kvele
2009-04-29T17:23:58Z
Referee wrote:

Pa dobro di i skim je Mirko trenirao dok je namazao tog tvog Silvu?
Mi u Hr . imamo i znamo kako ,no problem nisu sparing partneri bar ne na ovom nivou.
Problem je u sustavu koji nije profunkcionirao.Imamo vrhunske stručnjake kineziologe ,a odnedavno i doktora znanosti koji se ukljućio u hrvatsku slobodnu borbu.

Po meni je Mirko posebna priča i mislim da uopće nije zahvalno govoriti o njemu u kontekstu da je on uspio radi naših stručnjaka i uopće sistema rada. Ovim ne želim diskreditirati stručnjake ili govoriti da ih nema, ali Mirko je poseban po više stvari. Npr. Meni nikad neće pasti s uma priča gdje je on kao dječak bez igdje ikoga svaki dan trčao oko 10 km..a imao je 12 godina...itd..
To bi mi bilo isto da idemo hrvatski skijaški savez, tj. skijanje u Hrvatskoj općenito gledati kroz Janicu i Ivicu..
Imperare sibi maximum imperium est!
bbbmarc
2009-04-29T17:49:54Z
roki69 wrote:

daj pricas gluposti,sta povlaci dobis tamburu i niko te se ne sjeti sta pricas gluposti molim te

ništa ti ne razumiješ, svaki bi manager koji ima talentiranog borca platijo wajtu da ga metne na mejnkardu juefsija...

- prvo dobiješ 15minutni reklamni pano na svjetskom prajmtajm iventu i već si tu zaradio više nego na 10 lokalnih borbi u vatrogasnim domovima

- dođeš u izravni kontakt sa svim vodećim svjetskim meniđrima i promotorima

- borac ti dobije referencu "juefsi" borca (makar pobrao teške batine početkom prve runde), što mu opet diže cijenu i rejting više nego da nije uopće nastupio

- stečeno znanje sudjelovanja, razmjena i skupljanje iskustva "know how"

etc
akvic
2009-04-29T20:34:31Z
Aleksa wrote:

interesantan post, ti si izgleda puno razmišljao o tome

hehe ti očito ne poznaš našeg klaru :)20
Jupidu.
  • Jupidu.
  • Advanced Member Topic Starter
2009-05-02T08:18:55Z
akvic wrote:

Aleksa wrote:

interesantan post, ti si izgleda puno razmišljao o tome

hehe ti očito ne poznaš našeg klaru :)20

stvarno nas zajebavas s tim avatarom...:)
REPUBLIKA HRVATSKA: MMA DIPLOMA: DR JUPIDU
OVOM DIPLOMOM SE POTVRĐUJE DA DR JUPIDU OVLAŠTENI MMA PROCJENITELJ I TRENER
OVA DIPLOMA ODNOSI SE ISKLJUČIVO ZA MMA I SPECIFIČNE MMA FIZIČKE PRIPREME

SPLIT: 21.7.2007 GOD

hamush-prvak wc mma organizacije