fist
  • fist
  • Advanced Member Topic Starter
2013-06-03T20:55:27Z
Ok, tema je stara već dan, dva no sve više mi je fora kako se Cain pojavio niotkuda i donio sjajnu reklamu Hrvatskoj. Čitam malo Sherdog i više se piše o ljepotama Hrvatske nego o samom Cainu :)

Zanima me i pozadina njegova dolaska, ako je samo turistički, kako je saznao za Hrvatsku, kako se odlučio....

Sve u svemu, više nam donose ovakvi dolasci svjetskih zvijezda nego sav novac ulupan u Hrvatsku turističku zajednicu zadnjih 23 godine
Sponsor
Zyxzed2
2013-06-03T21:01:10Z
pre zakon da je dosao!! bas me zanima gdje trenira dok je tu?

a zasto je dosao, bo??
Stipe
2013-06-03T21:14:32Z
Originally Posted by: fist 

Ok, tema je stara već dan, dva no sve više mi je fora kako se Cain pojavio niotkuda i donio sjajnu reklamu Hrvatskoj. Čitam malo Sherdog i više se piše o ljepotama Hrvatske nego o samom Cainu :)

Zanima me i pozadina njegova dolaska, ako je samo turistički, kako je saznao za Hrvatsku, kako se odlučio....

Sve u svemu, više nam donose ovakvi dolasci svjetskih zvijezda nego sav novac ulupan u Hrvatsku turističku zajednicu zadnjih 23 godine

Neobično da ga još nitko od ekipe koja naiđe na njega pa se slika s njim da nalijepi na facebook nije pitao i onda postao kako to da je došao u Hrvatsku.

-Stipe
fist
  • fist
  • Advanced Member Topic Starter
2013-06-03T21:32:39Z
Pa ne pitaju ga jer očekuju da će otići na PFS i saznati razlog 🙂
fanatic
2013-06-03T21:42:06Z
Originally Posted by: fist 

baš sam danas čitao tu temu na sherdogu i vidim da masu stranaca hvali ljepote Hrvatske a ovi koji nisu prije nikad čuli/vidjeli Hrvatsku su šokirani ljepotom. mislim da je na toj temi pisalo da mu žena ima neke korijenske veze sa Hrvatskom al iskreno sumnjam u to, jer bi se već prije pisalo o tome. u svakom slučaju, hvala mu što je došao i učinio nam ogromnu reklamu za turizam
"I was in Las Vegas when the Nogueira brothers first touched down in America. There was a bus, this is a true story. There was a bus that pulled up to a red light, and Little Nog tried to feed it a carrot, while Big Nog was petting it. He thought it was a horse"
pasbrata
2013-06-03T23:57:04Z
Originally Posted by: Stipe 

Neobično da ga još nitko od ekipe koja naiđe na njega pa se slika s njim da nalijepi na facebook nije pitao i onda postao kako to da je došao u Hrvatsku.

-Stipe

možda ga je hrvoje jupidu uništavao na nekoj društvenoj mreži pa ga ovaj traži ili je samo došao pokupit koji savjet od inog kako da ostane na vrhu.

Reaktivac
2013-06-04T01:34:45Z
Bas smo mali narod. Tko god dodje - nama reklama za turizam. :)

Kad vidi lose ceste, devastirane plaze i sl., mozda i nece biti tako odusevljen HR-om kao sto mislimo ?

Ako oplovi Brijune, dodje u Dubrovnik ili sl. - ostati ce impresioniran.

Turisticki dabome, samo mu jos fali maltretiranje i gnjavaza od domacih mma i medijskih krpelja, zeljnih publiciteta i naslikavanja.
Ivan CRO Cop
2013-06-04T05:09:13Z
Originally Posted by: Reaktivac 

Bas smo mali narod. Tko god dodje - nama reklama za turizam. :)

Kad vidi lose ceste, devastirane plaze i sl., mozda i nece biti tako odusevljen HR-om kao sto mislimo ?

Ako oplovi Brijune, dodje u Dubrovnik ili sl. - ostati ce impresioniran.

Turisticki dabome, samo mu jos fali maltretiranje i gnjavaza od domacih mma i medijskih krpelja, zeljnih publiciteta i naslikavanja.

Ko mu je kriv sto je UFC-ov sampion?
"Pravda bez snage je prazna, a snaga bez pravde je samo nasilje ."
dr jupidu
2013-06-04T06:11:50Z
ja ako ga sretnem dobit ćesamo pozdrav..al da sad čovjeka maltretiram s fotkama IZNEBA..TO NIKADA...

običan čovjek koji zna mma
Slash
2013-06-04T06:16:52Z
Da ga sretnem kako šeće negdje, pozdravio bi ga, pitao ako može fotka za uspomenu i to je to. Ne upoznaje sa HW prvak svaki dan, ali treba biti i razuman. Da je negdje na večeri, kavi ili zapričan na mobitelu normalno da se ne ometa čovjeka, rađe čekaj sa strane 20 minuta ako treba pa onda pitaj, a ne da se prekida čovjeka u nečem.

Čovjek je medijska ličnost, dio posla mu je da se i poslika sa fanovima koliko god to mrsko bilo. Ipak i živi od tih fanova.
kanye
2013-06-04T07:36:17Z
Originally Posted by: dr jupidu 

ja ako ga sretnem dobit ćesamo pozdrav..al da sad čovjeka maltretiram s fotkama IZNEBA..TO NIKADA...

Da, baš kao ti.
dr jupidu
2013-06-04T07:38:22Z
Originally Posted by: kanye 

Originally Posted by: dr jupidu 

Da, baš kao ti.

AL NIKAD NEĆU SKUŽIT ZAŠTO LJUDI TRAŽE AUTOGRAME:)))))

to mi je bezveze

Rekreativac Dino
2013-06-04T07:55:47Z
prvo sam pomislio da nije 1.april
bero
  • bero
  • Advanced Member
2013-06-04T08:14:48Z
Sigurno je ostao paf kad je vidio da ga ekipa prepoznaje kod nas na ulici, tome se sigurno nije nadao.

pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
loreia
2013-06-04T09:13:51Z
Evo i objasnjenje:

http://www.slobodnadalma...leId/212017/Default.aspx 

Moja je teorija bila da ga je Zovko doveo radi FFC-a (malo promocije nikad ne skodi), da mu je platio nesto i organizirao turisticko razgledavanje RH, al eto, kao i obicno, potpuno sam promasio u procjeni :)20
dr. Jupidu wrote: diskusting
loreia
2013-06-04T09:14:53Z
Originally Posted by: Rekreativac Dino 

prvo sam pomislio da nije 1.april

Ja sam isto mislio da je u pitanju "fotošop zajebancija"
loreia
2013-06-04T09:16:07Z
Originally Posted by: bero 

Sigurno je ostao paf kad je vidio da ga ekipa prepoznaje kod nas na ulici, tome se sigurno nije nadao.

Zasto ne, "CRO" se relativno spominje u kontekstu borilackih sportova. Mogao je pretpostaviti.
bruce lee
2013-06-04T09:55:13Z
kod nas 90% ljudi i 99% novinara nema pojma sto je ufc i tko je Cain Velasqez
vjerovatno je yato i odabrao Hrvatsku, mjesto di ga nitko nece gnjavit
problem je što vi želite pobjedit, to je ta igra između vas i publike
dr jupidu
2013-06-04T11:16:26Z
Originally Posted by: bruce lee 

al si ti pametan...:)20

Slash
2013-06-04T11:22:47Z
Originally Posted by: bruce lee 

Pa jesi pročitao članak koji je Loreia stavila?
Similar Topics
Users browsing this topic