Ivan CRO Cop
2013-12-16T12:13:00Z
MMA
Ante Delija: pobjede nad 2, eventualno 3 anonimca i poraz od Staringa
Antun Racic: 2 od 4 moguce pobjede, 1 poraz. za sad dobio 2 dobra protivnika, plus Zelvu u kategoriju vise. Ako sad osvoji turnir definitivno u Top 3 iako je ispao iz takmicenja....
Matej Batinic: 7 pobjeda, prvak MMA lige dje je pobjedio 2 dobra borca, u FFC 2 pobjede. Top 3
Dorijan Ilic: 3 pobjede, jedino protiv Poljaka vrijedi... nije dovoljno
Ivica Truscek: 4-5, dvije pobjede protiv losih kickboxera, dobio Bakocevica i talijana al poraz od madjara dje je bio favorit, otpada
Matej Truhan: 2-0, bravo za Al Saida al nije dovoljno
Pokrajac i Reljic: Ne znam ulaze li u izbor, al iako su jaci od svih nisu nista postigli

Po meni No1 Batinic, No2 Racic, No3 Delija (ako Racic osvoji turnir, ako ne 2. Delija, 3. Ilic)

K-1
Mladen Brestovac: 5 pobjeda, vecinom protiv manjih protivnika i loseg Lascenka. Svakako za respect
Igor Jurkovic: 2-1, pobijedio Catinasa i Poturka poraz od Diniza. Smatram da je pobjeda nad Catinasom vrijednija od bilo koje pobjede Brestovca.
Agron Preteni: 2-1 profi, 2-1 amaterski. Srebro na svjetsko amatersko (poraz od Pagonisa), 2 pobjede nad favorizovanim Stoicom, i logicni poraz od Zhuravleva
Igor Mihaljevic: 5 k1 borbi, 3-2, 3 pobjede nad mladim potencijalima, Velicevic mu se revansirao, poraz od Hrona. Otpada
Ivan Stanic: 2-1, pobjeda nad autsajderom i diskutabilna pobjeda. otpada
Mladen Kujundzic: 4-1, lijepe pobjede nad Struclom i Tucakom, poraz od mihaljevica. otpada

po meni No1 Agron Preteni, No2 Igor Jurkovic, No3 Mladen Brestovac
"Pravda bez snage je prazna, a snaga bez pravde je samo nasilje ."
Sponsor
dr jupidu
2013-12-16T12:16:31Z
matej batinić.....no 1

do koske..premalo borbi...ispod 3 meča u godini ne ulazi u izbor....
benki
2013-12-16T13:16:21Z
Mirko Cro Cop K1
Matej Batinic MMA
Ivan CRO Cop
2013-12-16T13:31:02Z
Originally Posted by: benki 

Mirko Cro Cop K1
Matej Batinic MMA

Jasno je da je Mirko najbolji, izvan konkurencije je i nije usao u izbor. izaberi iymedju pretenija, jurkovica i Brestovca :)1

"Pravda bez snage je prazna, a snaga bez pravde je samo nasilje ."
bero
  • bero
  • Advanced Member
2013-12-16T14:02:06Z
Batinić i Preteni.
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Svensson
2013-12-16T14:38:59Z
Originally Posted by: bero 

Batinić i Preteni.

+1

Jurkoviceva pobjeda nad Catinasom je velika na papiru ali je bila malo nategnuta.
Cain
  • Cain
  • Advanced Member
2013-12-16T21:53:53Z
K1 Brestovac i Jurković

a za MMA "Terror".
My PFS Bets:
9 Wins, 0 Losses, 0 Draws, and 1 no contests.
http://i232.photobucket....ms/ee199/mazon21/UFC.png 
JDS
  • JDS
  • Advanced Member
2013-12-16T22:20:36Z
MMA Batinic
K1 Preteni ili Jurkovic neznam za koga bi glasao
karl anal
2013-12-16T22:32:57Z
K1 dr. jupidu
MMA reaktivac
When you walk around pretending to be crazy, eventually you are going to walk into someone who is pretending to be sane.
Slash
2013-12-16T22:52:15Z
MMA - Batinić bez konkurencije.
K1 - Preteni
ksian
2013-12-16T23:09:16Z
Bravo za pokrenutu temu.

Realno, najbolju godinu je imao Batinić, tukao je 6 boraca ove godine, bez poraza. Tea je riješio ko panta pitu, tukao je Kikija Peraka, a njih dvojica nisu šala, premda je Teo u parteru objektivno loš, ali, ima udarčinu i prilično je eksplozivan. Osvetio se i Mikuliću za poraz od prošle godine.

Od svih naših boraca, najviše volim Truščeka, ali, gledam na sherdogu skor mu je u ovoj godini 4-5.

K-1 Jurko . Neko je napisao da je pobjeda protiv Catinasa nategnuta, sjedio sam valjda 15 metara od ringa, i mogu reći da je Jurko pogodio neuporedivo više čistih udaraca, nije nategnuta, već čista i zaslužena pobjeda. Izgubio je sad na Gloryju, ali, mislim da je njegova pobjeda na Raulom najveći uspjeh naših kickboksača ove godine.

bero
  • bero
  • Advanced Member
2013-12-17T06:27:28Z
Originally Posted by: ksian 

Bravo za pokrenutu temu.

Realno, najbolju godinu je imao Batinić, tukao je 6 boraca ove godine, bez poraza. Tea je riješio ko panta pitu, tukao je Kikija Peraka, a njih dvojica nisu šala, premda je Teo u parteru objektivno loš, ali, ima udarčinu i prilično je eksplozivan. Osvetio se i Mikuliću za poraz od prošle godine.

Od svih naših boraca, najviše volim Truščeka, ali, gledam na sherdogu skor mu je u ovoj godini 4-5.

K-1 Jurko . Neko je napisao da je pobjeda protiv Catinasa nategnuta, sjedio sam valjda 15 metara od ringa, i mogu reći da je Jurko pogodio neuporedivo više čistih udaraca, nije nategnuta, već čista i zaslužena pobjeda. Izgubio je sad na Gloryju, ali, mislim da je njegova pobjeda na Raulom najveći uspjeh naših kickboksača ove godine.

Ne bih se složio. Realno gledajući Catinas nije neka ekstra klasa (nije top 10 rang mislim), za razliku od recimo jednog Andreja Stoice kojeg je Preteni DVAPUT dobio u istoj godini.
- dr jupidu
Kekec
2013-12-17T08:01:42Z
Originally Posted by: Slash 

MMA - Batinić bez konkurencije.
K1 - Preteni

Slažem se
ksian
2013-12-17T09:07:10Z
Zapravo, kakav Jurković i Preteni, svaka čast momcima, ali oni su mi cijelo vrijeme bili dilema, samo zato što mi je u glavi bilo da je K1 u Zagrebu bio krajem prošle godine.

Najbolji K1 borac godine u Hrvatskoj je Mirko Filipović.

Sve ostalo je pričanje pizdarija.
bero
  • bero
  • Advanced Member
2013-12-17T09:12:00Z

Zapravo, kakav Jurković i Preteni, svaka čast momcima, ali oni su mi cijelo vrijeme bili dilema, samo zato što mi je u glavi bilo da je K1 u Zagrebu bio krajem prošle godine.

On je izvan konkurencije, daj obraćaj pažnju :)2

- dr jupidu
Satrap
2013-12-17T09:14:49Z

:)36 Upravo to.
Kako vas ostale forumaše nije sram da ja moram stat u obranu Mirka :)20
ksian
2013-12-17T09:27:47Z
Originally Posted by: bero 

On je izvan konkurencije, daj obraćaj pažnju :)2

Sa K-1 je problem što postoje samo K-1 MAX (do 70) i K-1 aspolutna kategorija.

Ni Preteni, ni Stoica, ne mogu Bog zna što napraviti u toj kategoriji, premali su. To se najbolje vidjelo kad je Zhuravlev prešao preko Pretenija, Catinas je, sa druge strane, dokazanije ime u toj kategoriji nego Stoica.

Nemam namjeru omalovažiti Pretenija, momak je odličan, discipliniran borac, sjajno pripremljen, pravi sportaš, ali, npr, da boksa, sigurno ne bi nastupao u apsolutnoj kategori.

Vjerujem da će i Preteni i Stoica kroz karijeru biti žrtve takve podjele kategorije u K-1.
FaceDesigner
2013-12-17T09:30:17Z
Batinić i Preteni.

PFS Bets : 2 wins.3 losses.1 NC
1000 posts 13.5.2012.

pušim kurčinu svojom odlukom a ti je pušiš jer ti je netko rekao kako to treba pušit da bi vidio nebo
-karl anal
dr jupidu
2013-12-17T09:55:10Z
mma batinić

k1 mirko crocop

neda mi se sad nesmijemo crocopa stavljat u konkurenciju i te sheme

batinić i crocop

i to je to

nema više izbora da je neko van konkurencije i te šeme
ksian
2013-12-17T10:24:04Z
Originally Posted by: dr jupidu 

mma batinić

k1 mirko crocop

neda mi se sad nesmijemo crocopa stavljat u konkurenciju i te sheme

batinić i crocop

i to je to

nema više izbora da je neko van konkurencije i te šeme

I ja kažem. Mislim da je prošlo vrijeme kad je Mirko bio van konkurencije. Uostalom, u svijetu je većinski stav da konkurencija ima više pozitivnih, nego negativnih efekata.

U ovoj konkurenciji, najbolji hrvatski K 1 borac ove godine je Mirko Filipović. Postigao je izuzetan uspjeh osvojivši turnir u vrlo jakoj konkurenciji. U MMA jedan nastup, i tu je bio loš.

Nadam se da će Mirko, ako još uvijek ima volju za nastupima, shvatiti da još uvijek ima mjesta u K-1 konkurenciji. Veliko znanje i iskustvo u borbi na nogama, još uvijek dobro pripremljen, a ostalo je i još dovoljno brzine da se može reći da hrvatski veteran nije šala za nikoga u svijetu K-1.