kc-vz-zg
2014-03-12T22:33:38Z
Interesira me zasto ima tako malo boksackih klubova na sjeverozapadu Hrvatske?
Postoje samo dva kluba u Varazdinu i Koprivnici ali nisu bas nesto kvalitetni.
Bolje rezultate imaju cure iz Varazdina ali to su ionako savatasice,dok su muski zadnja rupa na sviralu. Zasto je to tako?
Sponsor
Slash
2014-03-13T07:09:18Z
Originally Posted by: kc-vz-zg 

Interesira me zasto ima tako malo boksackih klubova na sjeverozapadu Hrvatske?
Postoje samo dva kluba u Varazdinu i Koprivnici ali nisu bas nesto kvalitetni.
Bolje rezultate imaju cure iz Varazdina ali to su ionako savatasice,dok su muski zadnja rupa na sviralu. Zasto je to tako?

Dođi na stadion sloboda u ponedjeljak - srijeda - petak i budeš zadovoljan kvalitetom treninga.
kc-vz-zg
2014-03-13T07:45:48Z
Originally Posted by: Slash 

Dođi na stadion sloboda u ponedjeljak - srijeda - petak i budeš zadovoljan kvalitetom treninga.

Studiram u Zagrebu pa ne mogu, uskoro zavrsavam KIF pa razmisljam gdje nastaviti s boksom a Koprivnica mi je blize od Varazdina.

pecho
2014-03-13T13:40:19Z
A gdje zivis? Boks je na dosta isprejeban u Hrvatskoj zbog saveza gdje se svakih 6 mjeseci mjenjaju struje.
A sto se tice klubova tu je doslo do zasicenja jer po mojem misljenu dosta trenera ne napreduje i ostaje na vrlo starim idejama treninga i trening je uzasno monoton pa ljudi masovno odustaju jer gube volju. Plus sta treneri slabo rade sa ljudima. Ja sam kao bivsi amaterski boksac vidio to milijun puta.
Mma i kickbox (GLORY, K1) je strahovito u porastu pa je normalno da je boks dosta lose posjecen.

There isnt a hard time invented that i cannot handle.
kc-vz-zg
2014-03-13T16:41:15Z
Originally Posted by: pecho 

A gdje zivis?

U jednom malom mjestu od Ludbrega prema Koprivnici ali sam jos u Zagrebu.
Sve znam, jedino jos u Zagrebu boks nekaj vredi,ostalo je u komi.
kc-vz-zg
2014-03-13T16:47:15Z

Ja sam kao bivsi amaterski boksac vidio to milijun puta

Mislim da znam tko si po nadimku, gledal sam te na PH u Koprivnici.
pecho
2014-03-13T22:00:03Z

Ja sam kao bivsi amaterski boksac vidio to milijun puta

Mislim da znam tko si po nadimku, gledal sam te na PH u Koprivnici.

Ma to je bilo katastrofa ali nema veze. Nažalost sve je manje kvalitetnih boksačkih klubova u Hrvatskoj. Ovdje su Leonardo i Sesvete ok te donekle Petar Zrinski.
Ja sam trenutno svoj klub otvorio ali se mučim ko budala sa prostorom i raznom papirologijom.
There isnt a hard time invented that i cannot handle.
kc-vz-zg
2014-03-14T07:57:23Z

Ja sam trenutno svoj klub otvorio ali se mučim ko budala sa prostorom i raznom papirologijom.

Gdje si otvorio klub ?
U Koprivnici ?