bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2014-03-17T13:24:57Z
http://www.profightstore...z-hr-mma-lige/16288.aspx 
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Sponsor
bandog
2014-03-17T13:54:16Z
Koliko otprilike ima mma klubova u BiH? Znam da u RH ima nas preko 40 od koji nas je oko 30-ak aktivni.
Becks
2014-03-17T17:12:49Z
al brat bratu mogli su bar logo svoj osmisliti i naziv neki drugačiji , pogotovo što su u kompi vec s FFC-om koji serucka kad stigne po mma ligi 😃
pozdrav velikom švedskom somelieru i keyboard ratniku Senadu koji nas sada prati kao gost (denis hanofer)
kc-vz-zg
2014-03-17T18:14:37Z
Originally Posted by: Becks 

al brat bratu mogli su bar logo svoj osmisliti i naziv neki drugačiji , pogotovo što su u kompi vec s FFC-om koji serucka kad stigne po mma ligi :D

Po logu i po ljudima koji to promoviraju cini mi se da je to samo dobra zajebancija i provokacija , nista vise .
Pa u Bosni ima 5 i pol mma klubova
, mozda i manje.
DugoVecCitam
2014-03-17T18:23:14Z
Da, logicno, covjek koji ima problema sa zakonom, nema drugog posla nego se zezati po portalima da osniva ligu. :)10 :)20
DRAGI PRIJATELJI...
bandog
2014-03-17T19:45:56Z
Originally Posted by: kc-vz-zg 

Originally Posted by: Becks 

al brat bratu mogli su bar logo svoj osmisliti i naziv neki drugačiji , pogotovo što su u kompi vec s FFC-om koji serucka kad stigne po mma ligi :D

Po logu i po ljudima koji to promoviraju cini mi se da je to samo dobra zajebancija i provokacija , nista vise .
Pa u Bosni ima 5 i pol mma klubova
, mozda i manje.

Pa upravo mi to sa logo i ime ne ide u glavi? Baš me zanima broj klubova?
arti
  • arti
  • Advanced Member
2014-03-17T21:08:18Z
Pet ipo dobro ti je covjek reko. 😉 dobro da se nesto konacno pokrene osim mog turnira da ih ima jos da ovi moji mladji mogu nastupat i sakupljat iskuatvo. Svaka borba dobro dodje. Kod nas je najveci problem sto nemaju gdje nastupat da bi stekli ime a anonimusi su da ih uzmu bolje organizacije.. Jer stvarno ih u klubu imam par dobrih pa da je meceva da vidimo na cemu smo.
Similar Topics
Users browsing this topic