Stipe
  • Stipe
  • Advanced Member Topic Starter
2013-01-15T15:41:16Z
Na ovoj temi možete pisati svoje komentare na novu verziju, njeno sučelje, dizajn i slično.

Mi ćemo vidjeti što se može dodatno uraditi, ako nečega bude, da prelazak bude što neosjetniji i lakši.

-Stipe
Sponsor
Reaktivac
2013-01-15T15:48:13Z
Postoji li mogućnost ocjenjivanja upisa na način da se na dnu istoga pokaže broj s predznakom + ili -, ovisno o tome kako i koliko broj ostalih forumaša ocijene upis ?

Iznimka jedino u slučaju lajkanja/ocjenjivanja vlastitog upisa; podrazumjeva se da je to onemogućeno. :)

Tu opcija postoji na drugim forumima; npr. sportnet forum...

http://www.hrsport.net/s...mp;tID=215757&page=5 
Stipe
  • Stipe
  • Advanced Member Topic Starter
2013-01-16T10:58:28Z
Teoretski da, ali zasad je to skupa s onim zelenim pravokutnikom za reputaciju sklonjeno da sučelje bude jednostavnije.

-Stipe
thelovacluka
2013-01-16T11:10:38Z
Na andoridu mi sad puno bolje radi! A i ovako je bolje na PCu.

Moj prijedlog je još da dok se nešto quota da to polje teksta bude drugačije boje, ko npr. na šerdogu ili kako je tu u biti bilo prije i da se masno istakne ime korisnika čiji je tekst citiran.
uglavnom , sad je OK!

EDIT: i još nešto, ne stavlja mi na zadnji post dok otvaram temu..
Za popust na IHERB.COM upišite code: WZK091
Reaktivac
2013-01-16T12:41:17Z
Originally Posted by: Stipe 

Teoretski da, ali zasad je to skupa s onim zelenim pravokutnikom za reputaciju sklonjeno da sučelje bude jednostavnije.

-Stipe

Neznam gdje je tu smisao ? Umjesto da imamo pokoju opciju više pa makar bila dodatna, ti ih maknuo s foruma "radi preglednosti" ? Preglednost ovisi o boji pozadine za odgovor i quote, a ne zbog pravokutnika za reputaciju.
Freak
2013-01-16T13:15:16Z
Originally Posted by: Reaktivac 

Originally Posted by: Stipe 

-Stipe

Neznam gdje je tu smisao ? Umjesto da imamo pokoju opciju više pa makar bila dodatna, ti ih maknuo s foruma "radi preglednosti" ? Preglednost ovisi o boji pozadine za odgovor i quote, a ne zbog pravokutnika za reputaciju.

Ti baš patiš da ti netko da plus za nešto što napišeš? Bolje da je preglednije i lako za citanje nego nakrcano raznoraznim plusevima,minusevima i reputacijama!
PFS bets 2 - 0 - 1
Problem? I haven't got a problem. I've got fucking problems. Plural.
Reaktivac
2013-01-16T13:33:22Z
Originally Posted by: Freak 

Ti baš patiš da ti netko da plus za nešto što napišeš? Bolje da je preglednije i lako za citanje nego nakrcano raznoraznim plusevima,minusevima i reputacijama!

Sad bi ti dao minus, ali ne mogu. :)20

Freak
2013-01-16T20:27:31Z
Mozes mi zahvaliti! :)20
PFS bets 2 - 0 - 1
Reaktivac
2013-01-18T19:44:12Z
Evo jednog prijedloga...

Često se dogadja u nekim raspravama (naročito o MMA) da se quotaju upisi pa quote na quote i tako unedogled... što dovodi do nepreglednih "kobasica" od upisa... To niti je poželjno, niti je pregledno, niti pridonosi kreativnom izgledu i uočljivosti upisa na forumu, već naprotiv - izgleda kao ruglo i sprdnja.

Stoga predlažem da se uvede opcija da se mogu quotati najviše dva quote-a. Dakle, onaj na koga odgovaraš i eventualno jedan quote prije njega ili po izboru.

Ukoliko je ta opcija tehnički neizvediva, a mislim da nije, trebali bi početi brisati upise svima onima koji ne znaju quotati, odnosno quotaju unedogled, ne vodeći računa o tome, niti ih briga.

nofrx
2013-01-18T19:57:57Z
sad je već dosta bolje.

ovo sam i ja mislio napisat šta je Luka napisao.
bilo bi dobro da je različite boje kvotano.
a bilo bi dobro i kad bi ime od kvotanog forumaša bilo veće i čitljivije.

i ne znam je li i drugima tako.
ali ja se svaki dan moram iznova logirat.
može li se napravit da se jednom logiraš i da to bude trajno?
KW CHAMPION
thelovacluka
2013-01-18T20:21:40Z
Originally Posted by: nofrx 

sad je već dosta bolje.

ovo sam i ja mislio napisat šta je Luka napisao.
bilo bi dobro da je različite boje kvotano.
a bilo bi dobro i kad bi ime od kvotanog forumaša bilo veće i čitljivije.

i ne znam je li i drugima tako.
ali ja se svaki dan moram iznova logirat.
može li se napravit da se jednom logiraš i da to bude trajno?

e da, i ja moram logirat svaki put. + stavlja na vrh stranice a ne na zadnji post-

Za popust na IHERB.COM upišite code: WZK091
FightKnight
2013-01-18T20:36:27Z
Ako pregledamo neki topic a nismo logovani,nakon logovanja u gornjem desnog uglu baca nas na pocetnu foruma umjesto na ono mjesto odakle smo se logovali.kad vracate na login dodajte Request.Url da nas vrati na poziciju odakle smo se logovali :)37
FightKnight
2013-01-18T20:58:27Z
Na klasu .UserBox dodajte border na sve strane a ne samo na desnu.I neku finu nijansu pozadine za ovu klasu bi bilo lijepo dodat da se identifikacijski dio korisnika slika+rank+joind istice
Freak
2013-01-20T22:56:28Z
Preglednije! :)37
PFS bets 2 - 0 - 1
karl anal
2013-01-21T15:15:09Z
ee vidiš kako se fino pmalo formira preglednost

sad već možete i reaktu vratit plusiće i minusiće da se malo igra

a ignore je nestao i imam hide user posts jeli to to??
When you walk around pretending to be crazy, eventually you are going to walk into someone who is pretending to be sane.
dr jupidu
2013-01-24T15:17:39Z
slabo hvata ulogiranje

trebam se često opet ulogiravat
Freak
2013-01-27T17:24:53Z
Originally Posted by: D@vid1 

mislim da nema koisti od ove ignore opcije, stavio sam nekoliko tipova na ignore ali opet im mogu citat postove kad se odlogriam!

No shit! makar si me nasmijao!

Samo da se rijesi ovo da se nemoram svaki put logirati ponovo i sve 5!
PFS bets 2 - 0 - 1
Borisstandup
2013-01-27T17:33:50Z

mislim da nema koisti od ove ignore opcije, stavio sam nekoliko tipova na ignore ali opet im mogu citat postove kad se odlogriam!

:)20

Slash
2013-01-27T18:01:35Z

Originally Posted by: Borisstandup 

:)20

hahah presmijesno, taj je smajlic vise iz ocaja jer ova ignore opcija ne znaci nista, a to je opet zasluga moderatora.

:)18 :)18 :)18
Satrap
2013-01-27T19:15:11Z
Originally Posted by: Freak 

No shit! makar si me nasmijao!

:)20 :)20 :)20

Similar Topics
Users browsing this topic