Hendo
2018-08-25T17:06:09Z
Milan napoli over 2,5 te Alcantara da neće ić do suca kvota nešto nad 3,00 svugdje.
Hendo
Hendo
2018-09-20T21:01:03Z
4,00 na malog Nogueiro...za mene poklon, šta mislite? Alvey nije nokauter, i maleni je oduvjek bio lisac, proed svega nije tek tako pobjediti Brazilca u Brazilu na decision. Ne kažem da bi trebao biti mali favorit ali svakako ima više od cca 25 posto šansi...
Svensson
2018-09-20T21:57:09Z
Originally Posted by: Hendo 

4,00 na malog Nogueiro...za mene poklon, šta mislite? Alvey nije nokauter, i maleni je oduvjek bio lisac, proed svega nije tek tako pobjediti Brazilca u Brazilu na decision. Ne kažem da bi trebao biti mali favorit ali svakako ima više od cca 25 posto šansi...

definitivno dobar koef ; bolji je boksač od brata i vjerojatno ima više iskustva u sukobu ljevaka. Pitanje je samo u kakvoj je formi.
Svensson
2018-09-23T08:31:09Z
odigro Moraesa i Lil Noga

:)36 bit će nešto i za kuru :)20
shadow
2018-10-02T10:21:12Z
Di je najbolji koeficijent za Khabiba?
DugoVecCitam
2018-10-02T10:55:51Z
Stavio 500 kn na Conora. Koef. 2,20
DRAGI PRIJATELJI...
cayman
2018-10-02T11:00:27Z
Na Unibetu je 2,35
Seded
2018-10-02T11:53:30Z
Ja ću neku siću bacit i na Pettisa. Mislim da ima šanse, posebno jer Tony dolazi nakon ozljede.
"It's not checkmate. The king has one more move."
Hendo
2018-10-25T11:04:28Z
Svensson, Seded i ekipa, 2,00 na Taleba, šta mislite?, meni ovaj Strickland totalno precenjen. Oezdemir Smith treba probati under 1,5 @2,00 iako bi Smith trebao tražiti klinč i ne ludo od početka...
Hendo
2018-11-06T18:18:18Z
2,80 na Cowboya, taj Perry antipatićan do amena pa i pojma nema, osim desnice nula, Cerrone nije više onaj stari ali za mene poklon.
Bronson0
2018-12-14T21:39:12Z
Vidim zamrla tema.Ima ko kakve tipove za sutra
El Guapo
2019-02-28T11:13:00Z
Ima puno velikih underdogova po kladionicama koji bi mogli dobiti: Lawler, Sanchez, pa čak i Jeremy Stephens.

Kaj mislite jel može Diego Sanchez dobiti ovu prevaru Galla?
Ne vjerujem da Gall može submitati Sancheza, a tu je jedino dobar. Ostaje taj neki slučajan udarac s obzirom na Sanchezovu potrošenu bradu. Sjećam se da je Gall bacio Northcutta u knockdown prije gušenja.

Lawler ima odličan TDD, a Askrena moram priznati nisam nikad gledao jedino znam da je vrhunski hrvač. Ako Lawler još ima motivaciju mislim da je nezgodan matchup za Askrena.

Magomedsahripov je razvikan, zanimljiv, raznovrstan, vidi se da ima nešto, ali ipak još nije testiran protiv najboljih. Stephens nije šala i možda može nešto i napraviti na neko divljaštvo. KO power je uvijek prijetnja.

Mislite za nekog od navedenih da nema šanse pa da ga odmah preskočim?

Seded
2019-02-28T19:36:37Z
Originally Posted by: El Guapo 

Ima puno velikih underdogova po kladionicama koji bi mogli dobiti: Lawler, Sanchez, pa čak i Jeremy Stephens.

Kaj mislite jel može Diego Sanchez dobiti ovu prevaru Galla?
Ne vjerujem da Gall može submitati Sancheza, a tu je jedino dobar. Ostaje taj neki slučajan udarac s obzirom na Sanchezovu potrošenu bradu. Sjećam se da je Gall bacio Northcutta u knockdown prije gušenja.

Lawler ima odličan TDD, a Askrena moram priznati nisam nikad gledao jedino znam da je vrhunski hrvač. Ako Lawler još ima motivaciju mislim da je nezgodan matchup za Askrena.

Magomedsahripov je razvikan, zanimljiv, raznovrstan, vidi se da ima nešto, ali ipak još nije testiran protiv najboljih. Stephens nije šala i možda može nešto i napraviti na neko divljaštvo. KO power je uvijek prijetnja.

Mislite za nekog od navedenih da nema šanse pa da ga odmah preskočim?

Ja mislim da se isplati sa Sanchezom. Šta ja znam, nisu ga ni puno bolji grappleri od Galla submittali, a Gall je truba van grapplinga. Mogao bi to Diego na iskustvo dići. U principu se i slažem da je Lawler podcijenjen i da je Askren precijenjen. Znao je Askren imati problema s puno lošijim protivnicima nego što je Lawler, a Robbie ako je 1/4 starog će skupo prodat kožu ovdje.
"It's not checkmate. The king has one more move."
Hendo
2019-03-27T15:44:17Z
1,78 na Barbozu, sada radi sa Darujem u ATT, najboljih kondicijskimtrenerom u MMA, baš kondicija je jedino što mu je falilo u stojci realno po meni. Gaethje se kreće preloše i laka je meta, dobio je maso udaraca od lošijih od Barboze, kažnjavat će ga cijelo vrijeme, meni solidan bet, isto mi e sviđa Johnson protiv Emmeta te Branch protiv Hermassona
Hendo
2019-11-02T19:59:36Z
Gastelum i Walker sa prekidom te Shabazyan i Rozenstruik samo da pobjede, koef 9,80..bet 365
dr jupidu
2020-01-24T10:23:31Z
trpaj pare na stošića

nemojte poslije reć kao nismo znali

dr jupidu-the god and the batina mma
Đolo
2020-01-24T16:23:46Z
Originally Posted by: dr jupidu 

trpaj pare na stošića

nemojte poslije reć kao nismo znali

dr jupidu-the god and the batina mma

ma sumnjam da ima neke posebno sanse stosic, ako je i imo male sanse za pobjedu,izgubio ih je cim je od mirka otiso. najvjerojatnije slijedi lokalna karijera nakon ovog meca. trebo se drzat mirka ko zraka.

sad trenira u nekom kvazi kampu na drugom kraju svijeta sa nekim atletama,a darko nije prava atleta, nema tu kruha.

protivnik mu je isto nikakav, poprilicno prosjecan borac,al pobijedit ce na dec svejedno.

steta nado sam se da bi stosic se mogo razvit u solidnog borca,ali ako covjek nema psihu za to,jako jako tesko ic naprijed mozes.
kazem,mislim da mu je ovo jedna od najvecih pogresaka u zivotu, nasrecu mirko je solidan tip,pa mozda cak primi darka opet u kamp, al ovakvim nacinom,niko do kruha nemoze doc.

ti ako zelis bit borac,moras moc bez dana treninga uc u fajt i poginut ako treba,ovo kad se ti psihicki stisnes i nemozes krenut nikako, i uzme te taj dojam svega toga, nikad kruha od toga, borbe su mentalna stvar a ne tehnicka.
Hendo
2020-01-24T23:29:38Z
Pare za Cifers, kvota 2,50.

Domacinka, hill 4-7 u UFCju in skoro sigurno bit ce decision. Takve borbe dobivaju tradocionalno domaci borci, posebmo na malim eventima i ako nije (co)main event. Bice stand up 3-runde, svaka tjesna I na kraju decision za Clifers. I bez malo pomoci sudaca, je ok oklada.

Stosic gubi osim ako ga nukautira u prvoj.

RDA pomeni prevelik favorit, 3,00 na Chiesu ok bet.
Bronson0
2020-05-12T15:53:57Z
Ima li koji dobar tip za sutra
Similar Topics
Users browsing this topic