve i svasta, jedem malo i kad ogladnim, nastojim izbjeci sve sto deblja.

Ne vidim gdje je problem ?
Nemanja
2014-05-13T21:06:33Z

To svako zna...

Ljudi gledaju videa gdje profesionalci u off periodu jednu kao svinje jer unose po 8-9k kcal i onda se nadaju da mogu i oni tako, a ne znaju da su na gramima hemije u off sezoni.

Nigdje nisam spomenuo ili napisao da su tvoji navodi pogresni ili da ih zelim osporiti.

Naravno da nutricionisti znaju neusoredivo vise od mene, laika. :)18

Smisao je izgubiti kg do ljeta. Pribjegavam svojim "metodama"; mixam sve i svasta, jedem malo i kad ogladnim, nastojim izbjeci sve sto deblja.

Ne vidim gdje je problem ?

Nema problema nigdje, obicno se kaze hvala kad neko u konstruktivnoj raspravi pokusava argumentovano da ti pomogne. :)37

Rekoh, zelim ti svu srecu u skidanju kila na takav nacin. :)36
thelovacluka
2014-05-13T21:09:43Z
ovako....ko nema bar doručak puno hrannjivih stvari taj ne smije uopće pisati :D

to je kao da se žale oni koji uopće nisu išli na izbore :D

šalu na stranu, nemanja dosta dobro i realno govori..slažem se.
Za popust na IHERB.COM upišite code: WZK091
Reaktivac
2014-05-13T21:12:01Z

Nema problema nigdje, obicno se kaze hvala kad neko u konstruktivnoj raspravi pokusava argumentovano da ti pomogne. :)37

Rekoh, zelim ti svu srecu u skidanju kila na takav nacin. :)36

Zar sam zvucao kao nezahvalnik ?

Hvala, ali ja cu po svom i sve 5. Sto ne znaci kako se necu educirati i poslusati savjet, iako mislim da su to uglavnom pizdarije (bez uvrede). Ili su namjenjene onima koji moraju na strogu dijetu, a kod mene to nije slucaj.

Baza: kravlji sir (manje kolicine), posni sir, sardine, salate, tuna, oslic, piletina, meso, jogurt, tu i tamo dvije-tri kriske dvopeka, voda, isosport, kokice, paprika, rajcica, luk, jabuke, itd...

I vjerovao ili ne; kg lete dolje.
Black Arrow
2014-05-13T21:22:54Z

Originally Posted by: Black Arrow 

Originally Posted by: bero 

Fanta?? Izbaci ta govna i drz se vode ako zelis smrsavit.

Popio fantu 0.25l u kaficu. Malo glukoze da zavaram glad. Koji vam je ?

Ma upravo to :)36 ne obaziri se na njih sta ti govore...:)22

:)36 Treba samo po svome i nikako izbjegavati pivu prije spavanja. Poznato je da pola litre žuje stvara san u kojem se tope masne naslage.
Dobro Reakto veli koji vam je? Pustite ga na miru i neka uživa u sebi i kilama koje ima, neka bude kako njemu paše.
Sad još i ljeto i nema smisla bez roštilja :)37

Slazem se u potpunosti:)36 Vecinom zveknem i po litru zuje... trenutno sam izdefinisan kao Kevin Randleman u najboljim danima...:)22
Veceras sam pojeo pizzu samo sa kecapom i povrcem,bez salame... samo koliko da uplasim glad, nije mi se dalo da pravim nesto ekstra vise sa puno kalorija...

Posto pominjes rostilj... jedva cekam... Nigdje vise koncentrisanog i vrhunskog proteina nego za rostilj...:)36
:)20

desno
2014-05-13T21:31:19Z
Hm ljeto je blizu!
AceOfSpades
2014-05-14T00:29:17Z

Posto pominjes rostilj... jedva cekam... Nigdje vise koncentrisanog i vrhunskog proteina nego za rostilj...:)36

Ironično, nakon prošlog ljeta sam išao na sixpack defku i mjesec dana uživao, samo ćevapi, pljeskavice, piletina i povrće.... raj, i za nepce i za topljenje sala :)18
GO TO #top;
bero
  • bero
  • Advanced Member
2014-05-14T05:36:44Z
Originally Posted by: AceOfSpades 

Ironično, nakon prošlog ljeta sam išao na sixpack defku i mjesec dana uživao, samo ćevapi, pljeskavice, piletina i povrće.... raj, i za nepce i za topljenje sala :)18

Zvuči kao heaven, al ja nemrem jest meso bez kruha da ga hebeš. Mislim mogu, ali se ne mogu najest. Bez UH kao da ništa nisam jeo, ostanem gladan.

pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Velja
2014-05-14T05:48:30Z

Zvuči kao heaven, al ja nemrem jest meso bez kruha da ga hebeš. Mislim mogu, ali se ne mogu najest. Bez UH kao da ništa nisam jeo, ostanem gladan.

Mnogo vlakana uz meso i biće bolje
pecho
2014-05-14T09:00:39Z

Ja kad sam krenuo bez kruha prije 3 godine mislio sam da ću se ubit nakon 3 dana.
Danas nemogu zamislit da jedem kruh s nekim stvarima.
A ako mi i treba uzmem si pol šnite raženog kruha, kad jedem jaja i takve stvari.
There isnt a hard time invented that i cannot handle.
BiJeejPen
2014-05-14T09:41:42Z

Fanta?? Izbaci ta govna i drz se vode ako zelis smrsavit.

Popio fantu 0.25l u kaficu. Malo glukoze da zavaram glad. Koji vam je ?

Najbolje bi ti bilo da popiješ dva litra fante al uz to pojedeš kutiju Domačice. Past će ti kile same od sebe
BiJeejPen
2014-05-14T10:27:10Z
Bravo :)36

Znači idući mjesec bi trebao doćo do 105-106 kg, onda udariš po ćevapima, coca-coli i ostalom smeću i vratiš se do 120 kg. I tako u krug godinama.
Users browsing this topic