Ivan CRO Cop
2013-05-31T17:35:28Z
http://www.profightstore...i-warriors-2-/13453.aspx 

Sjajno! Očekujem dobro bacanje i napenalivanje Sponga idemo Maro!! :)1
"Pravda bez snage je prazna, a snaga bez pravde je samo nasilje ."
Sponsor
GSP
  • GSP
  • Advanced Member
2013-05-31T17:54:49Z
Originally Posted by: Ivan CRO Cop 

http://www.profightstore.hr/novosti/ekskluzivno-maro-perak-i-tyrone-spong-bore-se-na-abu-dhabi-warriors-2-/13453.aspx

Nema Perak šta tražiti u toj borbi!Spong je klasa:)18

Ivan CRO Cop
2013-05-31T17:59:11Z
Originally Posted by: GSP 

http://www.profightstore.hr/novosti/ekskluzivno-maro-perak-i-tyrone-spong-bore-se-na-abu-dhabi-warriors-2-/13453.aspx

Oću da vidim napenalenzis hahahahaa
Cro_Core
2013-05-31T18:19:50Z
Ide double leg TD ko' kuća, i onda tranžiranje G'n'P-om by Maro :)20

Ako dobije mislim da će to sigurno doći do ušiju Joe Silve :)1
GSP
  • GSP
  • Advanced Member
2013-05-31T18:24:04Z
Nije Spong start up u parteru a u stand up-u će da ga pojede..A sad će se vidjet prava snaga Peraka i dali je ili nije - moje je mišljenje da nije!
fanatic
2013-05-31T18:30:25Z
Originally Posted by: Cro_Core 

Ide double leg TD ko' kuća, i onda tranžiranje G'n'P-om by Maro :)20

Ako dobije mislim da će to sigurno doći do ušiju Joe Silve :)1

ah...teško pored Stojnića

"I was in Las Vegas when the Nogueira brothers first touched down in America. There was a bus, this is a true story. There was a bus that pulled up to a red light, and Little Nog tried to feed it a carrot, while Big Nog was petting it. He thought it was a horse"
Losh
  • Losh
  • Advanced Member
2013-05-31T18:33:17Z
Jeben Spong ali mislim da sa dobrim game planom Perak to može dobiti.
Nismo videli tdd od Sponga ali mislim da je Maro tu u prednosti.
govedo
2013-05-31T19:19:36Z
Mislim da ce borba ovisiti o Spongovom parteru, ja se nadam da nije dobar.
Ipak je Spong preveliki zalogaj u stand upu i za najbolje Ufc-eve udarace, a ne za naseg Maru.
Naprijed Maro.:)22 :)22 :)22 :)22 :)22
19_Pitbull_86
2013-05-31T19:25:04Z
Spong je nepoznanica u parteru i tu je Marova prilika.
U stand upu nema sto trazit.
fist
  • fist
  • Advanced Member
2013-05-31T20:08:24Z
E ovo bi bilo sjajno. Jedan od njih bi pobjedom mogao dokazati da pripada među velike dečke. Spong ako preživi odličnog grapplera Peraka, a Perak ako skine jako zvučan skalp, pa makar bio zelen u MMA, i dalje jedno od jačih imena svjetske borilačke scene.

Da moram staviti pare na nekog na kladionici, stavio bih na Sponga
Aleksa
2013-05-31T20:34:29Z
Uh odlican mec, ovo bi volio uzivo gledat, sjecam se kad su se obojica kurcili na WFC-u u Domzalama. Da se mene pita sve zavisi dali moze Perak baciti Sponga u parter prije nego sto ga ovaj nokautira. Perak treba od samog pocetka hrabro u mec, ako se uplasi i Spong zamirise strah gotov je. Po meni 50/50 isto dosta velik faktor u mecu su po meni soccer kikovi ako su dozvoljeni.
DoKoske
2013-05-31T21:42:39Z
jebeno, šteta kaj nema soccer kickova jer je spong cvilio baš zbog toga kaj mu je maro frenda iscipelaril pa da i po njemu malo pleše step
wash your feminine side clean off
Seded
2013-05-31T22:03:59Z
Zakon, WAR Perak!
"It's not checkmate. The king has one more move."
stipeb
2013-05-31T23:01:06Z
Svi ti K1 borci su janjad za klanje protiv boraca Marovog kova. Da je olimpijski pobjednik u hrvanju i da je novi u MMA imao bi vise sansi od bilo kojeg K1 borca. Nebi Spong prezivio prvu rundu nema sanse. S ili bez socer kickova svejedno. Ma netreba Maro poslat cemo Racica i nebi mu ostao na nogama. Protiv svakoga tko dobro radi hrvanje K1 borac je krpa za brisanje poda. Samo netko tko nezna nista o MMA moze Sponga uzeti ozbiljno i jos pricati o UFC-u. Volio bi da mec bude na kladionici. Sjecam se meca ikuhisa minowa i stefan leko i na minowu je koeficijent bio 4.20.
Ivan CRO Cop
2013-05-31T23:35:17Z
Originally Posted by: stipeb 

Svi ti K1 borci su janjad za klanje protiv boraca Marovog kova. Da je olimpijski pobjednik u hrvanju i da je novi u MMA imao bi vise sansi od bilo kojeg K1 borca. Nebi Spong prezivio prvu rundu nema sanse. S ili bez socer kickova svejedno. Ma netreba Maro poslat cemo Racica i nebi mu ostao na nogama. Protiv svakoga tko dobro radi hrvanje K1 borac je krpa za brisanje poda. Samo netko tko nezna nista o MMA moze Sponga uzeti ozbiljno i jos pricati o UFC-u. Volio bi da mec bude na kladionici. Sjecam se meca ikuhisa minowa i stefan leko i na minowu je koeficijent bio 4.20.

sjeti se Mirka Filipovića :)2
Becks
2013-06-01T00:08:03Z

zar misliš da spong u mma gymu di ima ljude kao rashad evans, uberreem, 2x johnsona, belfort, alvarez ne zna raditi parter, hrvanje ili tdd? pa nije to neki zatucani brđan da zna samo udarati kroz ljude, dečko je mlad, pametan, uči, trenira s najboljima i onda da ga se ovako bezobrazno podcjenjuje?
pozdrav velikom švedskom somelieru i keyboard ratniku Senadu koji nas sada prati kao gost (denis hanofer)
Krajisnik
2013-06-01T00:45:48Z
Petak je,mozda se malo popilo
- A, jadan Pilipenda, smrznu li se?
- Valaj da hoću da se ukočanjim ovđe, nasred puta, ne bih zažalio!
DoKoske
2013-06-01T06:01:39Z

di sam bio da nisam ovo vidio, stavio bi bar somarisa na to :)14

wash your feminine side clean off
dr jupidu
2013-06-01T06:10:08Z
Originally Posted by: GSP 

OVO JE MMA...

tehnika k1 ulazi i načini su sasvim drukčiji

perak je iskusniji u mma

osim toga neznamo sponga kako se snalazi u mma

Slash
2013-06-01T06:43:59Z
Podcjenjivanje borca klase Tyrone Spong vodi ravno u propast, pogotovo ako se uzme u obzir kakvi su mu rezultati u K1 ringovima, koliki je to talent i najvažnije gdje trenira za MMA borbe.

Evans, Overeem, Belfort, Johnson su mu standardna ekipa + ima love pa može dovest sparing partnere po potrebi - to je vrhunska ekipa koja mu pomaže u pripremama i prije će svaki od njih moći simulirati Perakov stil borbe, nego netko u Gladijatoru Spongov stil.

Perak je puno iskusniji u MMA borbama, to stoji, ali Spong se već duže vrijeme sprema za MMA i sigurno neće doći u ovu borbu ko riba na suhom, pogotovo dok ima takvu ekipu iza sebe (a i renome koji mora obraniti).

Tak da nikakvo podcjenjivanje ne smije doći u obzir.