DoKoske
2014-04-20T07:10:06Z
tata opet dominira na kladi, pokvarila bude me ova sva silna lova :)20
wash your feminine side clean off
ivan
  • ivan
  • Advanced Member
2014-04-20T09:09:59Z
svaka cast koske , ja vec drugi put za redom ne uplatim listic i naravno ono sto sam mislio igrat prođe...mislio sam werduma, romera i nurmagomedova
JDS
  • JDS
  • Advanced Member
2014-04-20T09:26:16Z
Originally Posted by: ivan 

svaka cast koske , ja vec drugi put za redom ne uplatim listic i naravno ono sto sam mislio igrat prođe...mislio sam werduma, romera i nurmagomedova

Iste parove sto sam i ja mislio, cjeli dan sam odgadjao sad cu, pa za pol sata cu, i nakraju jebena lijenost je presudila da nisam otišao, a za 100 kN što sam mislio stavit, bi lijepu lovu dobio:)21
ivan
  • ivan
  • Advanced Member
2014-04-20T09:43:54Z
Originally Posted by: JDS 

Originally Posted by: ivan 

Iste parove sto sam i ja mislio, cjeli dan sam odgadjao sad cu, pa za pol sata cu, i nakraju jebena lijenost je presudila da nisam otišao, a za 100 kN što sam mislio stavit, bi lijepu lovu dobio:)21

Jebena ljenost, al mozda je i dobro da nisam otisao jer poznavajući sebe ubacio bi jos jedan dva para koji bi me zajebali :)20
DoKoske
2014-04-20T09:50:50Z
kolko puta sam se i ja tak sjebo, al ajde u zadnje vrijeme je krenulo :)1
stjenoviti
2014-04-24T09:57:08Z
Originally Posted by: DoKoske 

*ebote Koske, tek sam sad vidio kako gađaš... idem i ja na kladu od sada, uzimam tebe kao svog osobnog Matthew McConaughey-a (Sve za lovu (2005)) i krećem u pobjede :)20

Gomi, Rockhold, Miller i Glover.... iako riskiram sa zadnjim podosta..

Gdje se kladite?
Đolo
2014-04-24T10:13:29Z
Originally Posted by: stjenoviti 

*ebote Koske, tek sam sad vidio kako gađaš... idem i ja na kladu od sada, uzimam tebe kao svog osobnog Matthew McConaughey-a (Sve za lovu (2005)) i krećem u pobjede :)20

Gomi, Rockhold, Miller i Glover.... iako riskiram sa zadnjim podosta..

Gdje se kladite?

U kurcu ovaj event male kvote male rukavice,Fili Johnson Gomi mozda za 100kn 545kn dobitak na supersportu,Rockhold-a i Benavideza ubacit jos i na 130kn taman soma dobitak :)20
DoKoske
2014-04-25T12:11:00Z
Rockhold L.-Boetsch T. (27.04. 04:00)
1
1,15
Jones J.-Teixeira G. (27.04. 04:00)
1
1,20
Benavidez J.-Elliott T. (27.04. 02:00)
1
1,25
Castillo D.-Brenneman C. (27.04. 01:00)
1
1,35

ovo mi je glavni za veći ulog, na produženi ide još beal, davis, miller, filli
DoKoske
2014-04-27T07:47:47Z
dominacija
karl anal
2014-04-27T08:48:42Z

dominacija

ma da, nu da vidim kako ti je produženi proša
When you walk around pretending to be crazy, eventually you are going to walk into someone who is pretending to be sane.
Monstrum
Antonio
2014-04-27T21:18:03Z
cekam 24.5. odlicni parovi.
Antonio
2014-05-20T23:29:18Z
Sasranije koeficijente u zivotu nisam vidia.

Barao 1,10
Cormier 1,10
Lawler 1,4
Holdsworth 1,25
Njokuany ili kako mu se vec pise prezime - 1,4
Iaquinta - 1.25

na super sportu.
JDS
  • JDS
  • Advanced Member
2014-05-21T08:55:16Z
Bio si rekao da su mismatchevi dobri za kladjenje, evo zasto sam ti ja rekao da nisu, pogledaj prva dva
Antonio
2014-05-21T17:41:35Z

Bio si rekao da su mismatchevi dobri za kladjenje, evo zasto sam ti ja rekao da nisu, pogledaj prva dva

Ok za Baraa, nije izgubia od pada Bastilje niti ce jos dugo. Henderson jedino ako pogodi desnu, ali tesko jer je Cormier prepametan i prebrz, znaci sigurna dominacija na bodove najvjerojatnije, ali brate nemos stavit jebenih 1,10 na taj mec. bar 1,15.

Holdsowrthu je ovo drugi mec u UFC, nakon tuf finala, premal koeficijent. Njokuany ima protivnika koji ima nekih 7-8 pobjeda zaredom i sve nokautom, trebalo bi bit 1,7 bar na njega.

Al imaju i retardiranih poteza kao sta su stavili 1.25 na Walta Harrisa.
Đolo
2014-05-21T18:06:35Z
Originally Posted by: Antonio 

Ok za Baraa, nije izgubia od pada Bastilje niti ce jos dugo. Henderson jedino ako pogodi desnu, ali tesko jer je Cormier prepametan i prebrz, znaci sigurna dominacija na bodove najvjerojatnije, ali brate nemos stavit jebenih 1,10 na taj mec. bar 1,15.

Holdsowrthu je ovo drugi mec u UFC, nakon tuf finala, premal koeficijent. Njokuany ima protivnika koji ima nekih 7-8 pobjeda zaredom i sve nokautom, trebalo bi bit 1,7 bar na njega.

Ma ispod 1.4 se ne isplati ni gledat osim ako ne ulazes 500-1000kn,pogotovo u mma.

A protiv Henda nebi igro,covjek te pogodi jednom s pol zamaha i gotova borba,a Cormier se poco tak ziheraski borit da nekak imam osjecaj da ce ga jos deda nokautirat.
ime90
2014-05-21T20:34:25Z
sam tak kontra Holdswortha
JDS
  • JDS
  • Advanced Member
2014-05-21T23:12:57Z
Originally Posted by: Antonio 

Pa to ti govorim, zato mismatchevi nisu za kladjenje kad uvijek budu 1.10 ili 1.15, jedino ovo sto Djolo kaze ako stavljas 1000 kn. Ja ispod 1.30 u mma nestavljam, a uglavnom sam dizao novce na kvote preko 2 i 3 itd. nadje se uvijek neki par kao Miocic Nelson di je dobra kvota i to igras, evo sad je bio Ortiz ali jbg. sjebao me je Mo, ali evo par frendova je dignulo na Volkovu isto kvota preko 2, ja u zadnji cas odustao i umjesto njega stavio Moa jer bila nesto veca kvota od Volkova i sjebao se. A evo kad bi gledao samo mma koliko sam ulozio a koliko dobio u solidnom sam plusu, samo kad gledam sve ukupno sve sportove u debelom debelom sam minusu na kladionici, e kad bi uspio sve povratit koliko sam izgubio da budem na nuli, vise nikad nebi usao u kladionicu.
UniqueXelite
2014-05-22T11:44:05Z
Ne znam zašto toliko čuđenje na ove koeficijente, parovi su nezahvalni i to je bilo očekivano, kladionice su sasvim objektivne.
Antonio
2014-05-22T16:44:25Z
za Baraa mi je koeficijent na mistu jer je dominantniji u svojoj kategoriji nego Jon Jones u svojoj.
Za Cormiera ipak malo premal koeficijent, jer nasuprot njega stoji tip koji more uspavat bilo koga. Ovde bi 1.20 bilo pravedno, ali eto bar 1.15.
Holdsworthu 1.25 protiv tipa koji ima impresivan skor i 4 borbe u ufc-u. Ovde sam racuna na 1.40.
Anthony Njokuany ide protiv tipa koji je na papiru bolji od njega, ima nekih 7-8 uzastopnih pobjeda nokautom i samo 1.40. Protivnika mu ne znam, ali sam osta impresioniran Njokuanijevim zadnjim mecem. Ovo mi je najnesigurniji par i na kraju cu se ipak kladit na njega jer su ovi ostali koeficijenti premali.
Lawlerov koeficijent je na mistu.
Similar Topics
Users browsing this topic